mamali225(مملی225)

mamali225(مملی225)


 
نیما دادگستر
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۰
دلایل زیادی وجود دارد که باور کنیم بعد از معرفی آیفون 5S و آیفون ارزان قیمت (پلاستیکی) برای همیشه باید با آیفون ۴ و 4S خداحافظی کرد. در اصل فروش خوب این دو رفیق قدیمی٬ نشان دهنده موفقیت بالقوه ای است که در انتظار آیفون ارزان قیمت نشسته. اما این احتمال وجود دارد که آیفون ۵ هم به جرگه رفقای قدیمی خود بپیوندد.
 
دلیل کنار  رفتن آیفون ۴ و 4S مشخص است. آنها از پورت جدید لایتنینگ بهره نمی برند و اپل می خواهد اقدام به یک دست سازی اکوسیستم آیفون کند. همچنین به دلایل زیاد بهتر است که با نمایشگر ۳.۵ اینچی خداحافظی کرد تا تنها اندازه موجود در بین محصولات جدید ۴ اینچ باشد. به خصوص اگر سال آینده قرار به عرضه آیفونی با نمایشگر بزرگتر از ۴ اینچ باشد٬ حذف ۳.۵ اینچ خانواده آیفون را خلوت تر می کند.
 
همچنین با آمدن آیفون پلاستیکی٬ به خودی خود تقاضای آیفون 5S که حاشیه سود بزرگتری برای اپل دارد٬ تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. بنابراین چرا باید آیفون ۵ نیز در میدان بماند و زحمت بیشتری ایجاد کند؟ اگر دلایل استراتژیک کافی نیست٬ دلایل فنی و تولیدی را هم بخوانید.

طبق گزارش ها فناوری لمسی in-cell که در آیفون ۵ به کار رفته برای تولید در مقیاس محدود٬ اصلا مناسب نیست. اما با توجه به تغییراتی که اپل در پنل آیفون 5S به وجود آورده٬ امکان استفاده از آن در آیفون ۵ وجود ندارد و باید تولید جداگانه پنل آن ادامه یابد. در نتیجه بهتر است اپل این محصول را کنار گذاشته و بر روی تولید انبوه آیفون 5S تمرکز کند.

البته نمایشگر این دو تقریبا یکسان خواهد بود٬ ولی تفاوت ها میان کابل های اتصالی٬ نشان می دهد که تغییراتی هم در بخش های مختلف ایجاد شده. پس فرآیند ساخت نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
باید دید استراتژی اپل برای آیفون های ۲۰۱۳ چه خواهد بود. نظر شما چیست؟




تاریخ: جمعه 4 مرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

مقایسه اولیه نکسوس 7 جدید و آیپد مینی
 
نیما دادگستر
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۴
سرانجام صبر به پایان رسید و گوگل و ایسوس نکسوس ۷ جدید را رونمایی کردند. اما استفاده از اندروید ۴.۳ خالص٬ یک رقیب مستقیم برای آن می تراشد که چیزی نیست جز آیپد مینی. سال گذشته نکسوس ۷ اول توانست به بازار تبلت های کوچک جان ببخشد٬ آیپد مینی آن روند را دنبال کرد. حالا جانشین نکسوس ۷ آماده است در این دوی گروهی مسیر را ادامه دهد.
 
نمایشگر.  نمایشگر ۷ اینچی نکسوس ۷ جدید با کیفیت ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیکسل بیش از دو برابر نمایشگر ۱۰۲۴ در ۷۶۸ پیکسلی آیپد مینی٬ پیکسل در خود گنجانده. تراکم پیکسل اولی ۳۲۳ و دومی ۱۶۳ در هر اینچ است. البته نسبت نمایشگر نکسوس ۱۶:۹ و در مقابل ۴:۳ آیپد مینی است و در کل  نمایشگر محصول ایسوس٬ مساحت کمتری دارد. ولی به نظر می رسد در اینجا باید برد را با نکسوس ۷ جدید دانست. البته نیاز به زمان بیشتری هست تا زاویه دید٬ طبیعی بودن رنگ ها و دیگر ویژگی های نمایشگر نکسوس ۷ جدید بررسی شود.
 
پردازنده و رم.  نکسوس ۷ جدید یک پردازنده اسنپدرگون S4 پرو با گرافیک آدرنو ۳۲۰ دارد که مال سال گذشته هستند و نمی شود گفت از بهترین چیپ روز بهره می برد. ۲ گیگابایت رم هم در کنار آنها است. آیپد مینی از چیپ A5 که متعلق به ۳ نسل قبل (آیپد ۲) است بهره می برد و آن را در کنار ۵۱۲ مگابایت رم در اختیار خواهید داشت. در زمینه بازی٬ نکسوس ۷ جدید با پشتیبانی از OpenGL ES 3.0 می تواند حاشیه اختلافی جدی با رقیبش ایجاد کند.
 
نسبت حافظه به قیمت.  در تبلت های کوچک٬ قیمت همه چیز است! تقریبا در تمام سطوح این مقایسه قیمتی باید نکسوس ۷ جدید را برنده دانست. برچسب مدل ۱۶ گیگابایتی (وای فای) آن ۲۲۹ دلار است که ۱۰۰ دلار ارزان تر از آیپد مینی مشابه است. مدل ۳۲ گیگابایتی نکسوس ۷ جدید ۲۶۹ دلار است -یعنی ۴۰ دلار بالاتر از مدل ۱۶ گیگابایتی- ولی مدل ۳۲ گیگابایتی آیپد مینی ۴۲۹ دلار است! در زمینه مدل سیم کارت خور هم آیپد مینی ۲۱۰ دلار گران تر از رقیب ۳۴۹ دلاری خود است.
 
طراحی٬ جنس بدنه و رنگ.  طراحی و جنس بدنه امری است سلیقه ای٬ این را باید مشتریان نظر بدهند. به هر حال نکسوس ۷ جدید از بدنه ای پلاستیکی برخوردار است ولی ایپد مینی از آلومینیوم ساخته شده. در زمینه رنگ هم تبلت ایسوس فقط در رنگ مشکی مات عرضه می شود٬ حال آنکه آیپد مینی در دو رنگ مشکی و سفید به فروش می رسد.
 
دوربین.  دوربین های هر دو محصول مشابه است و باید منتظر تست های عملی برای مقایسه عملکردشان بود. به هر حال دوربین در تبلت یک قابلیت جانبی است٬ ولی ۱۰۰٪ بودنش با نبودنش فرق دارد.
 
ارتباط بی سیم.  هر دو تبلت از بلوتوث ۴ کم مصرف استفاده می کنند و البته وای فای. برد نکسوس ۷ جدید در استفاده از NFC است.
 
سیستم عامل ها و اپلیکیشن ها.  آیپد مینی با iOS 6 عرضه شده و به نسخه ۷ آن قابل آپدیت خواهد بود٬ ضمنا از تمام اپلیکیشن های آیپد رتینا نیز برخوردار است. اپل روی ۳۰۰ هزار اپلیکیشن مختص آیپد خیلی مانور می دهد در حالی که گوگل حدود ۷۰ هزار اپلیکیشن مختص تبلت را در گوگل پلی دارد که نکسوس ۷ از آنها بهره می برد. اندروید ۴.۳ تغییرات شگرفی نسبت به نسخه قبلی نکرده٬ با حساب های چندگانه قابل تنظیم٬ و بلوتوث اسمارت٬ بهبودهایی حداقلی یافته. انتخاب سیستم عامل هم امری است سلیقه ای٬ به هر حال هر دو محصول از نسخه های خالص بهره می برند.
 
پورت ها. نکسوس ۷ جدید به شما خروجی HDMI می دهد و پورت میکرو یو اس بی دارد٬ حتی از شارژ بی سیم باتری هم پشتیبانی می کند. ولی در آیپد مینی فقط پورت لایتنینگ را دارید که برای کاربردهای دیگر باید تبدیل کننده های مخصوص آن را خرید.
 
بلندگو.  نکسوس ۷ جدید با دو بلندگو همراه با تقویت کننده صوتی Fraunhofer با صدای فراگیر می آید. آیپد مینی هم دو بلندگوی استریو دارد.
 
نتیجه گیری.  در عین حال که خیلی چیزها سلیقه ای است٬ آیپد مینی محصولی تقریبا کهنه به نظر می رسد که نزدیک به ۹ ماه از معرفی آن می گذرد. بنابراین در کل برای عموم مصرف کنندگان٬‌ نکسوس ۷ جدید محصول جذاب تر و خوش قیمت تری است.
 
این یک مقایسه بر سر مشخصات بود٬‌ باید دید در تست های عملی نکسوس ۷ جدید چه نتایجی از خود به جای می گذارد.




تاریخ: پنج شنبه 3 مرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اعلام گزارش مالی فصل سوم ۲۰۱۳ اپل، عبور از پیش بینی ها
 
عباس واحدی
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۴
اپل امروز گزارش سود و زیان فصل سوم خود در سال مالی ۲۰۱۳ را اعلام کرد. این غول تکنولوژی کوپرتینو نشین، در سه ماهه گذشته توانست از درآمد ۳۵.۳ میلیارد دلاری خود، سود ۶.۹ میلیارد دلاری را به جیب بزند. سود هر سهم اپل در این بازه زمانی ۷.۴۷ دلار اعلام شده است.
 
این در حالی است که تحلیلگران پیش بینی می کردند این شرکت به درآمدی بیش از ۳۵ میلیارد دلار دست نیابد و سود هر سهم آن هم تنها ۷.۳۲ دلار باشد. عایدی بیش از پیش بینی های اپل، حاصل فروش خوب آیفون در این بازه زمانی بوده است.
 
در این مدت اپل موفق به فروش ۳۱.۲ میلیون دستگاه از آیفون های خود شده که در مقایسه با آمار ۲۶ میلیونی مدت زمان مشابه در سال ۲۰۱۲، رشد چشمگیری را نشان می دهد.  و همین افزایش تعداد فروش باعث افزایش درآمد بخش نرم افزارها، آیتونز و دیگر سرویس های مرتبط هم شده است.
 
البته فروش آیپد و مک نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته مقداری کاهش یافته است. اپل در سه ماهه گذشته ۱۴.۶ میلیون دستگاه آیپد و ۳.۸ میلیون انواع مک فروخته است. این در حالی است که آمار فروش سه ماهه سوم سال مالی ۲۰۱۲ نشان از فروش ۱۷ میلیون آیپد و ۴ میلیون مک دارد.
 
وضعیت فروش آیپادها هم چندان مناسب نبوده و همانند آیپد و مک پیش رفته است. اپل در سه ماهه گذشته تنها ۴.۵ میلیون آیپاد فروخته است که در مقایسه با فروش ۶.۸ میلیون دستگاهی مدت مشابه سال قبل، کاهش ۲.۳ میلیونی را نشان می دهد.
 
علاوه بر این، همانند فصل دوم ۲۰۱۳، کاهش سود در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هم به چشم می خورد. چیزی که از سال ۲۰۰۳ تا کنون در اپل سابقه نداشته است.
 
آمار فصل سوم ۲۰۱۳:
-روزانه ۸۰۰ هزار اپیزود تلویزیونی و ۳۵۰ هزار فیلم از آیتونز در سراسر دنیا دانلود شده اند.
- درآمد اپل از اپ استور طی این مدت ۴ میلیارد دلار بوده است.
- برنامه نویسان از اپ استور ۱۱ میلیارد دلار کسب کرده اند که در تاریخ این فروشگاه بی سابقه است.
- درآمد شرکت از فروشگاه های خرده فروشی اپل ۴.۱ میلیارد دلار بوده.
- اپل اکنون ۱۴۶.۶ میلیارد دلار پول نقد و دارایی نقد شونده در دست دارد. که ۱۰۶ میلیارد آن خارج از آمریکا است.
- در این مدت بیش از ۹۰۰ میلیارد آی مسیج ارسال شده است.




تاریخ: چهار شنبه 2 مرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

سامسونگ و اپل احتمالا در حال مذاکره دوباره برای صلح
 
نیما دادگستر
یکشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰
وال استریت ژورنال اغلب خبرهای موثقی منتشر می کند و این بار گزارش داده که سامسونگ و اپل مذاکرات صلح شان را از سر گرفته اند و در حال تلاش برای رسیدن به توافق هستند٬ چیزی که می تواند دعاوی حقوقی بی پایان سال های اخیرشان را خاتمه بخشد.

تا قبل از این هیچ یک از دو شرکت تمایلی به حل و فصل درگیری خارج از دادگاه نداشته اند ولی جلسات مشترک زیادی بین شان بر پا شده بود٬ این را کمیسیون تجارت بین الملل در ژوئن گفت ولی اشاره ای به احتمال توافق نهایی نکرد. اما به نظر می رسد٬ دو شرکت مذاکراتی رو در رو را در سئول٬ پایتخت کره جنوبی هم داشته اند.
 
در کل٬ گویا سامسونگ دنبال یک توافق اعطای گواهی است که تمام مسائل فعلی و آتی بین دو شرکت را یک بار برای همیشه حل کند. مشخص نیست که آیا اپل هم به چنین توافقی علاقه دارد یا خیر٬ شاید اپل ترجیح بدهد که برای استفاده از هر یک از پتنت های اش٬ مبلغی را از سامسونگ دریافت کند.
 
به نظر می رسد ۱۰ ماه قبل اپل پیشنهاد توافق را به سامسونگ داده٬ یعنی بعد از صدور رای دادگاه٬ و بعد از آن دیدارهای دیگری از جمله در کره جنوبی جریان داشته. منتهی اپل به درخواست سامسونگ برای ادامه گفتگو در مارس گذشته٬ پاسخ مثبت نداده.
 
متاسفانه تا زمانی که یک توافق جامع بین دو شرکت امضا نشود باید منتظر دادگاه ها در سرتاسر دنیا ماند٬ که برخی به نفع این و برخی به نفع آن تمام می شوند. اگر به خاطر داشته باشید آنقدر این دعاوی روی کار شرکت ها تاثیر داشت٬ که در زمان معرفی گلکسی اس ۳ عده ای به طنز آن را "طراحی شده توسط وکلا" نامیدند.
 
اما آیا مذاکره جدید٬ به سرانجام مثبتی خواهد رسید؟ باید امیدوار بود شرکت ها این فضای پر از شکایت را خاتمه دهند و به سراغ نوآوری های خود بروند. هر چیزی که قرار بود اثبات شود٬ تا اینجا اثبات شده. باقی چانه زدن بر سر پول است که با توافق های خارج از دادگاه هم قابل انجام است.
 




تاریخ: یک شنبه 30 تير 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

وقتی اینتل در سراشیبی قرار می گیرد
 
نیما دادگستر
یکشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۰
شاید باید گفت به دوران پس از اینتل خوش آمدید.
 
بزرگترین تولیدکننده چیپ دنیا٬ که در کشتی طوفان زده PC گیر کرده و با وجود چند سال تلاش برای قراردادن چیپ های پردازشی اش در دل تلفن های هوشمند و تبلت ها هنوز دستاورد خاصی نداشته٬ از نظر کسب درآمد هم ناتوان از هر گونه پیشرفت واقعی است.
 
حتی استفاده از چیپ تولیدی اینتل در گلکسی تب ۳ - ۱۰.۱ هم کمکی به شکل گرفتن یک روند خوب برای چیپ ساز معروف نکرده. این روزها با اعلام نتایج مالی فصل گذشته اینتل٬ مشخص شده که درآمد و سود شرکت به ترتیب به میزان ۵٪ و ۲۹٪ نزول داشته اند و به ۱۲.۸ و ۲ میلیارد دلار رسیده اند.
 
کاهش درآمدها در مقایسه با خبرهای بعدی موضوع مهمی نیست.
 

یک کشتی برای ترک کردن

مدیر عامل اینتل آقای برایان کرازانیچ اعتراف می کند که اینتل در عکس العمل نشان دادن به تغییر گرایش مردم از پی سی به پست بی سی کند عمل کرده٬ و در آن سو مدیر ارشد مالی اینتل٬ استیسی اسمیت٬ حالا انتظار دارد که تقاضای امسال در بازار PC حتی از پیش بینی های یک ماه قبل هم بدتر باشد.
 
گارتنر پیش بینی کرده که فروش PC نسبت به سال ۲۰۱۲ تا ۱۱٪ کاهش یابد و همزمان فروش تلفن همراه ۴٪ و تبلت ۶۸٪ افزایش پیدا کند.
 
گارتنر برای سال ۲۰۱۳ پیش بینی فروش ۳۰۵ میلیون کامپیوتر شخصی را دارد که در سال ۲۰۱۲ معادل ۳۴۱ میلیون بود. فروش تبلت ها هم از ۱۲۰ میلیون در سال ۲۰۱۲ به ۲۰۲ میلیون در سال ۲۰۱۳ می رسد که در صورت تحقق رشدی فوق العاده است. یافتن جایگاهی در خور توجه برای اینتل در بازار موبایل و تبلت٬ لااقل امسال که کار سختی است.
 

گرویدن به ARM تنها راه نجات اینتل

شاید فکر کنید که "نه هرگز چنین نخواهد شد" ولی چرخش اینتل به سمت ARM آنقدرها هم که تصور می کنید سخت نخواهد بود. تنها کافی است اینتل تمایل خود به دریافت لیسانس از رقیب خود را روی میز بگذارد و رقابت با کوالکام٬ انویدیا و سایر شرکت های کوچکتر را شروع کند. کاری که مدیر عامل اسبق اینتل٬ پاول اوتلینی از انجامش سر باز زد٬ ولی حالا از آن پشیمان است.
 
حتما مصاحبه آتلانتیک با اوتلینی در مورد ماجرای تامین چیپ برای آیفون را به خاطر دارید. گویا حالا انتخابی تقریبا مشابه در مقابل آقای کرازانیچ قرار گرفته.
 
شرکت ها تمایلی به استفاده از چیپ های Atom اینتل در محصولات خود نشان نمی دهند. شاید برخی توجه نشان دهند ولی مهم ها نه.  در اصل دو شرکتی که ۱۰۰ درصد از سود بازار موبایل را به خود اختصاص داده اند و در بازار تبلت ها هم حضور چشمگیری دارند٬ یعنی اپل و سامسونگ٬ کاملا به ARM تکیه دارند و حتی چیپ های اختصاصی برای خود طراحی می کنند.

بنابراین٬ باید دوباره این سوال را پرسید:  آیا شرکتی که "آینده" را ساخت، می تواند (یا می خواهد) از "آن" جان سالم به در ببرد؟




تاریخ: یک شنبه 30 تير 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
عباس واحدی
یکشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰
«این پیام ظرف ۵ ثانیه نابود خواهد شد » اگر شما هم مانند ما طرفدار پر و پا قرص مجموعه کاراگاه گجت بوده اید، حتما این جمله برای تان کاملا آشنا است. و حالا قرار است چنین چیزی به واقعیت بپیوندد!
 
محققان دانشگاه ایلینویز با همکاری دانشگاه تافتز و نوث وسترن، قصد دارند تلفن های هوشمند و دیگر ابزارهای الکترونیکی بسازند که این چنین عمل کنند، البته شاید با دود و انفجار کمتری.
 
در یک برنامه تحقیقاتی با نام Born to Die ، جان راجرز استاد مهندسی دانشگاه ایلینویز تیمی را رهبری می کند که قصد تولید «ابزارهای الکترونیک ناپایدار و فانی» را دارند.
 
آنها در ابتدا چیپی را طراحی کرده اند که در تماس با آب به طور کامل حل می شود. البته هدف نهایی این است که تمام تلفن شما تبدیل به مواد آلی و نوعی کود الکترونیک گردد!
 
البته این می تواند باعث ایجاد رویکرد جدیدی در تولید ایمپلنت های پزشکی، ابزارهای کنترل محیطی و دیگر ابزارهای ویژه مصرف کنندگان گردد. و البته شاید هدف اصلی را این گونه باید توصیف کرد که ابزارهای الکترونیک تا حد ممکن سازگار با محیط زیست طراحی شوند و درون بدون بیمار هم پس از مدتی ناپدید گردند.
 
نمونه اولیه این طرح یک چیپ تولیدی از منیزیم، سیلیکون و ابریشم است. به گفته راجر این عناصر به صورت طبیعی در بدن انسان و در طبیعت، درون آب حل می شوند. به بیان دیگر آنها محصولات فرعی مضر یا شیمیایی تولید نخواهند کرد. 
 
ساختار ابریشم هم قرار است سرعت حل شدن را تعیین کند که می تواند بازه ای زمانی از چند دقیقه تا چند سال را در بر گیرد. این موضوع از سویی برای طبیعت مفید خواهد بود و پس از خرابی ابزارهای الکترونیک، می توان آنها را در محیط زیست رها کرد تا تبدیل به کودهای آلی شوند.
 
و البته بخش بد ماجرا این است که صاحبان صنایع با سودجویی می توانند برای ابزارهای شما طول عمر کاملا مشخصی تعیین کنند که پس از آن دستگاه کم کم ناپدید می گردد!




تاریخ: یک شنبه 30 تير 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

شنیده های گوگلی: تصویری تازه از موتو ایکس سفید و یک خبر دیگر

 

 
عباس واحدی
یکشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۰
روز گذشته از زمان احتمالی رونمایی و عرضه موتو ایکس موتورولا به بازار گفتیم و کمی پس از آن تصویری واضح از مدل مشکی آن را منتشر کردیم . البته در کنار آن به برخی مشخصات فنی از جمله احتمال استفاده از بدنه کولار و نمایشگر ۴.۵ اینچی هم اشاره داشتیم.
 
اما به نظر می رسد تا ۱۰ مرداد داستان های موتو ایکسی پایانی نخواهند داشت.
 
امروز هم عکس تازه ای از این اسمارت فون زیبای موتورولا لو رفته که آن را در رخت سپید نشان می دهد. به نظر می رسد این همان اسمارت فونی است که اریک اشمیت در کنفرانس Allen and Co به همراه داشت . اگر به خاطر داشته باشید، احتمالا موتو ایکس را در ۱۶ یا ۳۲ رنگ مشاهده خواهیم کرد.
 
علاوه بر آن، عکس مشکی هم کاملتر شده و Moto X را از نمای سمت راست هم به تصویر می کشد:
در کنار همه اینها، @evleaks هم ساعتی پیش خبر داد که باتری موتو ایکس در FCC  (کمیسیون ارتباطات فدرال) مورد آزمایش قرار گرفته و موفق به کسب گواهینامه شده است. وی می گوید این باتری ۲۲۰۰ میلی آمپر ساعتی و غیر قابل تعویض است:




تاریخ: یک شنبه 30 تير 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

-

 
مانی قاسمی
شنبه ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
در کنار تمام شایعات و اطلاعاتی که این روزها از شرکت ها لو می رود، از ژاپن هم اطلاعات هیجان انگیزی مخابره شده است. طبق گزارش وبلاگ Sony Alpha Rumors ، سونی در حال تولید مجموعه لنزی است که درون خودش سنسور و باتری مجزا دارد!
 
این لنزها طوری طراحی شده اند که بر روی تلفن های هوشمند سوار می شوند و از طریق Wi-Fi و NFC به تبادل اطلاعات می پردازند. شنیده شده که کیفیت لنز ها و سنسور آنها برابر با دوربین RX100Mll سونی است که می تواند تصاویری فوق العاده را شکار نماید.
 
دوربین RX1 کامپکت Full-Frame، یا سری بدون آینه NEX، همگی از تجربیات متفاوتی هستند که سونی در چند وقت اخیر در بازار دوربین ها به کار بسته است، اما محصول جدید این شرکت، بی شک شاخه ای جدید را در صنعت عکاسی و تلفن های همراه به وجود می آورد.
 
وقتی که بحث محصولی اینچنین متفاوت مطرح می شود، باور کردن شایعات پیرامون آن کمی سخت است، اما وبلاگ SAR سابقه ای روشن در این زمینه دارد و پیش از این نیز با اطلاعاتی که لو داده، نشان داده که می توان به منابع موثقش در داخل ساختار سونی، اعتماد کرد. به هر ترتیب برای پی بردن به صحت این شایعه، فعلا کاری به جز صبر کردن از دستمان بر نمی آید.
 
شما در رابطه با این محصول چه نظری دارید؟ سؤال هایی مانند سرعت انتقال بین لنز و موبایل، عمر باتری و یا بحث ارگونومی در طراحی را چگونه پاسخ می دهید؟




تاریخ: شنبه 29 تير 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

125 حقیقت شگفت انگیز در مورد فضا - قسمت چهارم
 
امیرعلی امینی
جمعه ۲۸ تير ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۰
اگر چه جهانی كه ما در آن زندگی می كنیم آكنده از رازهای شگفت انگیز است، اما همه این رازها دیگر سر به مهر نیستند. چرا كه بشر با كنكاش و جستجو به حقیقت بسیاری از آنان پی برده است.
 
در این مجموعه پنج قسمتی ما سعی خواهیم كرد ۱۲۵ مورد از واقعیت‌های مربوط به سیارات، ستارگان، فضا و فضانوردی را به شكلی مصور و مستند برای شما ارائه كنیم.
 
در بخش اول و دوم و سوم این مجموعه ۷۵ مورد از این حقایق شگفت انگیز را بر شمردیم. حال نوبت به لیست ۲۵ تایی چهارم است.
 
پس در ادامه مطلب با مملی همراه باشید.
 



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 29 تير 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

پیش بینی فروش ۱.۵ میلیارد تلفن هوشمند در ۲۰۱۷
 
عباس واحدی
جمعه ۲۸ تير ۱۳۹۲ - ۲۳:۱۵
گزارشها و آمار تازه حاکی از آن است که بازار اسمارت فون طی سالهای آینده رشد ثابت و سریعی را شاهد خواهد بود. به گفته موسسه IHS میزان فروش تلفن های هوشمند در سال ۲۰۱۷ بالغ بر ۱.۵ میلیارد دستگاه خواهد بود.
 
پیش از این هم گزارشهایی منتشر شده بود که خبر از دستیابی اسمارت فون های اندرویدی به فروش یک میلیاردی در این سال می داد. این موسسه تحقیقاتی برآورد می کند که فروش جهانی تلفنهای هوشمند در پایان سال ۲۰۱۳ به ۹۰۰ میلیون دستگاه خواهد رسید، که ۱۵۰ میلیون دستگاه آن سهم اپل است. اپل در سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۳۴ میلیون اسمارت فون فروخته است.
 
تحلیلگر ارشد IHS در این میان به «احتمال رشد کند آیفون» اشاره می کند، و اعتقاد دارد که «گامهای سریع و مداوم رونمایی اسمارت فون های رقابتی، تبدیل به بخشی از طبیعت بی رحم صنعت موبایل شده است.»
 
وی همچنین اضافه می کند در حالی که بازار پیش از این در تصرف موبایل های معمولی رده پایین بود، اکنون روز به روز «به شکل فزاینده ای اسمارت فون محور» می شود.




تاریخ: شنبه 29 تير 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اسلایدر

eshterakiha