mamali225(مملی225)

mamali225(مملی225)


 
 
فرشید اسکندری
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰
با یکی از طرح های دیو هاکنز (Dave Hakkens) با عنوان Phonebloks تلفنی ماژولار با قابلیت ارتقاء قطعات، در پست‏های قبلی نارنجی آشنا شده اید؛ حالا این طراح هلندی در حوزه ای متفاوت از ایده قبلی اش طرحی را ارائه کرده.
فارغ التحصیل آکادمی طراحی آیندهون، برای بازیافت زباله های پلاستیکی، دستگاهی شخصی ساخته تا از این طریق بتواند لوازم دست ساز جدید تولید کنید. او قصد دارد طرح خود را به اشتراک گذارد تا سایر مردم نیز همین عمل را انجام دهند.
 
دستگاه او شامل یک خردکن، اکسترودر (دستگاه شکل دهی به پلیمرها با استفاده از مارپیچ)، الگوساز تزریقی و الگوساز دَورانی که همگی بر اساس مدل های صنعتی ولی با پیچیدگی های کمتر و انعطاف پذیری بیشتر، طراحی و ساخته شده اند.
 
هاکنز می گوید: «من متوجه شدم که از تمام زباله های پلاستیکی که دور انداخته می‏شود، تنها 10 درصد آن بازیافت می شود و متعجب شدم که چرا ما سهم کمی از آن را بازیافت می کنیم.»
 
یکی از دلایل آشکار شده برای این موضوع، درخواست کم کارخانجات برای استفاده از این نوع مواد بازیافتی است. بنابراین او تصمیم گرفت تعدادی از کارخانه ها را از نزدیک دیده و به پاسخ این سوال که چرا از پلاستیک بازیافتی استفاده نمی کنند، برسد. او متوجه شد که مشکلات جداسازی و دسته بندی زباله های پلاستیکی برای بازیافت، سبب می شود نهایتاً محصولات بازیافتی نسبت به پلاستیک نو، کمتر قابل اعتماد باشند.
 
او توضیح می دهد: «من به تمام این شرکت ها رفتم و متوجه شدم ماشین هایی که برای تولید انواع پلاستیک استفاده می کنند بسیار گران، دقیق و ارزشمند هستند؛ پس آنها از پلاستیک بازیافتی به خاطر اینکه خالص نیست و ممکن است باعث صدمه به دستگاه ها یا کم شدن سرعت تولید شود، استفاده نمی کنند.»
 
هاکنز در ادامه می گوید: «اما من می خواهم لوازم شخصی خودم را بسازم، پس می توانم از پلاستیک بازیافتی استفاده کنم.»

او ابتدا یک خردکن را بهینه سازی کرد و سپس به جمع آوری پلاستیک از دوستان، افراد فامیل و همسایگانش پرداخت. با اینکار او توانست از بطری ها و ظروف خالی، تراشه های پلاستیکی کوچکی در رنگ های مختلف ایجاد کند.
 
سپس او سه ماشین مختلف الگوساز را با استفاده از ترکیب اجزای دست ساز و قطعاتی از یک اجاق گاز قدیمی، به منظور ذوب پلاستیک و خلق محصولات جدید، ساخت.
 
او در نمایشگاه آکادمی طراحی، یک فرفره با الگوساز تزریقی، یک حباب چراغ ساخته شده با اسکترودر که به صورت یک نوار پلاستیکی به دور قالب آن تنیده شده، و یک سطل زباله با دستگاه الگوساز دَورانی به نمایش گذارده و تاکید دارد که این فرآیندها برای تولید بخش وسیعی از محصولات مختلف، می توانند سازگار شوند.

هاکنز قصد دارد نقشه های طراحی دستگاه بازیافت را به صورت آنلاین انتشار داده تا از این طریق مردم در سراسر دنیا بتوانند مراکز ساخت و بازیافت شخصی داشته و حتی طرح ها را با توجه به محصولاتی که نیاز دارند، تغییر دهند.
 
او همچنین پیشنهاد می کند به افرادی که زباله های پلاستیکی را جمع آوری و به کارگاه‏ ها تحویل دهند، مقادیری پول بر اساس وزن مواد خامی که تحویل داده اند، پرداخت شود؛ ضمنان پیش‏بینی می کند که سیستم او این قابلیت را دارد که در ساخت فیلامنت (ماده خام اولیه برای پرینترهای سه بعدی) نیز مورد استفاده قرار گیرد.




تاریخ: جمعه 24 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
نیما دادگستر
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
اوضاع دارد برای اسنپچت جالب می شود چراکه ساعاتی قبل خبر رسید گوگل در مقابل پیشنهاد ۳ میلیارد دلاری فیسبوک برای خرید اسنپچت، یک پیشنهاد ۴ میلیارد دلاری روی میز گذاشته.
 
این خبر را اوم ملیک (موسس وبسایت GigaOm) و نیز Valleywag (وبلاگی برای پوشش شایعات دره سیلیکون) تایید کرده اند. منبع دوم توضیح داده که در حول و حوش زمان دریافت پیشنهاد فیسبوک، آقای ایوان اشپیگل یکی از دو موسس و مدیرعامل اسنپچت به دنبال جلب سرمایه گذاری استراتژیک گوگل بوده که پیشنهادی دریافت کرده.
 
اما سر انجام رقابت دو غول اینترنتی به جای نرسیده زیرا آقای اشپیگل تصمیم گرفته هر دو پیشنهاد را رد کند. گویا او معتقد است با روند رو به رشدی که اسنپچت دارد به زودی ارزش آن بسیار بالاتر از ۳ یا ۴ میلیارد دلار خواهد بود.
 
گوگل در صورت تصاحب اسنپچت قصد داشته آن را به شکل یک اپلیکیشن مجزا حفظ کند، درست شبیه کاری که فیسبوک با اینستاگرام انجام داد.
 
فعلا هیچ یک از طرفین درگیر در ماجرا نسبت به خبرها واکنشی نشان نداده اند و در کل به نظر می رسد اسنپچت فعلا به جذب سرمایه بیشتر خواهد پرداخت و خبری از واگذاری آن نیست.




تاریخ: جمعه 24 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
فرشید اسکندری
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۰
همه ما روزانه مجبور هستیم ساعت‏های زیادی را در مقابل کامپیوترهای مان روی صندلی سپری کنیم. زاویه قرارگیری نامناسب خصوصاً روی یک صندلی غیر استاندارد، علاوه بر خستگی زودرس باعث عوارضی برای ستون فقرات و برخی از مفاصل می‏شود.
راه حلی که لابراتور MWE ارائه داده مدل های مختلفی از ایستگاه های کاری برای کار با کامپیوتر است. ابزاری برای انجام تکالیف کاری، بازی های کامپیوتری یا فقط وبگردی که با استفاده از این ایستگاه کامپیوتر، هیچگاه به این راحتی نبوده اند؛ و البته تمام این امکانات با یک صفحه لمسی توسط شما قابل کنترل است!
 
این آزمایشگاه کانادایی در سال 2008 توسط مارتین کارپنتیر (Martin Carpentier) و پاتریک لافلام دُوال (Patrick Laflamme Duval) برپا شده. ماموریت اول آنها طراحی و توسعه مدل اصلی و اولیه Emperor 200 به عنوان یک محیط کار کامپیوتری، توسط مارتین کارپنتیر بوده.
 
بعد از یک سال کار متمرکز و تست های مختلف، مدل امپراطور 200 توسط این آزمایشگاه برای اولین بار در نمایشگاه CES در لس آنجلس به نمایش گذاشته شد و چند ماه بعد مدل تجاری آن توسط NovelQuest Enterprises ارائه شد. به دنبال موفقیت های این مدل، کار بر روی توسعه ایستگاه‏ کاری Tiberian باز هم توسط مارتین در ژانویه 2010 آغاز شد که امروزه با نام Emperor 1510 شناخته می شود.
 
مشتریان حال حاضر امپراطور، افراد و کمپانی های مرتبط با تکنولوژی، مهندسین و صنایع مرتبط با بخش های پزشکی، نظامی و بازی هستند.

حال نگاهی دقیق‏تر داشته باشیم بر اجزای مجهز‏ترین ساخته این آزمایشگاه، یعنی The Emperor 200:
 
• سیستم کنترل الکترونیکی برای تنظیم ارتفاع محل قرارگیری دست ها، بخش صندلی، قسمت پشتی، محل قرارگیری پاها و همچنین تغییر ارتفاع و زاویه مانیتورها به همراه قابلیت تنظیم زاویه برای کل ایستگاه به میزان 17 درجه به منظور کاهش فشار به قسمت پشت بدن (با تنظیم صندلی این مقدار نهایتاً به 27 درجه خواهد رسید)
• صفحه لمسی 10 اینچی برای کنترل تنظیمات ایستگاه، با سیستم عامل اندروید
 سیستم تصفیه هوا (هِپا) و تنظیم دمای صندلی
• مجهز به سیستم روشنایی با ال.ای.دی و همچنین بهره گیری از سیستم goLITE BLU Energy light (چراغ هایی که با تولید نور آبی همانند نور طبیعی روز در تابستان، باعث افزایش سطح انرژی کاربر شده و به عنوان یک منبع نور-درمانی شناخته می شوند)
• سیستم صوتی با بلندگوهای Bose با پخش صدای دالبی 5.1
• قابلیت نصب تا حداکثر سه مانیتور با رزولوشن نهایی 7680 در 1440 و همچنین نصب کامپیوتر داخلی بنا به سفارش مشتری
 جنس فریم از آلومینیوم و پی.وی.سی با رنگ درخواستی به سفارش مشتری
• وزن کل 170 کیلوگرم در ابعاد 160 سانتی‏متر طول، 117 سانتی‏متر عرض و حداکثر ارتفاع 193 سانتی‏متر
• با قابلیت چرخش 360 درجه ای لژ به صورت امکان ویژه و سفارشی
• قیمت: فقط 49150 دلار آمریکا! (به نظر این قیمت دلیلی برای گذاشتن نام امپراطور برای این دستگاه است!)

اگر چه توانایی خرید این وسیله از عهده بسیاری خارج است ولی می‏توان حتی با ایده هایی ساده، شرایطی را فراهم ساخت که هدف اصلی، یعنی حفاظت از بدن در مقابل کارهای طولانی مدت با کامپیوتر، توسط آن برآورده شود.
 
شما چه امکانات خلاقانه‏ای را برای ایستگاه کامپیوتری خود در منزل یا محّل کار فراهم کرده‏اید؟




تاریخ: چهار شنبه 22 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
نیما دادگستر
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۹
نوکیا سرانجام همان طور که در ابوظبی قول داده بود، اپلیکیشن Nokia Refocus را برای تلفن های لومیا که دوربین پیور ویو دارند عرضه کرد. با استفاده از این اپلیکیشن امکان تغییر ناحیه فوکوس عکس بعد از ثبت آن وجود دارد.
 
در اصل کاری که اپلیکیشن نوکیا ریفوکوس انجام می دهد، ثبت ۲ تا ۸ عکس از صحنه مورد نظر است. در نتیجه بعد از اتمام عکاسی، کاربر قادر به تغییر فوکوس بر روی مناطق دلخواه خواهد بود.
 
این اپلیکیشن تنها برای تلفن های سری لومیا با دوربین پیورویو عرضه شده که عبارت هستند از: لومیا ۹۲۰، لومیا ۹۲۵، لومیا ۹۲۸، لومیا ۱۰۲۰، (آپدیت Amber باید نصب شده باشد)، و البته لومیا ۱۵۲۰.




تاریخ: چهار شنبه 22 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰
مایکروسافت چندی است که در حال جا به جا کردن افراد درون شرکت است تا بتواند به هدف یک پارچه سازی خود زودتر برسد. در همین راستا دین هکمووویچ (Dean Hachamovitch) هفته پیش گفته بود که در حال نقل مکان به یک تیم جدید است. هکمووویچ برای سال ها مرد اینترنت اکسپلورری مایکروسافت بود و توسعه این نرم افزار را در ویندوز، ویندوز فون و ایکس باکس رهبری می کرد.
 
حالا مثل این که جو بلفیوره قرار است بخشی از مسئولیت های او را عهده دار شود. منابع آگاه از برنامه های مایکروسافت برای اینترنت اکسپلورر گفته اند بلفیوره این تیم را با نگرش تمرکز روی بخش اپلیکیشن و تجربه کاربری اینترنت اکسپلورر هدایت خواهد کرد.
 
مایکروسافت گروه های کاری مختلفی برای کار روی موتورهای سه گانه اینترنت اکسپلورر و اپلیکیشن نهایی آنها داشت که این مرورگر را برای ویندوز و دیگر بسترها آماده می کردند اما تصمیم گرفته شده هدایت این گروه ها هر چه بیشتر با گروه اصلی سیستم های عامل ادغام شود تا به چشم انداز تعریفی نزدیک تر شوند.
 
بلفیوره که به خاطر کارهای اش در بخش ویندوز فون شناخته شده است باید بیشتر روی تلفن ها، تبلت ها و پی سی ها متمرکز شود تا به هدف ترکیب APIها، فروشگاه ها و رابط کاربری هر سه بستر نام برده نایل آید.
 
بخشی از کار طبیعتاً به نظارت بر بخش توسعه اپلیکیشنی اینترنت اکسپلورر مربوط می شود چرا که موتور رندر سه گانه و بستر IE در مرکز گروه سیستم های عامل هسته باقی می ماند. Belfiore شاید در حال حاضر به عنوان چهره ای ویندوز فونی شناخته شده باشد اما نقش او گسترش [اینترنت اکسپلورر] به مرزهایی جدید خواهد بود.
 
مایکروسافت برنامه ریزی برای آینده پروژه های ویندوزی را تا تکمیل کار Xbox One متوقف نگه داشته. این شرکت قصد دارد فروشگاه های اپلیکیشن ویندوز و ویندوز فون را یکی کند و به نظر می رسد اولین مرحله کم کردن حساب های توسعه دهندگان به یک حساب برای این دو باشد. 
 
این غول نرم افزاری پیشتر وعده داده بود که هر چه بیشتر به سمت یک پارچه سازی پیش برود و ظاهراً عمل به وعده خود را از ابتدای سال نوی میلادی آغاز خواهد کرد. هر چه مایکروسافت بیشتر به سمت ادغام و یک پارچه سازی دستگاه های ویندوزی پیش می رود، قدرت تری میسون هم در این شرکت بیشتر می شود.
 
او می گوید: «ویندوز آرتی اولین تبلت ما بر پایه پردازنده آرم بود و همین طور که تلفن ها روز به روز از نظر ابعاد به تبلت ها نزدیک تر می شوند از ما انتظار تبلت های آرمی بیشتری می رود.» با امکان نزدیک تر شدن ویندوز آرتی و ویندوز فون به هم، ادغام فروشگاه های اپلیکیشن آنها و تمرکزی جدید روی مرورگر به واسطه آمدن بلفیوره، میرسون معتقد است که شرکت متبوعش در حال آماده شدن برای پیشرفت دادن ویندوز است: «ما تصور دقیقی از آن چه می خواهیم انجام دهیم داریم و خیلی سریع [به سمتش] در حرکتیم.»
 
باید دید با در نظر گرفتن واکنش دیر هنگام مایکروسافت و سابق عملکرد کند این شرکت، آیا می تواند از پس پیش برد منویات خود بر آید یا خیر. نظر شما چیست؟




تاریخ: چهار شنبه 22 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
نیما دادگستر
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
تصور کنید که بشود در آن واحد هم خوش تیپ و جذاب به نظر رسید، و هم از شارژ بی سیم و ارتباط 4G برخوردار شد، و در نتیجه از حمل شارژر و هات اسپات موبایل خلاص شد.
 
این ایده ای است که پشت طراحی کت بارانی هوشمندی با نام M ساخت Motiif بوده تا یک گجت (؟) جدید و فوق العاده به دنیای فناوری های پوشیدنی گام بگذارد.

خود کت ۱۰۰ درصد ضد آب و دوخته شده از پارچه پنبه ای با فناوری نانو است. شما می توانید با خیال راحت آن را به خشک شویی بدهید تا تمیز شود. پس از بابت اینکه یک کت واقعی و خوش جنس می خرید، خیال تان راحت.

اما با استفاده از فناوری ارتباطی 4G، این کت می تواند نقش یک هات اسپات وای-فای را در شبکه PAYG شرکت Karma (ارائه کننده خدمات اینترنت همراه در امریکا) ایفا کند. این شرکت با اسپرینت همکاری دارد و در ۸۰ شهر در دسترس ۱۳۵ میلیون نفر است.
 
دارنده کت جادویی با استفاده از یک کابل میکرو یو اس بی از هر مارکی، می تواند کت را به منظور استفاده از 4G شارژ کند و سپس M بین ۶ تا ۸ ساعت برای او اینترنت تامین می کند.

دست آخر می رسیم به جیب جادویی این کت هوشمند. کافی است تلفن هوشمند (فعلا آیفون 4 و 4s، آیفون 5 و 5s، گلکسی S3 و S4 پشتیبانی می شوند) در داخل جیب مخصوص این کت قرار بگیرد تا شارژ بی سیم بدون هیچ زحمت اضافه ای شروع شود.
 
Motiif M فعلا در مرحله تست آلفا است و قرار است ۳۰۰ نفر آن را در زندگی روزمره استفاده کنند تا ایرادات احتمالی کشف و رفع شوند. بنابراین از قیمت آن هم چیزی نپرسید که معلوم نیست.
 
اینگونه است که دنیای گجت های پوشیدنی جدی تر می شود. شما این طور فکر نمی کنید؟



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 21 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
نیما دادگستر
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰
اکنون که این خبر را می خوانید چند ساعتی هست که فروشگاه آنلاین اپل برای به روز شدن از دسترسی خارج است و طبق شنیده ها باید منتظر قرار گرفتن آیپد مینی رتینا در آن و شروع فروش از ساعاتی دیگر باشیم.

همان طور که قبلا برای شما نوشتیم، فعلا میزان تولید و عرضه آیپد مینی رتینا به خاطر مشکلات شرکت شارپ محدود خواهد بود، بنابراین قیمت های محلی و زمان عرضه در نقاط مختلف دنیا قابل پیش بینی نیست.

به روز رسانی: همان طور که پیش بینی شده بود، فروشگاه اپل دوباره به وضعیت آنلاین برگشت و فروش آیپد مینی رسما آغاز شد. مدل های ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی وای-فای بین ۱ تا ۳ روز کاری و سایر مدل ها (۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی وای فای، و تمام مدل های سلولار) بین ۵ تا ۱۰ روز کاری به دست مشتریان خواهند رسید.




تاریخ: سه شنبه 21 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
امیر صادقپور
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰
به نظر می رسد سونی که آخر همین هفته کنسول جدیدش را روانه بازار می کند، امید بسیاری برای فروش آن در تعطیلات کریسمس دارد. ظاهراً این شرکت به شدت امیدوار است که حداقل ۳ میلیون دستگاه پلی استیشن 4 خود را تا پیش از آغاز سال نوی میلادی به فروش برساند.
 
در گزارشی که بلومبرگ در همین رابطه منتشر کرده از جک تریتون مدیر دفتر آمریکای سونی، نقل شده که این شرکت قصد دارد تا ماه مارس ۲۰۱۴ (اسفندماه ۱۳۹۲) حداقل ۵ میلیون پلی استیشن 4 را به مشتریانش بفروشد. به گفته او: «این یک دوی سرعت نیست، بلکه یک ماراتن است. و یک شروع خوب می‌تواند به آن قدرت ببخشد. ما همه موانع و محدودیت ها را به خوبی بررسی کرده ایم، به شدت دلگرم هستیم و مطمئن قدم برمی داریم.»
 
آقای تریتون در ادامه اشاره کرده که ما اشتباه سال ۲۰۰۶ را (در زمان عرضه پلی استیشن 3) تکرار نکرده و این بار با کمبود محصول در زمان عرضه مواجه نخواهیم شد. به گفته او کنسول جدید سونی، ۲۴ آبان و ۸ آذر بازار کنسول ها را به ترتیب در آمریکا و اروپا تکان خواهد داد. او در ادامه می افزاید:
 
پس از آن ما تا قبل از تعطیلات، پلی استیشن 4 را به ۳۲ کشور میرسانیم. این در حالی است که Xbox One یک هفته دیرتر و تنها در ۱۳ کشور عرضه می شود.

ماه گذشته میلادی برخی تحلیلگران پیش بینی کردند، تا پایان سال جاری سونی و مایکروسافت هر دو شانس فروش تا ۳ میلیون دستگاه از کنسول های بازی شان را دارند.
 
با وجود صحبت های مدیران در رابطه با برنامه های فروش سونی، وین هایکی سخنگوی مایکروسافت توضیحی در خصوص برنامه ها و پیش بینی های این شرکت در خصوص فروش کنسول جدیدشان -ایکس باکس وان- نداده است.
 
پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان، هر دو از قابلیت های مختلفی همچون بازی های آنلاین، مدیریت رسانه های تصویری و صوتی، دسترسی به فیلم ها و سریال های تلویزیونی و بسیاری قابلیت ها و امکانات دیگر بهره می برند.
 
پیش بینی شما چیست؟ فکر می کنید کدام یک از این دو محصول می توانند سهم بیشتری از بازار کنسول ها را از آن خود کنند؟ سونی پیروز است یا مایکروسافت؟




تاریخ: سه شنبه 21 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
محمد زرین صدف
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۰
محققان ناسا این روزها به طور جدی بر روی ربات فضانورد خود کار می کنند. این ربات انسان نما قرار است اوایل سال 2014 صاحب یک جفت پا بشود. حال که هنوز اندکی به موعد مقرر باقی مانده، ناسا مختصاتی از آخرین پیشرفت های مرتبط با این ربات غول آسا را در اختیار عموم قرار داده.
 
روبونات (Robonaut) تا پیش از این فقط از نیم تنه بالایی یک ربات انسان نما برخوردار بود، چندی پیش اعلام شده بود که ناسا در نظر دارد با همکاری متخصصان جنرال موتورز این ربات انسان نما را تکمیل کند. ظاهراً حاصل این تلاش ها به ثمر نشسته و این ربات قرار است به زودی با قدی نزدیک به دو متر و نیم در ایستگاه فضایی بین المللی پرسه بزند و به وظایف خود مشغول شود.

اضافه شدن پا به روبونات به این معنا است که از این به بعد این ربات قادر خواهد بود به تنهایی و بدون کمک سایر فضانوردان در ایستگاه فضایی حرکت کرده و راه خود را پیدا کند. به گفته یکی از فضانوردان، این ربات به زودی می تواند خودش را به آسانی از دریچه های ایستگاه فضایی عبور داده و از بخشی به بخش دیگر برود. او تاکید می کند که این ربات قرار است بسیار چالاک باشد، به همین دلیل راه رفتنش بیش از هر چیز شبیه غزال خواهد بود.
 
در حال حاضر 4 عدد از این ربات ها وجود دارند که یکی از آن ها از سال 2011 در ایستگاه فضایی بین المللی به سر می برد. اضافه شدن یک جفت پای قدرتمند، به زودی به این ربات ها امکان می دهد که در خطرناک ترین و پر چالش ترین شرایط به کمک فضانوردان بشتابند.
 




تاریخ: سه شنبه 21 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۰
سامسونگ چندی پیش دوربین بدون آینه NX300M را معرفی کرد، دوربینی که به واسطه برخورداری از سیستم عامل، صفت هوشمند را با خود یدک می کشید. از قرار معلوم کره ای ها یک ماهی است که امکان خرید آن را پیدا کرده اند ولی حالا خبری از این دوربین منتشر شده که نظرها را متوجه اش کرده.
 
سامسونگ در کنفرانس اخیر توسعه دهندگان خود تایید کرد که این دوربین هوشمند ۲۰.۱ مگاپیکسلی از سیستم عامل تایزن بهره می برد. تا کنون پشت این شرکت بیشتر به سیستم عامل اندروید گرم بود در حالی که اغلب کارشناسان معتقد بودند برای شرکت جاه طلبی مثل سامسونگ این رویه درست نیست.
 
ظاهراً مدیران سامسونگ هم همین نظر را دارند و مدام در تلاشند پروژه های غیر گوگلی بیشتری را پیش ببرند؛ در همین راستا خبردار شدیم که بخش نقشه Here شرکت نوکیا اعلام کرده در تفاهمی با سامسونگ، عملیات مربوط به نقشه را در دستگاه های تایزنی بر عهده خواهد گرفت.
 
فکر می کنید سامسونگ می تواند موفقیت سری گلکسی که به پشتوانه اندروید به دست آورده را با سیستم عامل تایزن تکرار کند؟




تاریخ: سه شنبه 21 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اسلایدر

eshterakiha