mamali225(مملی225)

mamali225(مملی225)


 
 
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۰
شرکت اوپو (Oppo)، تولید کننده تلفن های هوشمند، در میان طرفداران اندروید در حال دست و پا کردن یک جایگاه ویژه برای خود است. این شرکت چینی با تمرکز بر روی مشخصه های تلفن های رده بالا و انعطاف پذیری نرم افزاری توجهات زیادی را به سمت خود جلب کرده.
 
آخرین محصول این شرکت N1 نام دارد، و اوپو در نظر دارد توسط این تلفن رده بالای خود به طور جدی برای سایر پرچم داران شاخ و شانه بکشد.
 
اوپو N1 به یک نمایشگر 5.9 اینچی 1080 پیکسلی از نوع IPS، پردازشگر 4 هسته ای 1.7 گیگاهرتزی اسنپدراگون 600، 2 گیگابایت رم و 16 یا 32 گیگابایت حافظه ذخیره سازی مجهز است.
 
در میان مشخصات فنی این تلفن، دو مشخصه وجود دارد که بیش از مابقی خود را نشان می دهند. یک دوربین 13 مگاپیکسلی که با چرخاندن از شما یا محیط پیرامونتان عکس می گیرد.
 
مشخصه چشمگیر دیگر وجود نسخه محبوب سیانوژن مُد (CyanogenMod) است. البته به خریدارن این امکان داده می شود که بین اندروید 4.2.2 جیلی بیلی با پوسته اوپو، و سیانوژن مُد یکی را انتخاب کنند.
 
این تلفن هوشمند از هفته آینده با قیمت 599 دلار در آمریکا و 449 یورو در اروپا به فروش خواهد رسید.




تاریخ: سه شنبه 12 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰
حرکت به سوی نمایشگرهای 4K شروع شده و مانیتورها هم از این قاعده مستثنیٰ نیستند. شرکت تازه خصوصی شده دل در وب سایت خود خبر از یک مانیتور 4K در اندازه ۲۴ اینچ داده. قبلاً مانیتورهای ۳۲ اینچ با این کیفیت را دیده بودیم اما ۲۴ اینچ در نوع خود کاملاً جدید است.
 
مانیتور UP2414Q طبق توضیحات دل رزولوشن ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ دارد که می شود ۱۸۴ پیکسل در هر اینچ و ۴ برابر رزولوشن تمام اچ دی. زاویه دید این مانیتور هم ۱۷۸ درجه است.
 
مشخصات دیگر آن عبارتند از ۱.۰۷ میلیارد رنگ ۱۰ بیتی، درگاه های HDMI ،DisplayPort ،Mini-DP، چهار تا USB 3.0 و یک کارت خوان ۶ در ۱. دل هنوز این مانیتور را قیمت گذاری نکرده ولی با توجه به قیمت ۳،۵۰۰ دلاری مدل ۳۲ اینچ، احتمالاً قیمت نهایی کمتر از این مقدار خواهد بود.
 
به نظر شما مانیتورهای 4K در چه زمینه هایی کاربرد دارند؟




تاریخ: دو شنبه 11 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۰
اگر بخواهیم یک ایراد اساسی از تلفن های مجلل بازار بگیریم، باید بگوییم که با وجود تمام زرق و برقی که این محصولات دارند، و مواد فوق العاده ای که در ساختار بیرونی آن ها به کار رفته، وقتی یک کالبد شکافی تکنیکی درون این دستگاه ها انجام می دهیم، چیز متمایزی نسبت به محصولات رده بالای بازار در آن ها نمی بینیم. یک ظاهر زیبای غیر هوشمند، بدون سخت افزار و نرم افزار قدرتمند.
 
پیش از این نام هایی چون وِرتو (Vertu) و تگ هیو اِر (Tag Heuer) را در عرصه تلفن های مجلل شنیده بودیم. ظاهراً تلفن هوشمند پر زرق و برق دیگری با نام آنتارِس (Antares) در راه است. این تلفن با طراحی بی نظیر ایتالیایی توسط گروه تونینو لامبورگینی طراحی شده.

همانطور که از تصاویر این تلفن بر می آید، تلاش زیادی برای باریک شدن و جمع و جور شدن این دستگاه صورت نگرفته. در عوض انحناها و خطوط پیچیده و متقارن، ابهتی در حد خودروهای لامبورگینی به این تلفن ها داده.
 
بدنه این تلفن از استیل ضد زنگ با پوشش هایی از چرم ساخته شده، و از همه جالب تر این که این تلفن هوشمند در یک پکیج آلمینیومی بسیار شیک به مشتریان عرضه می شود.

و اما می رسیم به درون این تلفن با شکوه؛ آنتارس به یک پردازشگر چهار هسته ای 1.5 گیگاهرتزی، 2 گیگابایت رم، 32 گیگابایت حافظه ذخیره سازی، نمایشگر گوریلا گلس 4 اینچی، یک دوربین 13 مگاپیکسلی و اندروید 4.2.2 جیلی بیلی مجهز است.
 
این تلفن از کارت حافظه مایکرو اس دی هم پشتیبانی می کند.  یکی از منحصر به فرد ترین مشخصه های این تلفن هوشمند، آمپلی فایر و اسپیکرهای ساخت یاماهای آن است.
 
آنتارس با قیمت تقریبی 4000 دلار در اواخر آذرماه به روسیه و چین راه پیدا می کند. سپس در بهار سال 2014 پای این محصول به آمریکا، انگلیس و ایتالیا هم باز می شود.




تاریخ: دو شنبه 11 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
یکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۵
طی سالهای گذشته، هیئت مدیره گوگل بارها درباره پتنتها صحبت کرده اند. بنا بر نظر گوگل پتنتها (به خصوص پتنتهای نرم افزاری) اغلب قلابی و بسیار کم کیفیت بوده و تنها توسط شرکتهایی که نمی توانند ابداعی داشته باشند، در دادگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند! و این کار باعث آسیب به مصرف کننده و فرو نشاندن ذوق و شوق مخترعان واقعی شده است.
 
اما اطلاعات منتشره توسط اداره ثبت اختراع و نشان تجاری ایالات متحده ، نشان می دهد گوگل به سختی در حال تلاش است تا پتنتهای هر چه بیشتری را در زمینه ایده های منحصر به فردش ثبت کند. آنها میزان فعالیت شان را به حدی افزایش داده اند که مخترعان گوگل (و در میان آنها موسسان شرکت، سرگئی برین و لری پیج) اکنون روزانه تقریبا ۱۰ پتنت را برای ثبت ارائه می کنند. پتنتهایی مرتبط با انواع موضوعاتی همچون ماشین های خودکار یا شبکه ارتباطی بالونی و... برای مقایسه بد نیست بدانیم گوگل در سال ۲۰۰۳ تنها ۴ پتنت را ثبت کرده است.
 
نکته بسیار جذاب هجوم سیل آسای اسناد پتنتی این شرکت در آن است که دورنمایی از آخرین ایده های گوگل را پیش روی مان می گذارد. این موضوع همچنین نشان می دهد که گوگل چگونه در تلاش است تا به یکی از بزرگترین مخزن های پتنتی دنیا تبدیل شود.
 
این طور که پیش می رود، احتمالا گوگل تنها طی سال جاری میلادی، ۱۸۰۰ پتنت را به نام خود ثبت کند. و این عدد می تواند برای اولین بار نام گوگل را در لیست ۱۰ ثبت کننده برتر پتنت سال و در کنار غول های صنعتی چون جنرال الکتریک و اینتل جای دهد.
 
به خصوص اینکه گوگل به شکل ویژه ای به پتنتهای بیشتری برای دفاع از اندروید، سیستم عامل موبایل متن باز خود نیاز دارد. اندروید اکنون یکی از محبوبترین سیستم عامل های موبایل دنیا است و در هر روز بیش از ۱.۵ میلیون دستگاه اندرویدی در دنیا فعال می شوند.
 
اما گوگل و موبایل سازانی چون سامسونگ، همواره با چالشهای حقوقی فراوانی روبرو بوده اند. مثلا در ماه گذشته آنها با یک پرونده تخلف پتنتی عظیم در تگزاس آمریکا روبرو شدند که طرف دعوا مجموعه ای متشکل از بلک بری، مایکروسافت و اپل بود. و تاریخ ثبت یکی از پتنتهای مورد مناقشه مربوط به زمانی است که این غول اینترنتی (گوگل) هنوز تاسیس نشده بود!
 
البته در انظار عموم، گوگل همچنان به تحقیر و کوچک شمردن دعاوی پتنتی ادامه می دهد و می گوید پرداخت این هزینه ها باعث افزایش قیمت اسمارت فون ها برای مصرف کننده خواهد شد.
 
دیوید دورموند وکیل ارشد گوگل می گوید یک اسمارت فون معمولی می تواند بیش از ۲۵۰ هزار پتنت را درون خود داشته باشد، اما اینها (مانند اغلب پتنتها) بسیار سوال برانگیز و در اغلب اوقات مورد شک هستند.
 
با این حال، بایگانی ها نشان می دهد که گوگل از اوایل سال ۲۰۰۷ دریافته که لازم است با قواعد پتنتی به بازی در مقابل حریفان بپردازد و راه کار بزرگی را در پیش گرفته است. این همان سالی است که اپل آیفون را عرضه کرد و با بلیط حمایتی پتنتها و نشانهای تجاری به بازار آمد.
 
در ابن دستگاه هرچیزی، از دکمه Home گرفته تا طراحی گوشه های گرد، ثبت شده بود. استیو جابز یک سال قبلتر در نبرد بر سر دارایی های معنوی مرتبط با آیپاد بیش از ۱۰۰ میلیون دلار باخته بود. و همین دلیل خوبی بود تا وی دریابد که «پتنتها همه چیز هستند.»
 
و آنگاه گوگل دریافت تا چه حد در موقعیت ضعف قرار دارد. هنگامی که جابز آیفون را معرفی کرد، گوگل از زمان تاسیس تا به آن لحظه تنها ۳۸ پتنت را ثبت کرده بود. سی و هشت! در برابر تلفن اپل، گوگل هم اندروید را به بازار آورد. نرم افزار نسبتا قدیمی تری که توسط گوگل خریداری شده بود. این سیستم عامل باز متن بود و با دارائی معنوی بسیار ضعیفی حمایت می شد. 
 
و از آن زمان بود که گوگل آموخت، دیگر قابلیت های محصول یا ایده های جدیدش را به عنوان رازهای تجاری در سینه حفظ نکند. محققان، مدیران تجاری و متخصصان تبلیغاتی همکاری با وکلا را برای ثبت تمامی ایده های شان شروع کردند. تنها یک بررسی دقیق می تواند به خوبی رشد تصاعدی پتنتهای گوگل را به تصویر بکشد.
 

گوگل هر ساله، به طور متوسط دو برابر سال قبل پتنت ثبت می کند. و اکنون رشد پتنتی بیش از هر شرکت دیگر را تجربه می کند. گوگل اکنون پس از آی بی ام و مایکروسافت در رتبه سوم یا چهارم بزرگ پتنت دار نرم افزاری دنیا نشسته است.




تاریخ: یک شنبه 10 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
یکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۳:۱۵
همیشه یکی از مهم ترین نیازهای معلولان جسمی جا به جایی بوده و این که برای حرکت، حتی با صندلی چرخ دار محتاج کمک دیگران هستند. حالا محققان، دستگاهی بی سیم ساخته اند که با حرکت دادن زبان، صندلی چرخ دار را در جهات مختلف حرکت می دهد.
 
رهبر این گروه تحقیقاتی می گوید:‌ «در حال حاضر، گزینه های محدودی جلوی پای معلولان قرار دارد.» اما این سامانه هدایت پذیر با زبان یک روش جدید و بهینه برای افراد ناتوان است تا امور شخصی شان را بیشتر بر عهده بگیرند.
 
سامانه مورد بحث شامل یک آهنربای کوچک است و به یک هدست حسگردار متصل می شود؛ فشارهایی که فرد با زبان به قسمت داخل دهانش وارد می کند توسط حسگرها سنجیده شده و در نهایت مقصود معلول تشخیص داده می شود.
 
البته خودِ تیم محقق هم معتقدند دستگاه شان در مراحل ابتدایی است و حتماً می توان بهبودهای زیادی در آن ایجاد کرد. مثلاً اگر بنا باشد تمام مدت این دستگاه درون دهان معلول گیرد موقع خوردن که زبان مدام حرکت می کند موجب بروز اشکال می شود که برای رفع این عیب کافی است زبان حدود ۳ ثانیه به گوشه دهان فشرده شود تا سامانه به حالت آماده به کار برود و از حرکت دادن صندلی چرخ دار خودداری کند.
 
هر چند تا کنون فناوری های زیادی در مراحل آزمایشگاهی موفق بوده اند ولی کم تر پیش آمده که به عمومیت برسند؛ اما این سامانه هدایت با زبان به نظر می رسد پتانسیل استفاده گسترده از آن را داشته باشد.




تاریخ: یک شنبه 10 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
یکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۱
برای دومین سال متوالی برای حمایت از روز جهانی ایدز ، اپل سیب سفید نورانی (نماد فروشگاه های) اش را به رنگ قرمز در آورد. البته به نظر می رسد اپل این کار را تنها در فروشگاه های مهم و کلیدی خود همچون اپل استور ریجنت استریت لندن یا فروشگاه واقع در Fifth Avenue نیویورک انجام می دهد.
 
اول دسامبر (۱۰ آذر) از سوی بسیاری کشورها به عنوان روز جهانی ایدز نامگذاری شده است. در هفته اول دسامبر موسسات خیریه و سازمان های دولتی یا غیر دولتی فراوانی برنامه هایی را برای آگاهی بخشی در خصوص شیوع ایدز برگزار می کنند.
 
یکی از این سازمان ها Product(RED) است. همان موسسه خیریه ای که با اپل در تولید و فروش نسخه قرمز محصولات این شرکت همکاری می کند. البته کمک های خیریه اپل تنها به نسخه قرمز آی دیوایس ها ختم نمی شود.
 
برای مثال چندی پیش جانی آیو و مارک نیوسان محصولاتی همچون مک پرو قرمز، دوربین لایکا یا میز آلومینیومی را جهت فروش در حراج ساتبی و کمک به این خیریه عرضه کردند. 
 
همچین در شهریورماه گذشته اکانت تویتر رسمی RED اعلام کرد کمک های اپل به این موسسه از مرز ۶۵ میلیون دلار گذشته و این شرکت اکنون بزرگترین حامی مالی سازمان خیریه RED است.
 
در حال حاضر اپل نسخه های قرمز آیپاد شافل، آیپاد نانو، آیپاد تاچ، اسمارت کاور آیپد و قاب محافظ (بامپر) آیفون 4S را تحت برند RED عرضه می کند و بخشی از سود حاصله را به این سازمان خیریه می دهد.




تاریخ: یک شنبه 10 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
یکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۷
به نظر می رسد اولین ماموریت مریخ هند با موفقیت در حال ادامه است و سفینه آنها ساعات اولیه یکشنبه از مدار زمین خارج شده. بدون شک این یکی از موانع بحرانی در سفر هندی ها به سیاره سرخ بوده است. و اینگونه آنها رقیب آسیایی خود، چین را پشت سر گذارده اند.
 
در صورت موفقیت سفر، این سفینه فضایی تا شهریور آینده به مدار مریخ خواهد رسید. آنگاه می توان هند را یکی از اعضای کلوپ کوچک کشورهایی همچون آمریکا، اروپا و روسیه دانست که توانسته اند به مدار یا سطح مریخ برسند.
 
هندی ها این پیشتاز فضایی خود را Mangalyaan نام گذارده اند. سازمان فضایی هند به مناسب این موفقیت، با اشاره به تعداد شهروندان دومین کشور پر جمعیت دنیا، در توییتی نوشت: «در حالی که Mangalyaan رویاهای ۱.۲ میلیارد نفر را به مریخ می برد، برای تان رویاهایی شیرین آرزو می کنیم.»
 
کاوشگر مریخ چین با نام piggyback نوامبر ۲۰۱۱ سوار بر سفینه فضایی روسیه سفر خود را آغاز کرد. اما متاسفانه نتوانست مدار زمین را ترک کند. سفینه فضایی در جو زمین متلاشی شد و تکه پاره های آن به درون اقیانوس آرام ریختند.
 
در صورت موفقیت این ماموریت هندی، با توجه به تکنولوژی ارزان قیمت این کشور، می توان امیدوار بود که هندوستان بخش قابل توجهی از بازار ۳۰۴ میلیارد دلاری تجارت فضایی دنیا (همچون ارسال ماهواره های دیگر کشورها) را از آن خود کند.




تاریخ: یک شنبه 10 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
یکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۵
یک هفته بعد از عرضه پلی استیشن 4 در آمریکا تصویری که در بالا می بینید منتشر شد که تایید می کرد باندل پلی استیشن 4 به همراه ویتا که قبلا شایعه عرضه اش به پا شده بود، حقیقت دارد. اندکی بعد هم این موضوع رسمی شد و برای عرضه در ماه دسامبر تایید شد، البته فقط در انگلستان.
 
فرگال گارا، مدیر سونی انگلستان در صحبت با یوروگیمر تایید کرد که این باندل از امروز در برخی از فروشگاه ها قرار گرفته و قیمتی معادل 500 پوند دارد. پلی استیشن 4 در این کشور جمعه گذشته با قیمت 350 پوند به فروش می رسید و ویتا هم با مدل های مختلف قیمتی حوالی 160 الی 180 پوند دارد.
 
به گفته گارا با خرید این باندل شما تقریبا 10 پوند سود کرده اید. با تبدیل واحد پولی، هر باندل 816 دلار هزینه خواهد داشت. بنابراین این گزینه تنها برای خود انگلیسی ها منطقی است. با 816 دلار شما می توانید دو پلی استیشن 4 و یا یک پلی استیشن 4 با دو پلی استیشن ویتا بخرید.
 
علت ارائه چنین باندلی از نگاه گارا، به فروش رساندن تعداد بیشتری ویتا به واسطه قدرت بیشتر پلی استیشن 4 در بازار نیست و تنها دلیل، استفاده از قابلیت ریموت پلی است که PS4 را جذاب تر و ویتا را تبدیل به صفحه نمایش دوم پلی استیشن 4 می کند.
 
انتظار می رفت این باندل برای مناطق دیگر هم تایید شود و قیمتی حدود 500 الی 550 دلار داشته باشد که تا اینجای کار تیر مشتریان، مخصوصا اهالی خاور میانه، بدجور به سنگ خورده است و تهیه جداگانه دو کنسول انتخابی منطقی تر محسوب می شود.




تاریخ: یک شنبه 10 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
یکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۲:۱۵
در این زمانه هر کدام ما حالا چه گیک باشیم یا نباشیم چند دستگاه قابل حمل داریم که با باتری کار می کنند. اسم باتری را که می آوریم خود به خود شارژرها هم از پس آن می آیند و مشکل بزرگ تعداد زیاد شارژر برای دستگاه های مختلف است. گاهی این تعداد آن قدر زیاد می شود که دیگر، پریز کافی برای اتصال همه آنها به برق وجود ندارد.
 
اما همیشه کسانی با ایده های ناب به داد بشر رسیده اند و این بار هم یک محصول یا به عبارتی یک ایده جدید به نام thingCHARGER در حال جمع آوری سرمایه است و می خواهد به این بهم ریختگی سر و سامان دهد.
 
اصل ایده خیلی ساده است؛ thingCHARGER به یک پریز برق وصل می شود و یک یا دو خروجی در اختیار کاربر قرار می دهد که تا این جا مثل یک چند راهی عادی عمل می کند؛ اما بالای این وسیله قسمتی برای شارژ انواع تلفن هوشمند، تبلت، کتابخوان و بسیاری لوازم دیگر تعبیه شده.

یکی از قابلیت های این پریز-شارژر این است که حتی می توان خود آن را هم بسط داد و با افزودن یک thingCHARGER دیگر به قبلی تا سه دستگاه را به طور همزمان شارژ کرد.
 
قیمت پایه برای سرمایه گذاری و دریافت یکی از این پریز-شارژرها ۲۹ دلار است اما اگر بیش از یک thingCHARGER سفارش داده شود ۲ تا ۵ عدد دیگر هم به رایگان ارسال می شود.
 
به نظر شما وجود سرمایه گذار چقدر در پیشبرد اهدافِ افراد صاحب ایده اهمیت دارد؟




تاریخ: یک شنبه 10 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 
یکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۵
چندی پیش در نارنجی در مورد تاثیر تلفن های هوشمند بر روی  فروش دوربین های عکاسی نوشتیم، و پرسیدیم که آیا تلفن های هوشمند تهدیدی برای دوربین های DSLR به حساب می آیند یا خیر. اکنون می توانیم بگوییم که حداقل بازار دوربین های دیجیتالی معمولی در این میان لطمه شدیدی خورده. اما ظاهراً دوربین های حرفه ای تر که از لنزهای قابل تعویض بهره می برند هنوز از بازار خوبی برخوردارند.
 
بر اساس گزارشی که موسسه تحقیقاتی Futuresource Consulting منتشر کرده، فروش دوربین های بدون آینه با لنزهای قابل تعویض موسوم به CSC و دوربین های DSLR در سال 2013 با رشد روبرو بوده.
 
فروش CSC در سال 2012 دوبرابر شده بود، اما ظاهراً این رشد با این شدت در سال 2013 ادامه نداشت، با این حال نسبت به دوربین های دیجیتال معمولی با رشد خوبی مواجه بود.
 
وقتی در مورد دوربین هایی با لنز قابل تعویض صحبت می کنیم، هنوز هم DSLR محبوب ترین است، و 80 درصد سهم فروش را در سال 2013 به خود اختصاص داد.
 
طبق این گزارش، فروش دوربین های دیجیتال در سال 2013 تا 24 درصد کاهش پیدا کرد، با این حال فروش دوربین هایی با لنزهای قابل تعویض، یعنی CSC و DSLR، تا 5 درصد رشد داشت.
 
یکی از تحلیل گران موسسه Futuresource Consulting در زمینه آینده دوربین های حرفه ای ابراز امیدواری کرده و گفته:
 
تقاضا برای دوربین با لنز ثابت به دلیل ظهور تلفن های هوشمند و تبلت در همه جا کاهش پیدا کرده؛ اما این مسئله یک معنای مثبت هم دارد، این که مردم بیش از هر زمان دیگری با دوربین سر و کار دارند....نکته جالب هم همین جا است: هر چه تجربه مصرف کنندگان در استفاده از دوربین تلفن یا تبلت زیادتر می شود، علاقه آن ها به عکاسی نیز بیشتر می شود. بنابراین در آینده ای نزدیک ما شاهد طرفداران زیادی در عرصه عکاسی خواهیم بود، که مشتاقانه به سراغ دوربین های رده بالا می روند. از این رو، آینده دوربین های حرفه ای با لنزهای قابل تعویض روشن به نظر می رسد.
در حالی که دوربین های دیجیتال با لنزهای ثابت با هجمه تلفن ها و تبلت ها مجال رقابت را از دست داده اند، دوربین های بدون آینه و DSLR ها هنوز طرفداران خود را داشته و بنای خروج از گود را ندارند. شما هم آینده دوربین های حرفه ای را روشن می بینید؟

 

 




تاریخ: یک شنبه 10 آذر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اسلایدر

eshterakiha