mamali225(مملی225)

mamali225(مملی225)


 

 

 
علیرضا برادران
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰
۶ ماه بیشتر از معرفی اپلیکیشن توییتر #موزیک نگذشته که خبر می رسد شرکت توییتر قصد تعطیلی آن را دارد. این اپلیکیشن ابتدای راه اندازی، با استقبال کاربران مواجه شد و حتی تا پله ششم اپلیکیشن های رایگان اپ استور اپل هم پیش رفت؛ اما نتوانست به ثبات برسد و روندی نزولی پیدا کرد. تا جایی که در مرداد گذشته رتبه ای بهتر از ۱۶۷۲ به دست نیاورد.
 
هر چند اطلاعی از زمان این تعطیلی نداریم، ولی از قرار معلوم فعلاً روال کار به سان سابق پیش می رود و حتی قابلیت هایی نیز به این سرویس اضافه خواهد شد. تازه همین ماه پیش بود که اپ توییتر #موزیک با سرویس های Rdio و Spotify تجمیع شد تا کمی کاربردی تر شود.
 
به هر حال این طور که معلوم است خوب یا بد، پرنده آبی رنگ مدت زیادی به آواز خواندن ادامه نخواهد داد. شما تا کنون از این اپ استفاده کرده اید؟ نظرتان درباره آن چیست؟




تاریخ: یک شنبه 28 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

به لطف چاپ سه بعدی، اسبها صاحب نعل تیتانیومی می شوند
 

 

 
عباس‌ واحدی
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
تا به اینجا درباره چاپ سه بعدی و چاپگرهای 3D بسیار سخن گفته ایم و هر روز از کاربردهای تازه آن صحبتی به میان می آید: از ساخت ابزارهای سرگرمی و مجسمه تا خانه های عظیم الجثه و آتل دست یا ترمیم جمجمه. و البته برخی هم از آن جهت تولید اندامهای پروتز برای حیوانات مصدوم بهره می برند.
 
اما حالا نوبت به اسبها و مسابقات جذاب اسب دوانی رسیده است. از این پس اسب ها می توانند به جای نعل های معمول تولید شده از آلومینیوم یا آلیاژهای مختلف، یک کفش تیتانیومی دقیقا اندازه پای شان داشته باشند.
 
دانشمندان یک مرکز تحقیقاتی استرالیایی به تازگی دست به کار تولید نوعی نعل اسب بهبود یافته شده اند که امیدوارند کارایی این حیوان در میادین مسابقه را به شکل چشمگیری بهبود بخشد و باعث افزایش سرعت آن گردد.
 
این محققان با استفاده از اسکنر سه بعدی سمهای اسب را اندازه گیری می کنند تا کفش چاپ سه بعدی نهایی، کاملا اندازه از کار در آید. فرآیند چاپ هم در زمانی کمتر از ۲۴ ساعت انجام شده و تقریبا ۶۰۰ دلار هزینه در بر دارد.
 
این کفشهای تیتانیومی به گونه ای طراحی شده اند که از نعلهای مرسوم فعلی (ساخته شده از آلومینیوم) سبکترند. البته قیمت آنها هم مقداری بالاتر از حد معمول ۱۰۰ تا ۳۰۰ دلاری نعل اسب است. اگرچه محققان معتقدند این هزینه اضافی به ازای کاهش وزن صورت گرفته کاملا به صرفه است.




تاریخ: یک شنبه 28 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

شایعه عرضه اندروید 4.3 ویژه اکسپریا زد سونی از آبان
 
 
عباس‌ واحدی
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰
از زمان عرضه اندروید 4.3 گوگل در تیرماه، اچ تی سی و سامسونگ برنامه زمانی تقریبا مشخصی را (اگرچه کمی دیر) برای آپدیت پرچمداران خود اعلام نمودند. به گونه ای که دارندگان اچ تی سی وان تحت قرارداد تی موبایل و ورایزن اکنون پیام آپدیت اندروید ۴.۳ را دریافت کرده اند و سامسونگ هم از روز جمعه آپدیت گلکسی اس ۴ به این نسخه جیلی بیلی را شروع کرده است.
 
اما در این میان سونی کمی تنبلی به خرج داده و ضعیف تر ظاهر شده است. تازه ترین شنیده ها حاکی از آن است که این شرکت هنوز مشغول آماده سازی اندروید ۴.۳ برای آپدیت اکسپریا زد است و از آبان ماه آن را عرضه خواهد کرد.
 
به گفته برخی شایعه پردازان، Xperia Z سونی در اواخر آبان یا اوایل آذرماه به اندروید ۴.۳ ارتقاء خواهد یافت و آپدیت آن برای کاربران عرضه می شود. البته سونی جزو اولین شرکتهایی بود که در تیرماه لیست موبایلهای قابل ارتقاء خود را اعلام نمود . در این میان نامهایی همچون اکسپریا ZL، اکسپریا ZR، اکسپریا SP، تبلت اکسپریا زد و همچنین اکسپریا زد اولترا به چشم می خوردند. 
 
هرچند که گفته می شود این لیست طی ماه های نوامبر و دسامبر (آبان و آذر) آپدیت اندروید ۴.۳ را دریافت می کند. و به شکل تعجب بر انگیزی، هنوز چیزی درباره آپدیت اکسپریا Z1 به اندروید ۴.۳ شنیده نشده است. البته برخی از آپدیت مستقیم این اسمارت فون به اندروید 4.4 کیت کت سخن می گویند. 




تاریخ: یک شنبه 28 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 
محمد زرین صدف
شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۰
در حال حاضر شبکه های وایرلس یک مشکل اساسی دارند، و آن هم این است که هر چه به محبوبیتشان اضافه گردد، از سرعتشان کاسته می شود. محدوده فرکانس مورد استفاده شبکه های وای-فای در مناطق شهری، بسیار شلوغ و همراه با نویز است، به همین دلیل تلاش های بسیاری برای دور زدن این مشکل صورت گرفته. در این میان انتقال داده ها به کمک نور به جای استفاده از امواج رادیویی یکی از گزینه های پرطرفدار بوده و حالا محققان دانشگاه فودان در شانگهای چین، از همین ایده استفاده کرده و توانسته اند به سرعتی معادل ۱۰ برابر وای-فای معمولی دست پیدا کنند.
 
یک قاعده کلی وجود دارد: هر چه فرکانس پایین تر باشد، میزان انتقال داده هم کمتر خواهد بود. بنابراین گزینه استفاده از فرکانس های بسیار بالا مطرح می شود. نور هم به مانند امواج رادیویی، یک موج الکترومغناطیسی است و فرکانسی ۱۰۰ هزار برابر فرکانس یک سیگنال وای-فای دارد، و از همه مهمتر هیچ کس نیازی ندارد برای ساخت یک لامپ حبابی از رگولاتور مخابراتی کشورش مجوز بگیرد. تنها باید کاری کرد که این لامپ ها با سرعت و دقت بسیار زیادی چشمک بزنند، تا حمل سیگنال برای شان امکان پذیر شود.
 
ابتدا داده ها به لامپ حبابی اِل ای دی منتقل می گردند. این لامپ می تواند همانی باشد که برای روشنایی اتاق به کار می رود. سپس لامپ می بایست با سرعت بسیار زیادی، تا مرز چند میلیارد بار در ثانیه، روشن خاموش شود. باید توجه داشته باشید که این میزان چشمک زدن به حدی است که چشم انسان قادر به دیدن آن نیست. چشمک زدن هم در لامپ ها پدیده غیر معمولی به شمار نمی آید، مثلا یک لامپ فلورسنت کم مصرف معمولی بین ۱۰ هزار تا ۴۰ هزار بار در ثانیه چشمک می زند. حال تنها یک گیرنده، در قالب یک دوربین کوچک، لازم است تا چشمک های فوق سریع لامپ را دیده، رمزگشایی کرده، و داده ها را در اختیار کامپیوتر، تبلت یا تلفن هوشمند قرار دهد.
 
لای-فای در مقایسه با وای-فای، یک مشکل عمده دارد: دستگاه شما همیشه باید در تیررس لامپ حبابی باشد. یعنی باید قید کار کردن با دستگاه تان در اتاق کناری را بزنید. با این حال، یک راه حل دیگر هم وجود خواهد داشت: می توان تمام لامپ های سقفی مورد استفاده در همه اتاق ها را به اینترنت متصل کرد و بر این مشکل فائق آمد.
 
باید بدانید که محدودیت ذکر شده تنها مختص لای-فای نیست. نسل جدید دستگاه های وای-فای فوق سریع هم به مانند لای-فای از این مشکل بی نصیب نخواهد بود. این فناوری هم برای داشتن سرعت بیشتر، از محدوده های فرکانسی بالاتری استفاده می کند، اما به مانند نور توان گذشتن از دیوار را ندارد.
 
همین یک نقیصه عمده لای-فای کافی است که مطمئن باشیم فناوری های وایرلس کنونی، همچنان جایگاه خود را حفظ خواهند کرد. با این حال استفاده از لای-فای، به عنوان یک فناوری مکمل، در بسیاری موارد کارگشا خواهد بود، به طور مثال در محل هایی که تراکم بالای امواج وجود دارد، یا مکان هایی نظیر بیمارستان ها که امواج رادیویی خطرزا به شمار می روند و یا حتی زیر آب.




تاریخ: شنبه 27 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 

 
محمد زرین صدف
شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۰
در آینده نزدیک کاربران گوگل گلس قادر خواهند بود با درآوردن شکل قلب با دستان خود آیتم های مورد علاقه شان را در دنیای واقعی انتخاب کرده، در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند. طی پتنتی که توسط گوگل به ثبت رسیده، «...یک نمایشگر پوشیدنی متصل به سر، حرکات دست فرد استفاده کننده را تشخیص داده و بر اساس آن یک سری عملیات را در پاسخ به آن ها انجام می دهد...» به احتمال قریب به یقین، این گجت متصل به سر همان گوگل گلس است.
 
این قابلیت جدید در گوگل گلس به این معنا است که وقتی با دستان خود مقابل یک شی، شکل قلب را درست کنید، گلس آن شی را شناسایی کرده و آن را در شبکه های اجتماعی مورد نظر شما لایک کرده یا به اشتراک می گذارد.

بر اساس این پتنت کاربران گوگل گلس همچنین قادر خواهند بود به کمک دو دست خود و درست کردن حرف ال انگلیسی و نگاه داشتن آن ها به سبک عکاسان و کارگردانان سینما طوری که انگار قصد قاب بندی و پیدا کردن بهترین فریم را دارند، از اشیا و مناظر اطراف عکس گرفته و در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند.
 
هنوز اطمینان کافی از به کار گیری این پتنت در گوگل گلس وجود ندارد، با این حال گوگل با سر و صدایی که برای این محصول پوشیدنی خود به پا کرده و تلاش هایی که در مسیر توسعه سیستم های تشخیص حرکت انجام داده (نظیر تصاحب شرکت فلاتر)، خود را در مسیری قرار داده که با استفاده از کمترین رابط های سخت افزاری پیچیده ترین خدمات را به کاربران خود ارائه دهد. بنابراین اگر در آینده ای نزدیک کاربران گوگل گلس را در حال شکلک درآوردن در خیابان دیدید، تعجب نکنید!




تاریخ: شنبه 27 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 
نیما دادگستر
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۹
همان طور که می دانید اتحادیه اروپایی نظارت بسیار دقیقی بر رفتار شرکت های تکنولوژیک دارد تا همیشه رقابتی سالم در جریان باشد و مصرف کنندگان بیشترین نفع را ببرند.
 
اما سامسونگ که سال گذشته به خاطر شکایت های متعدد بر علیه رقیب اصلی خود، اپل، با خطر جریمه ای ۱۸ میلیارد دلاری (یا ۱۰ درصد از درآمد سال ۲۰۱۲ خود در دنیا) روبرو شده بود، حالا با ارائه یک پیشنهاد به کمیسیون اروپایی، رسما عقب کشیده و به دنبال دستیابی به صلح و گریختن از خطر این جریمه بسیار سنگین است.
 
طبق پیشنهاد سامسونگ که کمیسیون اروپایی یک دعوت عمومی را برای شرکت و اظهار نظر طرف های درگیری درباره آن منتشر کرده، این شرکت کره ای برای ۵ سال آینده، بر مبنای پتنت های استاندارد-ضروری هیچ گونه شکایتی را از سایر شرکت ها نخواهد کرد.
 
حالا رقبا و دشمنان سامسونگ در بازار تلفن های هوشمند باید بیایند و درباره این طرح پیشنهادی نظر دهند تا پس از جمع بندی کمیسیون، اقدامات بعدی صورت بپذیرد.
 
سامسونگ در سال ۲۰۱۱ با استناد به پتنت های استاندارد-ضروری درخواست ممنوعیت واردات محصولات اپل را در چندین کشور اروپایی ارائه کرده بود ولی از آنجا که مبنای شکایت ها، پتنت های استاندارد-ضروری بود -که برای این صنعت حیاتی هستند- اتحادیه اروپایی در اقدامی متقابل این دعاوی را ضد رقابتی تشخیص داد و از آن موقع سامسونگ با خطر جریمه ای ۱۸ میلیارد دلاری روبرو شده.
 
چنانچه جمع بندی این طرح مثبت باشد، امکان دستیابی به یک توافق ۵ ساله باعث خواهد شد دیگر شاهد استفاده از پتنت های استاندارد-ضروری برای محدود کردن رقبا نباشیم.




تاریخ: پنج شنبه 25 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 
نیما دادگستر
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۹
قرارداد خرید بخش موبایل نوکیا توسط مایکروسافت گرچه نهایی شده ولی هنوز اجرایی نشده و به نظر می رسد شرکت فنلاندی در این اواخر سخت درگیر ثبت و عملی ساختن نوآوری های خود بوده.
 
در یکی از پتنت های کاربردی نوکیا شاهد یک دستگاه پوشیدنی چند بخشی هستیم که حالت یک ساعت هوشمند را دارد و دور تا دور آن نمایشگرهایی جدا از هم تعبیه شده.
 
طبق تصاویر، هر نمایشگر این دستگاه به نمایش یک سری اطلاعات مشخص اختصاص یافته و کاربر می تواند برای مشاهده این اطلاعات ساعت را بچرخاند.
 
سال آینده، سال ساعت های هوشمند است و انتظار می رود اپل با iWatch، سامسونگ با نسخه دوم گلکسی گیر، گوگل با ساعت هوشمند موسوم به Gem و مایکروسافت نیز با Surface Watch به این عرصه پا بگذارند. حتی شنیده شده که گوگل همزمان با نکسوس ۵ و اندروید ۴.۴ از ساعت هوشمند خود نیز پرده بردای می کند. شاید خرید بخش موبایل نوکیا، مایکروسافت را در این رقابت جلوتر قرار دهد.




تاریخ: پنج شنبه 25 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 
علیرضا برادران
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۴
روز ۳۰ مهر آیپد مینی ۲ رسماً معرفی می شود و امیدوار بودیم صفحه نمایش رتینا را روی آن ببینیم. هر چند پیشتر خبر تأخیر در تولید این نمایشگر کمی ما را برای مواجهه با آیپد مینیِ بدون رتینا آماده کرده بود اما تصویری که در پایین می بینید واقعاً باعث شد در وجود چنین قابلیتی شک کنیم.

قبلاً شنیده بودیم که آیپد مینی ۲ احتمالاً کمی ضخیم تر از مدل پیشین خواهد بود تا هم باتری بزرگتری در آن جا شود و هم شاید نمایشگر خوش رنگ و لعاب رتینا. اما تصویر بالا که لو دهندگانش مدعی اند متعلق به مینی ۲ است نشان می دهد بدنه این تبلت ۶.۸۱ میلی متر ضخامت دارد در حالی که مدل قبلی ۷.۲ میلی متر بود و این احتمالا یعنی رتینا بی رتینا.
 
اگر اپل نمایشگر رتینا را به آیپد مینی نیاورد قطعاً باعث سرخوردگی خیلی از طرفداران و کسانی که منتظر خرید آن بودند می شود. البته شاید این خبر هم آخر کار بی اساس از آب در آید و مینی ۲ با نمایشگر رتینا معرفی شود. نظر شما چیست؟




تاریخ: پنج شنبه 25 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
نیما دادگستر
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۹
امروز عصر خواندید که کمیسیون اتحادیه اروپا در صدد است جریمه ای ۱۸ میلیارد دلاری برای سامسونگ الکترونیکس ببُرد و این شرکت در صدد حل و فصل پرونده بر آمده. رقم ذکر شده فوق العاده زیاد است، تقریبا برابر با سود ۶ ماه سامسونگ الکترونیکس که فقط یکی از زیر مجموعه های کمپانی بزرگ سامسونگ گروپ است.
 
اما این فقط جریمه ها و فبلت های سامسونگ نیستند که بزرگ به نظر می رسند. سامسونگ اخیرا اعلام کرد که در یک زمین ۸.۵ هکتاری در مانتین ویوی کالیفرنیا (همان دره سیلیکون خودمان)، یک مرکز تحقیق و توسعه جدید با مساحت ۳۶ هزار متر مربع خواهد ساخت که متشکل از دو ساختمان ۶ طبقه است.
 
ساختمان جدید به بزرگی مقر این شرکت در سن خوزه کالیفرنیا نیست، جایی که ۱۰۲ هزار متر مربع وسعت دارد. اگر فکر می کنید اینها ساختمان های بزرگی هستند، درست فکر می کنید ولی صبر کنید تا به اعداد بعدی برسیم. فکر می کنید این شرکت چند کارمند دارد؟
 
امروزه سامسونگ الکترونیکس در ۷۹ کشور دنیا ۲۷۰ هزار کارمند دارد و سالانه ۱۸۷.۸ میلیارد دلار درآمد کسب می کند. بله، نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر در سرتاسر دنیا روی تلفن ها و تبلت های گلکسی و سایر لوازم الکترونیکی ساخت این برند مشهور کار می کنند. این در حالی است که اپل فقط ۸۰ هزار کارمند دارد.
 
این شرکت کارهایی غیر از طراحی موبایل و محصولات مصرفی دیگر هم انجام می دهد و آن تولید قطعات الکترونیکی نظیر چیپ های پردازشی و رم و پنل های نمایشی است. فراموش نکنید که این شرکت سفارش های کمپانی هایی نظیر همین اپل را هم پذیرفته و برای آنها قطعه تولید می کند.
 
کمی به هزینه های بازاریابی سامسونگ الکترونیکس که سالانه بین ۴ تا ۶ میلیارد دلار تخمین زده می شود، فکر کنید تا متوجه شوید که این شرکت چقدر بزرگ و پردرآمد است و جالب این که ۳۴ هزار نفر از کارمندان این شرکت در یک سال اخیر استخدام شده اند.




تاریخ: پنج شنبه 25 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
 
عباس‌ واحدی
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۰
زمانی بود که تب کامپیوترهای خانگی حسابی داغ شده بود و کسانی که از آن سر در می آوردند و خود را گیک این کار می دانست، حداقل یک بار خودشان کامپیوتری را سر هم کرده اند. اگر چه این راه ارزان تر تمام می شد، اما در این میان اغلب افراد ترجیح می دادند کامپیوترشان را از شرکتها خریداری کنند و فکر می کردند آنها بهتر می دانند چگونه قطعات را سر هم کرده و به اصطلاح  آن را اسمبل کنند.  و البته در کشور ما تقریبا خرید کامپیوتر سر هم شده توسط کارخانه های بزرگ غیر ممکن است.

اما سوال اینجا است که آیا هنوز هم این رویه به صرفه است و منطقی به نظر می رسد؟ و اصلا عقلانی است که هنوز سراغ کامپیوترهای رومیزی و سر هم کردن آنها برویم؟
 
اگرچه سر هم کردن کامپیوترتان توسط خودتان هنوز هم انعطاف بیشتری در انتخاب امکانات و کنترل هزینه ها به وجود می آورد. اما با توجه به فروکش کردن تب بازار کامپیوترهای رومیزی، اکنون دیگر انجام این کار توسط شرکت ها هم مستلزم پرداخت هزینه اضافه چندانی نخواهد بود.
 
اما بگذارید نگاهی نکته سنج تر به این موضوع داشته باشیم. پس در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید.




تاریخ: پنج شنبه 25 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اسلایدر

eshterakiha