ارسال توسط محمدرضا مهدوی
ارسال توسط محمدرضا مهدوی
محمد زرین صدف
شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۰
شرکت اپل اخیرا دست به جذب نیروهای متخصص مختلفی زده. از جدیدترین نمونه های این رویکرد اپل می توان به استخدام بن شفر (Ben Shaffer) یکی از طراحان موفق نایکی اشاره کرد. البته او اولین کسی نیست که شرکت محبوب نایکی را به قصد یکی از غول های دنیای فناوری ترک می کند. حدود یک ماه پیش بود که اپل اقدام به استخدام جی بلانیک نمود.
از همان اوایل حرف و حدیث های زیادی بود که جی بلانیک که تجربه کار بر روی دستبند نایکی موسوم به FuelBand را دارد، به احتمال زیاد بر روی پروژه های مربوط به فناوری های پوشیدنی نظیر iWatch با اپل همکاری خواهد کرد.
گرچه هنوز نمی توان در مورد جایگاه بن شفر در اپل نظر قطعی داد، با این حال با توجه به علاقه تیم کوک مدیر عامل اپل به ابزار های پوشیدنی، به خصوص دستبند Fuelband محصول نایکی، می توان حدس زد که شفر نیز در پروژه iWatch به جی بلانیک خواهد پیوست تا ایده های خلاقانه مشابهی نظیر آنچه در دستبند هوشمند نایکی به کار رفته را در محصول اپل استفاده کنند.
با این حال برخی این گمانه زنی ها را قبول نداشته و معتقدند شفر در گذشته مستقیما با پروژه دستبند هوشمند نایکی در ارتباط نبوده و تخصص اصلی او در طراحی کفش های نایکی است. بنابراین اگر قرار بود از تیم دستبند نایکی طراح برجسته ای به استخدام اپل درآید، گزینه های بهتری هم وجود داشت. این گروه تاکید می کنند، اپل در پشت این رویکرد خود، افکار دیگری در سر می پروراند.
همه این حواشی حول استخدام های جدید اپل، شاید به ما کمک کنند تا بفهمیم اپل در گام های بعدی چه چیزی از آستین خود بیرون خواهد آورد. پیشبینی خیلی دشوار است. تنها چیزی که با درصد خطای کم می توان حدس زد، برنامه ریزی و حرکت اپل به سمت انواع فناوری های پوشیدنی است.
ارسال توسط محمدرضا مهدوی
عباس واحدی
شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۸
هنگام صحبت از پردازش های صوتی معمولا کارت های گرافیک اهمیت چندانی در انتخاب سیستم نداشته و محلی از اعراب ندارند. اما به نظر می رسد با سری جدید رادئون های AMD، علاوه بر یکسان سازی هر چه بیشتر دنیای کنسول ها و PCها، داستان درباره پردازش صدا هم تغییر کرده است.
کارت های گرافیک R9 290X و R9 290 و R7 260X قرار است از تکنولوژی TrueAudio پشتیبانی کنند. این سری محصولات تازه، استفاده از افکتهای پیشرفته صوتی را بدون تحمیل بار اضافی بر پردازنده اصلی دستگاه یا خرید کارت صدای مجزا، امکان پذیر می سازند.
اگر چه AMD در مراسم رونمایی خود در هونولولو مشخصات فنی کامل این کارت های گرافیک را اعلام نکرد، اما حداقل می دانیم که مدل پرچمدار R9 290X قدرت پردازشی ۵ ترافلاپ را فراهم می آورد. این در حالی است که نسل قبلی تنها ۴ ترافلاپ قدرت پردازش داشت.
در خصوص زمان عرضه این کارت های گرافیک به بازار، AMD تنها به عبارت «آینده نزدیک» اکتفا کرده است. قرار است قیمت این سری کارتهای گرافیک از ۸۹ دلار برای مدل ارزان قیمت R7 250 آغاز شده و در R9 280X به ۲۹۹ دلار برسد. البته این شرکت در خصوص قیمت R9 290X هنوز چیزی اعلام نکرده است. پیش فروش کارت های گرافیک سری R9 و R7 از یازدهم مهر آغاز می شود.
این شرکت همچنین در کنار کارتهای گرافیک تازه اش، از رابط کاربری برنامه نویسی جدیدش با نام Mantle هم پرده برداری کرد. با استفاده از این رابط کاربری، استفاده از نسل جدید معماری Graphics Core Next ویژه AMD که در اغلب کارت های گرافیک و پردازنده های این شرکت مورد استفاده قرار گرفته، بسیار آسان تر می شود.
برنامه نویسانی هم که از کدهای سطح پایین در بازی های شان استفاده می کنند، می توانند بسیار بهتر از مزایای ابزارهای بر پایه GCN بهره مند شوند. زیرا دیگر نیازی نیست که اپلیکیشن شان را برای هر پلتفرم جداگانه از ابتدا بهینه سازی کنند. و به این صورت گام مهم دیگری در یکسان سازی دنیای کنسول ها و پی سی ها برداشته شده است.
Mantle فعلا قرار است نسخه تحت ویندوز خود را از آذرماه و همراه با آپدیت Battlefield 4 عرضه نماید و پس از آن به دیگر پلتفرم ها گسترش خواهد یافت.ارسال توسط محمدرضا مهدوی
ارسال توسط محمدرضا مهدوی
ارسال توسط محمدرضا مهدوی
ارسال توسط محمدرضا مهدوی
ارسال توسط محمدرضا مهدوی
علیرضا برادران
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۶:۰۰
یاد گوگل فون بخیر، همان دستگاه راز آلودی که شایعه های حضورش کمی بعد از معرفی آیفون توسط اپل به گوش رسید. ۵ سال پیش در چنین روزی گوگل از سیستم عامل موبایل خود با نام اندروید پرده برداشت.
Des Smith یکی از اعضای تیم اصلی اندروید از خاطرات روز عرضه می گوید: «ماه ها بود که در ساختمان شماره ۴۴ مانتین ویو (مقر دفتر مرکزی گوگل) کار می کردیم. آنقدر هیجان زده بودم که شب خوابم نبرد.»
تقریباً هیچ کس نمی دانست که چه انتظاری از گوگل باید داشته باشد. بعضی می گفتند که گوگل یک تلفن معرفی خواهد کرد ولی عده دیگری هم بودند که فکر می کردند احتمالاً یک سیستم عامل از دخمه های گوگل بیرون خواهد آمد.
اولین تلفن اندرویدی با نام G1 (عکس بالا) دیگر از یادها پاک شده اما اندروید روز به روز قدرت و نفوذ بیشتری کسب می کند. سیستم عامل باز متنی که در بیش از یک میلیارد دستگاه جولان می دهد و هیچ مرزی برای خود نمی شناسد: دوربین، تلویزیون، ساعت هوشمند، کنسول بازی، عینک هوشمند و کلی دستگاه دیگر، همگی از اندروید نیرو می گیرند و هوشمندی خود را به آن مدیونند.
وقتی تیم اندروید به گذشته خود نگاه می کند قطعاً در مجموع احساس رضایت دارد؛ امروز کودک نوپای آنها پر استفاده ترین سیستم عامل تلفن هوشمند شده و به قول آقای Smith «این تازه شروع کار است.»
خوب است به بهانه این پست و ۵ ساله شدن اندروید یادی کنید از گذشته تا حال تلفن های هوشمند اندرویدی تان و از لحظات تلخ و شیرینی که با آنها داشته اید بنویسید.
ارسال توسط محمدرضا مهدوی
ارسال توسط محمدرضا مهدوی
آخرین مطالب