علیرضا برادران
سه شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۷
اگر روی درگاه USB
ایکس باکس وان برای اتصال به درایو بیرونی حساب باز کرده بودید، بهتر است فعلاً برای خرید آن صبر کنید. از مایکروسافت خبر رسیده که سری اول این کنسول بازی از درایو بیرونی پشتیبانی نخواهد کرد.
گفته شده دلیل آن مشغول بودنِ تیم ایکس باکس به چیزهای دیگر است و مشخص هم نیست دقیقاً چه زمانی این قابلیت به وان اضافه می شود. پس اگر خیلی اهل بازی هستید، باید مراقب پر شدن درایو ۵۰۰ گیگابایتی تعبیه شده در کنسول بازی خود باشید.
تاریخ: سه شنبه 12 شهريور 1392برچسب:
,
علیرضا برادران
سه شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۴:۰۰
پیشتر باخبر شدید که انویدیا پس از روی گردانی تولید کنندگان مطرح از پردازنده های سری تگرا، تصمیم گرفته خودش آستین بال بزند و
دست به کار ساخت یک تبلت شود. آن طور که گفته می شود این تبلت در نمایشگاه IFA برلین که چیزی هم تا برگزاری آن نمانده معرفی خواهد شد.
حالا خبری از کمیسیون ارتباطات ملی تایوان (NCC) به بیرون درز کرده که علاوه بر یک تصویر نه چندان باکیفیت از تگرا تب، کمی هم در باب مشخصات آن روشنگری می کند. همان گونه که در پایین می بینید به جز پشتِ تبلت که در این خبر از آن به P1640 یاد شده، تصویری از جلوی دستگاه نیز دیده می شود.
ظاهراً P1640، تبلتی جمع و جور و ۷ اینچی ست با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۷۶۸ که از موتور ۱.۸ گیگاهرتزی انویدیا تگرا ۴ بهره می برد. موارد دیگری هم مشخص شده که از این قرارند: وای-فای، بلوتوث، پورت میکرو HDMI و USB، به همراه یک دوربین عقبِ ۵ مگاپیکسلی.
البته اشاره ای هم به یک دوربین رو به جلو شده که از مشخصات آن بی اطلاعیم. همچنین انتظار داریم انویدیا تگرا تب P1640 را با لباس اندروید ۴.۲.۲ جیلی بیلی ببینیم. صحبت هایی هم از قلم استایلوس برای تگرا تب شنیده ایم که فعلاً منبعی بود و نبود آن را تایید نکرده. اگر خبر زمان معرفی این تبلت درست باشد قاعدتاً نباید خیلی تا دیدار آن فاصله داشته باشیم. فکر می کنید این روش جدید انویدیا در تولید محصول برای مصرف کننده نهایی، مثمر ثمر واقع می شود؟
تاریخ: سه شنبه 12 شهريور 1392برچسب:
,
مانی قاسمی
سه شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۵:۰۰
بسیاری از ما این روزها همچون اکسیژن به اینترنت احتیاج داریم و بدون دسترسی به این تکنولوژی نمی توانیم زندگی را سپری کنیم. جالب اینکه در ایران با وجود قیمت بالای اینترنت و سرعت پایین آن، کاربران اینچنین دچار وابستگی شده اند و احتمالا در دیگر نقاط دنیا میزان نفوذ و وابستگی اینترنت، رقم بسیار بیشتری را در بر خواهد داشت.
اما جالب تر اینکه در آمریکا، به عنوان کشوری که از آن به عنوان مهد تکنولوژی یاد می شود، بالغ بر ۲۰ درصد از افراد بزرگسال به هیچ وجه از اینترنت استفاده نمی کنند. طبق آماری که مقامات رسمی دولت اوباما و متخصصین سیاست گذاری منتشر کرده اند، حدود ۶۰ میلیون آمریکایی به اینترنت متصل نیستند. کارشناسان دلایل این اتفاق را هزینه های دسترسی به اینترنت، کمبود دانش کامپیوتر و ... می دانند و معتقدند که چنین رقم بالایی می تواند منجر به نابرابری های اقتصادی شود.
این روز ها در پی هر گزینه ای که به صورت آنلاین عرضه می شود، موقعیت آفلاین آن از اجتماع حذف می شود. برای مثال دیگر کمتر شرکتی پیدا می شود که رزومه افراد مایل به همکاری را به صورت آفلاین دریافت کند؛ همچین موضوعی به همراه صد ها مورد مشابه دیگر، می تواند باعث گوشه گیر شدن افرادی شود که به اینترنت دسترسی ندارند و نمی دانند که چگونه باید از آن استفاده کرد.
دولت امریکا تاکنون میلیون ها دلار را جهت آشنایی افراد با عصر دیجیتال سرمایه گذاری کرده، اما هنوز هم بسیاری از آنها آفلاین باقی مانده و از سایر دنیا جدا افتاده اند. اکثر جوان های ۱۸ سال به بالا به اینترنت متصل هستند، اما در میان افراد ۶۵ سال به بالا، تنها نیمی از آنها از اینترنت استفاده می کنند. بسیاری از این بزرگسالان علاقه ای به آنلاین شدن نشان نمی دهند و معقدند که با این کار چیز خاصی را از دست نمی دهند. کمترین میزان استفاده از اینترنت در آمریکا متعلق به ایالت های میسی سیپی جنوبی، آلاباما و آرکانزاس است.
به نظر شما در ایران چند میلیون نفر هنوز با اینترنت آشنایی ندارند و چند درصد از افراد با استفاده از این تکنولوژی خود را به سایر جهان متصل می کنند؟ اینترنت خیز ترین استان ایران را کدام یک می دانید؟
تاریخ: سه شنبه 12 شهريور 1392برچسب:
,
علیرضا برادران
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۵:۳۰
همه می دانیم که «سبز بودن» برای حفظ محیط زیست و نگهداری از منابع طبیعی، امری است بسیار مهم. اما در کنار فواید زیست محیطی، تجارت پر سودی هم برای فعالان این حوزه به شمار می رود.
شرکت های فعال در حوزه فناوری های سبز معتقدند سازمان های طرفدار «سبز بودن» کارمندانی را جذب می کنند که خوب بودنِ محیط کار، برای شان اهمیت دارد. به علاوه اینکه کارمندان چنین سازمان هایی با استفاده کمتر از کاغذ و خاموش کردن چراغ ها، به صرفه جویی مالی سازمان کمک می کنند و این سرمایه ذخیره شده، می تواند به نفع خودِ آنان هزینه شود.
شاید در نگاه اول کار مشکلی به نظر برسد. ولی راه های بسیار ساده و نکات ظریفی وجود دارد که با رعایت آنها می توان تا حد زیادی به این هدف والا رسید. در ادامه مطلب می توانید ۱۰ نکته درمورد چگونه انجان دادن این کار در یک اداره را یاد بگیرید.
ادامه مطلب...
علیرضا برادران
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۳:۳۰
به نظر می رسد مایکروسافت قصد کرده پیش از عرضه کنسول جدید خود در آبان، کمی به سر و روی برند Xbox برسد. در پی تغییری که در خریدهای دیجیتال از arcane points system به Local Currency انجام داد حالا این شرکت آنچه به نام Xbox Live Marketplace می شناختیم را با Xbox Game Store عوض کرده.
این نام جدید خیلی شسته و رفته تر از نام قبلی ست؛ شاید هم ردموندی ها با الهام از توصیه سین پارکر به
مارک زاکربرگ (فیلم شبکه اجتماعی) به این نتیجه رسیده اند. البته نکته جالبی در این بین وجود دارد و آن تفاوتی ست که بین بنر وبگاه های رسمی آمریکایی و جهانی این فروشگاه می توان دید.
تاریخ: دو شنبه 11 شهريور 1392برچسب:
,
علیرضا برادران
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۵
چقدر به شنیده ها فکر می کنید؟ اگر خاطرتان باشد وقتی بنزین را سهمیه بندی کردند، اوایل همه مردم به فکر مصرف بهینه افتاده بودند (بگذریم از اینکه بعد از مدتی همه چیز به فراموشی سپرده شد). همان زمان ها بود که در رسانه ها تبلیغ می شد که رانندگان سر چهارراه ها پشت چراغ قرمز، خودروی خود را خاموش کنند تا بنزین هدر نرود. هم زمان عده ای با این عمل مخالف بودند و می گفتند این کار به موتور وسیله نقلیه آسیب می زند و هزینه تعویض شمع و وایر خودرو از اندک صرفه جویی بنزین بیشتر می شود.
همه روزه در مواجهه با شنیده های مختلف هستیم و هرکس واکنشی نسبت به آنها نشان می دهد. برخی هر چه می شوند را می پذیرند، ولی از خوانندگان فهیم بیش از اینها انتظار می رود. مسلماً شما در شنیده هایتان تعمق می کنید. در این نوشتار شما را در جریان ۱۰ امر پذیرفته شده بین مردم می گذاریم که صحت ندارند. همراه با نارنجی به ادامه مطلب قدم بگذارید.
ادامه مطلب...
امیرعلی امینی
یکشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۵
آیا شما از جمله اشخاصی هستید که میخواهید کسب و کاری در اینترنت راه بیاندازید که حجم انبوهی از نقل و انتقالات مالی در قالب تجارت الکترونیکی در سامانه شرکت شما انجام شود؟ یا شما کسی هستید که بیشتر علاقمند فضا هستید و ترجیح میدهید ناسا به خاطر شما شاتلهای خود را بازنشسته کند. آنگاه به شما پول بدهد تا با موشکهای تان کالاها و فضانوردان را به ایستگاههای فضایی برسانید؟ یا اینکه ترجیح میدهید ماشینهای الکتریکی قدرتمندی بسازید که بتوانند با قدرتمندترین اتومبیلهای بنزینی رقابت کنند؟
شاید هم اصلاً شما دوستدار محیط زیست هستید و دلتان میخواهد شرکتی داشته باشید که یکی از بزرگترین تولید کننده پنلهای خورشیدی خانگی باشد؟ یا حال و حوصله هیچكدام از این كارها را ندارید و فقط می خواهید
لابراتوار واقعی «مرد آهنی» را داشته باشید.
اگر هر کدام از اینها آرزوی شما است، بهتر است عجله کنید. چون شخصی در دنیا وجود دارد که قبل از چهل سالگی به هر چه گفته شد رسیده است: ایلان ماسک. در ادامه مطلب
با ما باشید تا با یکدیگر نگاهی مختصر به زندگی کاری این نابغه ۴۲ ساله داشته باشیم.
ادامه مطلب...
عليرضا خوبكار - یکشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۵
با نزدیک شدن به زمان معرفی فبلت نوکیا که فعلاً به نام
لومیا 1520 شناخته می شود، اخبار پیرامون آن در حال گسترش است. چند روز قبل
عکس لو رفته این فبلت را در کنار برادر کوچکترش لومیا 1020 دیدیم و با مشخصات سخت افزاری احتمالی آن آشنا شدیم.
حالا با استفاده از این عکس ابعاد حدودی این فبلت جنجالی مشخص شده است: ۱۵۰.۵ در ۸۲ میلیمتر که خیلی شبیه به ابعاد گلکسی نوت 2 سامسونگ با ۱۵۱.۱ در ۸۰.۵ میلیمتر است. این یعنی نوکیا توانسته بدون افزایش سایز کلی نسبت به نوت 2، نیم اینچ به ابعاد صفحه نمایش بیفزاید که موفقیت بزرگی است.
البته توجه کنید که تمام موارد گفته شده در حد حدس و گمان و تنها با اتکا به چند عکس لو رفته است و برای تایید یا رد صحت آنها باید تا زمان معرفی رسمی منتظر بمانیم.
آیا این فبلت برای شما آنقدر جذاب است که در صورت عرضه با قیمت رقابتی، در تب و تاب تعویض گجت فعلی خود بیفتید؟
عباس واحدی
یکشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۴
هنگامی پرینتر جدیدی می خرید یا اینکه برای پرینتر قدیمی تان کارتریج جوهر تازه ای تهیه کرده اید، اولین کاری که لازم است پس از راه اندازی انجام دهید، چاپ یک صفحه تست است. خب، دفعه بعد که می خواهید یک صفحه تستی پرینت بگیرید، یک گزینه خوب باز کردن صفحه Google.com و چاپ آن است.
بله، این نکته بسیار ساده ای است. اما در حقیقت کاملا کاربردی است. لوگوی گوگل به اندازه کافی رنگ در خود دارد که از کارکرد صحیح کارتریج های رنگی پرینترتان اطمینان یابید. و البته نوار بالای سایت هم سیاه است و کارتریج مشکی را تست می کند. و مهمتر از همه اینکه برای آزمون سلامت پرینترتان، تقریبا هیچ جوهری مصرف نکرده اید!
البته این درست است که اغلب پرینترها درون خود صفحه تست برنامه ریزی شده ای دارند که در منوی پرینتر یا اپلیکیشن نصب شده همراه آن ، می توانید دکمه صدور دستور چاپ این صفحه را پیدا کنید. و البته ویندوز هم صفحه تستی در بخش پرینتر خود دارد.
اما مساله این است که به جای جستجو در منوها و کنترل پنل ویندوز برای یافتن صفحه تست چاپ، می توانید از این جایگزین سریع، آسان و کم هزینه بهره ببرید.
شما چگونه پرینترتان را تست می کنید؟
نیما دادگستر
شنبه ۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۰
امروزه دنیا بدون فناوری، چیزهای زیادی کم دارد. اما مهمترین فناوری که مثل تار و پودی نامرئی، الیاف این فرش بزرگ را به هم نگه داشته تا ما از نقش و نگارهای رنگارنگش لذت ببریم، فناوری ارتباطی است.
در حالی که دنیا شاهد اوج گیری شبکه های نسل چهارم (4G) است، در کشور خودمان، ایران، نیز شبکه 3G راه اندازی شده و روز به روز آمار استفاده از خدمات اینترنتی مبتنی بر شبکه های مخابراتی، افزایش می یابد.
در ادامه مطلب با نارنجی همراه شوید تا مثل همیشه نگاهی ساده و بی آلایش داشته باشیم به تغییرات از 1G تا 4G، و ببینیم دنیای پیرامون مان با چه سرعتی تغییر کرده.
ادامه مطلب...