mamali225(مملی225)

mamali225(مملی225)


تصمیم شورای شهر پالو آلتو: نصب اجباری شارژر الکتریکی در گاراژ خانه های نوساز

 

 
علی اصغر هنرمند
یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۲
پالو آلتو شهری در ایالت کالیفرنیا آمریکا است که به داشتن شهروندانی ثروتمند و البته علاقمند به تکنولوژی مشهور است. اگر می خواهید میزان علاقه این شهر به فناوری های نوین را بدانید، کافی است از مصوبه جدید شورای شهرشان اطلاع پیدا کنید.
 
بر اساس مقرراتی که در این شهر تصویب شده. از این پس تمام خانه های نوساز باید دارای شارژر برقی برای اتومبیل های الکتریکی در گاراژ خانه باشند. 
 
شورای شهر، استاندارد شارژر به کار رفته را نیز مشخص نموده که باید از نوع Level 2 باشند. این شارژرهای جدید سبب می شوند که اتومبیل الکتریکی ظرف ۳ الی ۴ ساعت شارژ بشوند.
 
آنها می گویند نصب شارژر الکتریکی روی خانه های نوساز تنها حدود ۲۰۰ دلار به قیمت خانه اضافه می کند و این عدد کوچکی است. اما این کار سبب می شود که خریداران خانه های نوساز به داشتن اتومبیل الکتریکی ترغیب شوند.
 
در طرف دیگر نصب شارژر الکتریکی و کابل کشی آن برای خانه های قدیمی هزینه ای حدود ۴ برابر این هزینه را در بر خواهد داشت. بنابراین منطقی است که تمام خانه های نوساز دارای شارژر الکتریکی باشند.
 
شاید این تصمیم شورای شهر به نظرتان عجیب بیاید. اما لازم است بدانید که میانگین قیمت خانه ها در پالو آلتو حدود ۱ میلیون دلار است. بنابراین اضافه شدن هزینه ای ۲۰۰ دلاری به آنها عملا عدد بزرگی به حساب نمی آید. در طرف دیگر دفتر مرکزی شرکت تسلا نیز که مشهور ترین خودروهای الکتریکی دنیا را تولید می کند در این شهر قرار دارد. 
 
بنابراین همه شرایط در پالو آلتو مهیا است تا این شهر یک پیشرو در داشتن خودروهای الکتریکی در جهان باشد.
 




تاریخ: یک شنبه 7 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

نقشه های زیبایی از الگوی حرکتی بادها
 
علیرضا برادران
یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰
نقشه ها (اینترنتی و چاپی) مثل نقشه گوگل ، مدام پر کاربردتر می شوند. در باب کاربردهای روزمره آنها به حد کافی صحبت شده ولی استفاده هنری از این نقشه ها از جمله نمونه های نادر است.
 
از قرار معلوم حدود یک سال پیش، دو پژوهشگر از شرکت گوگل، الگوی حرکت بادها در ایالات متحده را به تصویر کشیدند. نقشه تعاملی آنها  جهت حرکت و قدرت بادها را در آمریکا و البته به صورت لحظه به لحظه نشان می داد. دو خالق اثر در این باره می گویند: «الگوها علیٔ رغم زیبایی، خیلی سریع حرکت می کنند»
به خاطر ماهیت همیشه در حرکت باد، این نقشه بارها و بارها در طول روز تغییر می کرد که این پویایی مداوم باعث مشکل شدن عکس گرفتن از آن می شد. به همین دلیل این دو نفر که الان یک گروه تحقیقاتی گوگل، موسوم به عکس بزرگ، را هم رهبری می کنند تصمیم گرفتند با یک استودیوی بزرگ عکاسی همکاری کنند تا یک تصویر چاپی سیال و ارزشمند هنری بیافرینند.
 
«ما می خواستیم زیبایی را به تصویر بکشیم... و نسخه چاپی این تصاویر جزئیاتی را برای مان مشخص می کند که روی نمایشگرها قابل تشخیص نیست» هنرمند عکاسی که به تیم آنها کمک کرده می گوید: «تبدیل پیکسل به پیکسل نقشه بادها فرآیندی کاملاً مشترک بود. این طور نبود که همیشه کارها خوب پیش بروند. هر روز کلی داده وجود داشت که باید در همان روز آماده می شدند تا بتوانیم یک تصویر هیجان انگیز داشته باشیم... فکر کنم هشت تصویر هم از طوفان سندی تهیه شد که بسیار تاسف برانگبز بود»
همه اطلاعات این نقشه از سازمان آب و هوای ملی آمریکا و به صورت پیش بینی های دیجیتال دریافت شده. هر کدام از عکس های چاپ شده، سرعت و جهت حرکت باد را با نازک و کلفت کردن خطوط سپید به تصویر می کشند. «روزهای پر کار اغلب ترسناک هم بودند... اگر فقط یک کشف مهم داشته باشیم آن کشف این است که بادها همه روزه چقدر تغییر می کنند»

به سایت نقشه بادها مراجعه کنید. تا آنها را بهتر ببینید.




تاریخ: یک شنبه 7 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

چرا اپل دوباره طراحی از نایکی را به استخدام خود درآورد؟
 
محمد زرین صدف
شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۰
شرکت اپل اخیرا دست به جذب نیروهای متخصص مختلفی زده. از جدیدترین نمونه های این رویکرد اپل می توان به استخدام بن شفر (Ben Shaffer) یکی از طراحان موفق نایکی اشاره کرد. البته او اولین کسی نیست که شرکت محبوب نایکی را به قصد یکی از غول های دنیای فناوری ترک می کند. حدود یک ماه پیش بود که اپل اقدام به استخدام جی بلانیک نمود.
 
از همان اوایل حرف و حدیث های زیادی بود که جی بلانیک که تجربه کار بر روی دستبند نایکی موسوم به FuelBand را دارد، به احتمال زیاد بر روی پروژه های مربوط به فناوری های پوشیدنی نظیر iWatch با اپل همکاری خواهد کرد.
 
گرچه هنوز نمی توان در مورد جایگاه بن شفر در اپل نظر قطعی داد، با این حال با توجه به علاقه تیم کوک مدیر عامل اپل به ابزار های پوشیدنی، به خصوص دستبند Fuelband محصول نایکی، می توان حدس زد که شفر نیز در پروژه iWatch به جی بلانیک خواهد پیوست تا ایده های خلاقانه مشابهی نظیر آنچه در دستبند هوشمند نایکی به کار رفته را در محصول اپل استفاده کنند.
 
با این حال برخی این گمانه زنی ها را قبول نداشته و معتقدند شفر در گذشته مستقیما با پروژه دستبند هوشمند نایکی در ارتباط نبوده و تخصص اصلی او در طراحی کفش های نایکی است. بنابراین اگر قرار بود از تیم دستبند نایکی طراح برجسته ای به استخدام اپل درآید، گزینه های بهتری هم وجود داشت. این گروه تاکید می کنند، اپل در پشت این رویکرد خود، افکار دیگری در سر می پروراند.
 
همه این حواشی حول استخدام های جدید اپل، شاید به ما کمک کنند تا بفهمیم اپل در گام های بعدی چه چیزی از آستین خود بیرون خواهد آورد. پیشبینی خیلی دشوار است. تنها چیزی که با درصد خطای کم می توان حدس زد، برنامه ریزی و حرکت اپل به سمت انواع فناوری های پوشیدنی است.
 
با این تفاسیر نباید تعجب کنیم که اپل در آینده ای بسیار نزدیک به سراغ محصولی مانند iShoe برود! به نظر شما هدف اپل از به کار گرفتن افرادی با پیشینه های این چنینی چیست؟




تاریخ: شنبه 6 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

رونمایی از کارت های گرافیک سری رادئون R9 و R7 توسط AMD
 
عباس واحدی
شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۸
هنگام صحبت از پردازش های صوتی معمولا کارت های گرافیک اهمیت چندانی در انتخاب سیستم نداشته و محلی از اعراب ندارند. اما به نظر می رسد با سری جدید رادئون های AMD، علاوه بر یکسان سازی هر چه بیشتر دنیای کنسول ها و PCها، داستان درباره پردازش صدا هم تغییر کرده است.
 
کارت های گرافیک R9 290X و R9 290 و R7 260X قرار است از تکنولوژی TrueAudio پشتیبانی کنند. این سری محصولات تازه، استفاده از افکتهای پیشرفته صوتی را بدون تحمیل بار اضافی بر پردازنده اصلی دستگاه یا خرید کارت صدای مجزا، امکان پذیر می سازند.
 
اگر چه AMD در مراسم رونمایی خود در هونولولو مشخصات فنی کامل این کارت های گرافیک را اعلام نکرد، اما حداقل می دانیم که مدل پرچمدار R9 290X قدرت پردازشی ۵ ترافلاپ را فراهم می آورد. این در حالی است که نسل قبلی تنها ۴ ترافلاپ قدرت پردازش داشت.
 
در خصوص زمان عرضه این کارت های گرافیک به بازار، AMD تنها به عبارت «آینده نزدیک» اکتفا کرده است. قرار است قیمت این سری کارتهای گرافیک از ۸۹ دلار برای مدل ارزان قیمت R7 250 آغاز شده و در R9 280X به ۲۹۹ دلار برسد. البته این شرکت در خصوص قیمت R9 290X هنوز چیزی اعلام نکرده است. پیش فروش کارت های گرافیک سری R9 و R7 از یازدهم مهر آغاز می شود.
 
این شرکت همچنین در کنار کارتهای گرافیک تازه اش، از رابط کاربری برنامه نویسی جدیدش با نام Mantle هم پرده برداری کرد. با استفاده از این رابط کاربری، استفاده از نسل جدید معماری Graphics Core Next ویژه AMD که در اغلب کارت های گرافیک و پردازنده های این شرکت مورد استفاده قرار گرفته، بسیار آسان تر می شود.
 
برنامه نویسانی هم که از کدهای سطح پایین در بازی های شان استفاده می کنند، می توانند بسیار بهتر از مزایای ابزارهای بر پایه GCN بهره مند شوند. زیرا دیگر نیازی نیست که اپلیکیشن شان را برای هر پلتفرم جداگانه از ابتدا بهینه سازی کنند. و به این صورت گام مهم دیگری در یکسان سازی دنیای کنسول ها و پی سی ها برداشته شده است.
Mantle فعلا قرار است نسخه تحت ویندوز خود را از آذرماه و همراه با آپدیت  Battlefield 4 عرضه نماید و پس از آن به دیگر پلتفرم ها گسترش خواهد یافت.




تاریخ: شنبه 6 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اینتلِ عقب مانده از قافله، روی رقبای عینک هوشمند گوگل سرمایه گذاری می کند
 
علیرضا برادران
شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲ - ۰۳:۰۰
پیشروی افسار گسیخته گجت های همراه و پوشیدنی که اغلب پردازنده های ARM را در دل خود دارند آینده شرکت بزرگ اینتل را شدیداً به خطر انداخته و باعث شده نتواند سلطه خود بر سرزمین پی سی ها را در دنیای دستگاه های همراه و پوشیدنی تکرار کند.
 
اما هنوز برای اعلام شکست بزرگ ترین تراشه ساز جهان خیلی زود است. اینتل در راستای کوشش های چند وقت اخیر خود، چهارشنبه گذشته اظهار داشت که روی شرکت Recon Instruments سرمایه گذاری خواهد کرد. ریکان یک شرکت کانادایی فعال در زمینه دستگاه های پوشیدنی ست و عینک هوشمندش رقیب عینک گوگل گلس محسوب می شود.
 
بنا بر اعلام این شرکت کانادایی، کمک های اینتل صرف توسعه، بازار یابی و فروش جهانی تولیدات آنها خواهد شد. همچنین اینتل از در اختیار قرار دادن تخصص خود در تولید، عملیات و فناوری نیز دریغ نخواهد کرد.
 
مایک بل، مدیر گروه دستگاه های جدید اینتل در این باره می گوید: «ما در این شرکت یک راهبرد قوی در کنار فناوری رو به رشد دیدیم و فکر می کنیم ارزش سرمایه گذاری برای رسیدن به انقلابی در زمینه گجت های پوشیدنی را دارد». ریکان یکی از شرکت های پیشرو در زمینه نمایشگرهای پوشیدنی برای ورزش است که عینک ریکان جت (عکس مطلب) یکی از آنهاست؛ جالب است بدانید خود این شرکت ادعا کرده که تا الآن بیش از ۵۰،۰۰۰ نمایشگر پوشیدنی در سراسر جهان فروخته.

همان طور که گفتیم این نخستین سرمایه گذاری اینتل نبوده و نخواهد بود. در واقع اگر کمی به عقب بر گردیم می بینیم که شرکت ریکان اینسترومنت در ادامه سرمایه گذاری روی Thalmic Labs و Quark line of chips قرار می گیرد که همگی از فعالان فناوری های پوشیدنی هستند.

البته اینتل آنقدر دیر وارد عمل شده که امروزه هر چند نه به طور رسمی اما در حقیقت معماری آرم به استانداردی برای دستگاه های کوچک الکترونیک تبدیل شده و این کار تراشه ساز بزرگ را دو چندان دشوار می کند.




تاریخ: شنبه 6 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اپلیکیشن جعلی iMessage برای اندروید، از گوگل پلی حذف شد

 

 
نیما دادگستر
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۳:۳۰
اپلیکیشنی که اخیرا با نام iMessage Chat به فروشگاه گوگل پلی اضافه شده بود، به واسطه نگرانی های امنیتی و نقض قوانین این فروشگاه، زیاد دوام نیاورد و حذف شد.
 
این اپلیکیشن که سازنده اش شرمی از بیان شباهت های آن به iMessage اپل نداشت، از عناصر بصری و زبان طراحی iOS 7 تقلید کرده بود و البته آنطور که برخی تصور می کنند دنیای اندروید را به آی او اس متصل نمی کرد.
 
در اصل این اپلیکیشن تنها پیام ها را با پروتکل iMessage بین دستگاه های اندرویدی جا به جا می کرد و این کار را با حقه های دیجیتال و جا زدن فرستنده پیام به عنوان یک مک مینی انجام می داد.
 
حالا خوشبختانه این اپلیکیشن که امنیت آن نیز زیر سوال بود از گوگل پلی حذف شده و کاربران با فریب خوردن از نام آن، اطلاعات حساس شان را در دسترس توسعه دهنده اش قرار نمی دهند.




تاریخ: چهار شنبه 3 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

فناوری های پوشیدنی پا را فراتر از عینک و ساعت هوشمند خواهند گذاشت

 

 
محمد زرین صدف
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۲:۳۰
گرچه شرکت های بزرگی نظیر گوگل، سامسونگ و اپل تمام سرخط های خبری مربوط به ابزار های هوشمند را اشغال کرده اند، اما پتانسیل این حوزه بیش از این چند محصول پر سر و صداست، و این سه غول بزرگ تنها بازیگران این عرصه نیستند. باید باور داشت که آینده متعلق به ابزار های پوشیدنی متنوع تر، کاربردی تر و ارزان تر است.
 
کریستین دیفئو (Christian Defeo) یکی از مدیران ارشد شرکت Newark اعتقاد دارد، ابزار های پوشیدنی ساده تر، روز به روز رواج بیشتری پیدا می کنند. او به حلقه ای اشاره می کند که مصرف کننده، آن را در دست خود کرده و قفل در خودرو را با آن باز می کند، از آن در انتقال اطلاعاتش کمک گرفته و بسیاری از کار های روزمره دیگر خود را توسط آن انجام می دهد. ابزاری که به مراتب کاربردی تر و ارزان تر از عینک گوگل است، و فناوری های ساده تری در آن به کار رفته. یکی از دغدغه های عصر حاضر در عرصه فناوری های هوشمند، شارژ دستگاه هاست. بسیاری از نوآوری های این روز ها نظیر شارژ وایرلس در ابتدای راه هستند. اکثر تلفن های هوشمند ما بیش از یکی دو روز شارژ در خود نگه نمی دارند، چه برسد به ساعت های هوشمند که اساسا فضای لازم برای داشتن یک باتری، مشابه آنچه در تلفن ها استفاده می شود را ندارند.
 
جالب اینجاست که از این ابزار ها، انتظار همان سرویس هایی را داریم که سایر دستگاه های هوشمندمان ارائه می دهند. به نظر نمی رسد مصرف کنندگان تمایلی داشته باشند که عینک یا ساعت هوشمند خود را چندین بار در روز شارژ کنند. البته این مشکل مصرف انرژی در ابزار های پوشیدنی، تا حدی به کمک دستگاه های دیگر نظیر تلفن های هوشمند قابل حل است، به طوری که این دستگاه ها با ارتباط پی در پی با ابزار های پوشیدنی از طریق بلوتوث، قسمتی از بار مصرفی آن ها را بکاهند. کریستین دیفئو معتقد است یکی دیگر از چالش های این عرصه، ورود ابزار های پوشیدنی مانند عینک گوگل و ساعت هوشمند سامسونگ به قلمروی مد است. نظر او این است که فناوری های پوشیدنی ماهیت کاملا متفاوتی با صنعت مد دارند و در صورتی که در سلطه صنعت مد قرار گیرند، از میزان موفقیت شان کاسته می شود. زیرا مد زودگذر است، اما فناوری با ابعاد کاربردی خود با زندگی روزمره افراد مرتبط است. بنابراین بهتر آنکه این فناوری ها تا جای ممکن از صنعت مد فاصله بگیرند و دنیای مد را به گوچی و ورساچی بسپارند!
 
شرکت Newark به عنوان یکی از قطب های تحقیقاتی دنیای الکترونیک، رقابتی را در میان مخترعین فعال در زمینه فناوری های پوشیدنی به راه انداخته است. در این میان برخی از این نوآوری ها بیش از بقیه قابل توجه است. به عنوان مثال لباسی را در نظر بگیرید که به سرعت سنج و سنسور صدا مجهز است و به هنگام حرکت یا گریه نوزاد از خود نور صادر می کند. یا کلاهی را تجسم کنید که با استفاده از قطب نما و جی پی اس تعبیه شده در آن، به جهت یابی آسان تر کمک می کنند.




تاریخ: چهار شنبه 3 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

غذاهای پرینت شده به صورت سه بعدی: آینده صنایع غذایی

 

 
محمد زرین صدف
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۳:۳۰
همانطور که می دانید، چاپ سه بعدی، به ساخت یک جسم فیزیکی، نظیر قطعات هواپیما یا بافت های بدن انسان، از روی یک مدل دیجیتالی اطلاق می شود و این کار هم از طریق قرار دادن لایه های مختلف یک ماده به صورت پی در پی و بر روی هم صورت می گیرد. شاید از هیجان انگیز ترین حرکت های اخیر در این حوزه بتوان به تولید مواد غذایی با استفاده از این تکنولوژی اشاره کرد.
 
پابلوس هولمن پژوهشگر و مخترع یک مرکز تحقیقاتی معتبر است که بر روی پروژه های پیشرو، نظیر غذاهای پرینت شده کار می کند. به عقیده او به زودی روزی خواهد رسید که بشقاب غذای مان را از غذا های پرینت شده پر کنیم. اما او تنها فردی نیست که چنین سودایی به سر دارد. شرکت های دیگری هستند که در حال حاضر قادر به تحقق چنین رویایی اند.
 
3D Systems از جمله شرکت هایی است که موفقیت چشمگیری در این زمینه به دست آورده و توانسته توسط دستگاه های سه بعدی خود به خلق انواع کیک و شیرینی دست بزند. مدیر عامل این شرکت اعتقاد دارد که باید به جایی رسید که هر فردی در کنار دستگاه قهوه جوش خود در آشپزخانه، یک پرینتر سه بعدی مخصوص شیرینی جات و شکلات داشته باشد. او تاکید می کند این مسئله یک رویای دور از دسترس نیست و این محصولات به زودی به بازار راه پیدا می کنند. در حالی که 3D systems بر روی دسر تمرکز کرده، بسیاری از محققان دیگر بر روی سایر غذا ها کار می کنند. آزمایشگاهی که پابلوس هولمن در آن به کار مشغول است، به هموژنیزه کننده های فشار بالا، منجمد کننده ها، سانتریفیوژ ها و تبخیرکننده های گردنده مجهز است. او اشاره می کند که نتایج تلاش های او و همکارانش در حال حاضر در حد پرینتر های سوزنی دهه 80 میلادی است و مسیر طولانی پیش روی آنها ست.
 
او مراحل ایجاد غذا در این پرینتر های سه بعدی را اینگونه توصیف می کند. پرینتر هایی را تصور کنید که مجهز به کارتریج های حاوی مواد غذایی منجمد و بسیار ریز هستند، در مرحله خروج ذرات غذا، آب به آنها اضافه می شود. همچنین به منظور بالاتر بردن سلامت غذا مقادیر ناچیزی از ریزمغذی ها، مواد اشتها آور و حتی دارو های روزمره افزوده می گردد. سپس پرینتر های سه بعدی غذا ها را در شکل ها و رنگ های معمول خلق می کنند.
 
دلایل زیادی برای روی آوردن به چنین فناوری هایی وجود دارد؛ شاید مهمترین آن ها مشکل فرایند ناکارامد تولید، عرضه و مصرف باشد. به طور مثال، اکثر افراد برای خرید مواد غذایی مسافتی را تا فروشگاه پیموده و سپس مواد غذایی را به خانه آورده و در یخچال یا فریزر نگهداری می کنند، و در نهایت بیش از یک سوم غذای خریداری شده را دور می ریزند. خود فروشگاه ها هم هر چند وقت، خود را از دست مقادیر زیادی از مواد غذایی منقضی شده راحت می کنند.
 
فناوری تولید مواد غذایی در منزل، آن هم با فشار چند دکمه، می تواند ورق را به نفع تولید غذای کافی و استفاده بهینه از آن برگرداند. تصور کنید که با فشار یک دکمه، هد پرینتر در هر لحظه یک پیکسل از ماده غذایی را آماده کرده، توسط یک سوزن به آن آب رسانی و توسط لیزر پخته شود و این فرایند برای تک تک پیکسل ها صورت گیرد تا کل غذا آماده گردد.




تاریخ: سه شنبه 2 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

امروز سیستم عامل اندروید ۵ ساله شد
 
علیرضا برادران
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۶:۰۰
یاد گوگل فون بخیر، همان دستگاه راز آلودی که شایعه های حضورش کمی بعد از معرفی آیفون توسط اپل به گوش رسید. ۵ سال پیش در چنین روزی گوگل از سیستم عامل موبایل خود با نام اندروید پرده برداشت.
 
Des Smith یکی از اعضای تیم اصلی اندروید از خاطرات روز عرضه می گوید: «ماه ها بود که در ساختمان شماره ۴۴ مانتین ویو (مقر دفتر مرکزی گوگل) کار می کردیم. آنقدر هیجان زده بودم که شب خوابم نبرد.»
 
تقریباً هیچ کس نمی دانست که چه انتظاری از گوگل باید داشته باشد. بعضی می گفتند که گوگل یک تلفن معرفی خواهد کرد ولی عده دیگری هم بودند که فکر می کردند احتمالاً یک سیستم عامل از دخمه های گوگل بیرون خواهد آمد.
 
اولین تلفن اندرویدی با نام G1 (عکس بالا) دیگر از یادها پاک شده اما اندروید روز به روز قدرت و نفوذ بیشتری کسب می کند. سیستم عامل باز متنی که در بیش از یک میلیارد دستگاه جولان می دهد و هیچ مرزی برای خود نمی شناسد: دوربین، تلویزیون، ساعت هوشمند، کنسول بازی، عینک هوشمند و کلی دستگاه دیگر، همگی از اندروید نیرو می گیرند و هوشمندی خود را به آن مدیونند.
 
وقتی تیم اندروید به گذشته خود نگاه می کند قطعاً در مجموع احساس رضایت دارد؛ امروز کودک نوپای آنها پر استفاده ترین سیستم عامل تلفن هوشمند شده و به قول آقای Smith «این تازه شروع کار است.»
 
خوب است به بهانه این پست و ۵ ساله شدن اندروید یادی کنید از گذشته تا حال تلفن های هوشمند اندرویدی تان و از لحظات تلخ و شیرینی که با آنها داشته اید بنویسید.




تاریخ: سه شنبه 2 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

4K TV، تلویزیونی که از تماشای آن چشم بر نخواهید داشت
 
محمد زرین صدف
دوشنبه ۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۳:۳۰
احتمالا بسیاری از شما با تلویزیون های HD و Full HD آشنایی کافی دارید و اخیرا نیز نام های Ultra HD یا همان UHD و همچنین نام جدید 4K TV بسیار به گوش شما خورده. اول از همه باید گفت که در حال حاضر Ultra HD و 4K TV تقریبا به یک فناوری در صنعت تلویزیون اطلاق می شوند. هر چند در این زمینه اختلاف نظر هایی وجود دارد و شرکت های رقیب در محصولات جدید خود یکی از این دو عبارت یا ترکیب هر دو را به کار می برند.
 
هر تلویزیونی که تحت عنوان اولترا اچ دی و 4K معرفی می شود، رزولوشنی معادل ۳۸۴۰×۲۱۶۰ پیکسل دارد، به عبارتی دو برابر رزولوشن عمودی و افقی یک تلویزیون فول اچ دی با رزولوشن ۱۹۲۰×۱۰۸۰، و به زبان ساده تر تعداد پیکسل هایی چهار برابر یک تلویزیون فول اچ دی. این بدان معنا ست که در تلویزیون خود تعداد بیشتری از ستاره های آسمان شب را خواهید دید، برگ های بیشتری را بر روی درختان شناسایی می کنید و حتی تار و پود لباس ها را هم می توانید ببینید، یعنی چیزی فراتر از آنچه در دنیای واقعی با آن روبرو هستید.
 
اصطلاح 4K در اصل، ریشه در صنعت سینما دارد، جایی که پروژکتور ها به اندازه 4.096 پیکسل عرض دارند. همان طور که گفته شد، در صنعت تلویزیون، 4K به رزولوشن ۱۰۸۰×۴ اطلاق می گردد.
 
با وجود اینکه فناوری های HD نو به شمار می آیند، اما هنوز کاستی های خود را دارند. اگر در اتاق های کوچک و از فاصله های کم به تماشای انواع اولیه تلویزیون های HD نشسته باشید، حتما متوجه پیکسل های کوچک تلویزیون شده اید، اتفاقی که در تلویزیون های 4k پیش نخواهد آمد و به جای آن پیکسل های ریز، از جزئیات بیشتر تصاویر لذت خواهید برد.
 
از آن جایی که بسیاری از برند های معروف نظیر سونی، سامسونگ، فیلیپس و پاناسونیک در سال جاری در این راستا گام برداشته اند، انتظار می رود Ultra HD 4K به زودی به فرمتی معمول برای فرستنده های تلویزیونی و همچنین Bluray تبدیل شود.
 
پاناسونیک از جمله برند هایی است که در این راستا گام بزرگی برداشته، و با تلویزیون ۶۵ اینچی هوشمند VIERA TX-L65WT600، به عنوان اولین تلویزیون  Ultra HD با ورودی 4K 50/60p و HDMI 2.0، و منطبق با DisplayPort 1.2a پا به عرصه IFA 2013 گذاشت. تلویزیونی که با دستگاه های پخش 4K، و نسل بعدی کنسول های بازی به آسانی کار خواهد کرد. دستگاهی که با ارائه ۶۰ فریم در ثانیه تصاویر 4K را نمایش داده و طرفداران کیفیت های فوق العاده بالا را راضی نگه می دارد.
 
باید در نظر داشت که این فناوری نو در صنعت تلویزیون ها یک مد زود گذر نیست و نمی توان به آسانی از آن گذشت، بلکه اتفاقی است که بر روی بسیاری از فناوری های سال های آینده تاثیر خواهد گذاشت. به طوری که به تدریج با کاهش نسبی قیمت روبرو شده و جای انواع دیگر تلویزیون های HD را خواهد گرفت.
 
روند تغییرات نشان می دهد که دوربین و سیستم های ویرایشی 4K نیز به تدریج در حال کاهش قیمت هستند و بنابراین انتظار دوری نیست که فیلمسازان و برنامه سازان تلویزیونی به زودی سراغ این گونه فرمت ها بروند.




تاریخ: دو شنبه 1 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اسلایدر

eshterakiha