Display Mate تایید کرد: تکنولوژی نمایشگر آیپد ایر IGZO و ۵۷ درصد کم مصرف تر است

Display Mate تایید کرد: تکنولوژی نمایشگر آیپد ایر IGZO و ۵۷ درصد کم مصرف تر است


Display Mate تایید کرد: تکنولوژی نمایشگر آیپد ایر IGZO و ۵۷ درصد کم مصرف تر است
 
 
نیما دادگستر
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
آیپد ایر فشرده تر، باریک تر و سبک تر از دو آیپد رتینای قبل از خود شده ولی در عین حال تمام قابلیت های خوب نظیر عمر باتری ۱۰ ساعته و نمایشگر رتینا را حفظ کرده و شما می دانید که اینها بدون کاهش چشمگیر در مصرف انرژی قطعات مختلف میسر نبوده.
 
یکی از پر مصرف ترین قطعات به کار رفته در تبلت ها، پنل نمایشی آنها است و حالا سایت تخصصی Display Mate تایید کرده که نمایشگر آیپد ایر با استفاده از تکنولوژی IGZO که اختراع شرکت شارپ است، ۵۷ درصد نسبت به نمایشگر آیپد ۳ و ۴ کم مصرف تر شده.
 
علاوه بر این، حالا نمایشگر ۲۳ درصد انعکاس نور کمتر و ۷ درصد شدت روشنایی بیشتری را نسبت به نسل قبلی رقم می زند و در شرایط نور محیطی بالا هم کنتراست آن ۳۲ درصد بهبود یافته.
 
با مراجعه به تست دیسپلی میت بر روی کیندل فایر HDX 8.9، آیپد ایر و نکسوس ۱۰ خواهید دید که فعلا کیندل فایر HDX بهترین نمایشگر را در بین تبلت ها دارد و آیپد ایر با تراکم پیکسل کمتر، پایین تر از آن قرار گرفته.
 
گویا هنوز آیپد مینی رتینا به دست دیسپلی میت نرسیده ولی با تایید استفاده از این فناوری در آیپد ایر می توان مطمئن بود که آن محصول نیز از پنل IGZO برخوردار است. به خصوص که بعضی منابع خبری تاخیر در عرضه آیپد مینی رتینا به بازار را ظرفیت تولید پایین شارپ و سختی تولید پنل IGZO با تراکم مورد نیاز آیپد مینی رتینا ذکر کرده اند و شایعات با واقعیت همخوانی دارد.
 
با این اوصاف، اپل و شارپ بالاخره راهی برای استفاده از IGZO در آیپدها یافته اند و سال آینده باید منتظر گسترش آن به سایر محصولات اپل نیز باشیم.




تاریخ: سه شنبه 14 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

خودروهای بدون راننده‌ای که توسط یک برنامه کاربردی تلفن هوشمند کنترل می‌شوند، برای اولین بار در انگلیس بکار خواهند افتاد.

بقیه در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 12 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی


چگونگی داشتن یک رویکرد مثبت

مقاله امروزمان برای آنهایی است که صبح از خواب بیدار می‌شوند و با خودشان می‌گویند، «وای! اصلاً دوست ندارم امروز برم سر کار.» ممکن است گاهی‌اوقات کار چندان لذت‌بخش به نظر نرسد اما داشتن رویکرد مثبت در محل‌کار، فواید بسیار زیادی دارد که اینجا به شش مورد آن اشاره می‌کنیم.

 

بقیه در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 12 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

فراتر از ماشین های بدون راننده، اتومبیل رانی با قدرت ذهن
 
 
به لطف پیشرفت های خارق العاده علمی و سنسورهای EEG ، اکنون دیگر کنترل اشیاء با قدرت ذهن کم کم پا را فراتر از داستان های علمی- تخیلی گذارده و در حال تبدیل به یکی از واقعیات روزمره است. تا کنون مطالب زیادی درباره کنترل ذهنی بازوهای مصنوعی ، ربات های پرنده  و موارد اینچنین خوانده اید. 

و حالا آلیجو برنال، یکی از فارغ التحصیلان آکادمی طراحی Eindhoven پروژه مشابهی را در زمینه کنترل با ذهن در پی گرفته است که این بار به شما اجازه رانندگی با یک ماشین اسباب بازی را می دهد. و برای این کار تنها لازم است کاربر یک هدست EEG ساخت شرکت NeuroSky را بپوشد.
 
اگرچه تصور یک ماشین کنترل از راه دور که با نیروی ذهن در سطح صافی به حرکت در می آید، سرگرمی جذابی است، اما آقای برنال آن را برای سرگرمی و بازی طراحی نکرده. بلکه هدف اصلی وی بهبود توانایی های تمرکزی است. به خصوص در کسانی که از اختلالات عدم توانایی تمرکز رنج می برند. در حقیقت هنگامی که کاربران بر حرکت ماشین متمرکز می شوند، شدت نور اتومبیل نمایان کننده فعالیت های سیستم عصبی آنها است.
 
برنال می گوید: «هر میزان که شما تلاش کنید روی ماشین متمرکز شوید، میزان شدت نور اتومبیل، نشان دهنده سطح تمرکزی است که شما به آن دست یافته اید. هنگامی که بتوانید به حداکثر تمرکز دست یافته و برای ۷ ثانیه آن را حفظ کنید، ماشین شروع به حرکت می کند. این پروژه به کاربران کمک می کند تا برای تمرکز عمیق تر و طولانی تر تمرین کنند و مغزشان را آماده نمایند. افراد می توانند با سعی و کوشش ذهن خودشان را توانمند سازند و برای این کار نیازی به درمان های دارویی و روش های پزشکی نیست.»




تاریخ: شنبه 11 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹
سازمان ثبت پتنت ها و علائم تجاری آمریکا پتنتی از اپل با عنوان «سیستم های مدیریت انرژی برای دریافت از آداپتور و انرژی خورشیدی در دستگاه های الکترونیک» را منتشر کرده. در این پتنت شارژ لپتاپ و دیگر دستگاه ها با انرژی خورشیدی و بدون نیاز به مبدل بیرونی مطرح شده.
 
استفاده از انرژی خورشیدی برای شارژ دستگاه های موبایل ایده جدیدی نیست؛ ولی ابداع اپل منجر به حذف واسط های درد سر ساز در روش های قبلی می شود. در واقع به جای اتکا به مبدل بیرونی برای تبدیل انرژی خورشیدی، فناوری اپل باعث تجهیز دستگاه ها به شارژر و میکروکنترلر روی خودشان می گردد.
 
این طوری عملیات تبدیل شکل انرژی از خورشیدی به الکتریکی توسط خود دستگاه انجام خواهد گرفت. میکروکنترلر سیستم هم وظیفه نظارت و تنظیم عملیات تبدیل را بر عهده خواهد داشت. انرژی اولیه نیز می تواند از پنل های خورشیدی یا آداپتورهای برق متناوب به مستقیم، تأمین شود.
 
اپل ایده خود را این گونه توضیح داده:
 
«سیستم مدیریت انرژی شامل یک میکروکنترلر سیستم (SMC) و یک شارژر می شود. حین عملیات، سیستم مدیریت انرژی، نیرو را از یکی از دو گزینه آداپتور یا پنل خورشیدی دریافت می کند. سپس این سیستم انرژی مورد نیاز در دستگاه الکترونیک را بدون استفاده از مدار مبدل میان پنل خورشیدی و سیستم مدیریت انرژی توزیع می کند.»
البته مثل همیشه ثبت یک پتنت تضمینی بر ساخته شدن آن نخواهد بود، با این حال تمام این پتنت ها ما را امیدوار می کند که بالاخره یکی شان به ثمر بنشینند و مشکل زود تمام شدن شارژ دستگاه ها را حل کند.




تاریخ: جمعه 10 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
محمد زرین صدف
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۰
استیو جابز همیشه رویای ساخت آیکار (iCar) را در سر می پروراند. گرچه پس از درگذشت استیو جابز این اتفاق ممکن است کمی غیر محتمل به نظر بیاید، ولی شاید تصاحب یک شرکت خودروساز توسط اپل باعث شود این رویا به واقعیت نزدیک تر گردد.
 
گویی پیشنهاد موتور جستجوگر گوگل برای اپل، پر بیراه نبوده، و خرید تسلا موتورز برای اپل یکی از بهترین گزینه های احتمالی است. این روزها فشار به اپل، برای تصاحب این شرکت خودروساز، روز به روز زیادتر می شود. کارل ایکان (Carl Icahn) سرمایه گذار مطرح آمریکایی در نامه ای سرگشاده از مدیران اپل خواسته تا نسبت به خرید تسلا، این خودروساز نوپا و فعال در زمینه خودروهای الکتریکی، اقدام کند.
 
به اعتقاد کارل ایکان، اپل به کمک تسلا می تواند موتور صنعت خودروسازی آمریکا را مجدداً، قوی تر از گذشته، روشن کند و به تحقق انقلاب خودروهای الکتریکی و هیبریدی سرعت بیشتری ببخشد. به نظر او در آینده، تلفن های هوشمند و سایر دستگاه های الکترونیکی همراه نمی توانند درآمد لازم برای حفظ این شرکت بزرگ را تامین کنند، و در نتیجه اپل حتما می بایست به سمت رده های کاملاً متفاوتی از محصولات جدید حرکت کند.
 
کارل ایکان، این میلیاردر و سرمایه گذار بزرگ آمریکایی، ایلان ماسک، مدیر عامل کنونی تسلا، را فردی بسیار نوآور می داند، که حضورش در اپل می تواند یادآور استیو جابز باشد. او تاکید می کند که خرید تسلا مزایای فراوانی را برای اپل به همراه خواهد داشت.
 
به طور حتم خودروهای الکتریکی پرقدرت با طراحی های بی نظیر اپل در کنار دستگاه های همراه هوشمند این شرکت، سبک زندگی منحصر به فردی را برای طرفداران این برند خلق می کنند. واضح است که اگر نسل آینده قرار باشد بین خودروهای بدون راننده نیسان و اپل، یکی را انتخاب کنند، به احتمال زیاد، دومی را برمی گزینند.
 
تصمیماتی این چنینی برای بسیاری از کسب و کارهای بزرگ، گاه تبدیل به یک موفقیت رویایی می شود و گاه هم به فاجعه ای جبران ناپذیر. نظر شما در این مورد چیست؟




تاریخ: پنج شنبه 9 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

راهنمای ویژه خرید میز و صندلی برای  کامپیوتر

برای استفاده از رایانه، نیازمند استفاده از میز و صندلی مخصوص آن هم هستیم. هر چند شاید بتوان رایانه را روی هر میزی قرار داد و از آن استفاده کرد؛ ولی مسلما استفاده از میز و صندلی‌های مخصوصی که متناسب با این کار طراحی و ساخته شده‌اند، کار را برای کاربر خیلی ساده‌تر و ایمن‌تر خواهد کرد و از بروز مشکلات جسمی و عوارض و درد‌هایی که ممکن است در آینده با هیچ هزینه‌ای التیام پیدا نکنند، پیشگیری می‌کند.

 



ادامه مطلب...
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

پیشگامی ال جی، بوش، سیسکو و ABB برای خلق استاندارد «خانه هوشمند»
 
 
عباس‌ واحدی
چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰
چهار شرکت بزرگ تکنولوژی گرد هم آمدند و با امضای یادداشت تفاهمی، کنسرسیومی را جهت توسعه یک استاندارد باز برای نرم افزارهای کنترل لوازم خانگی هوشمند تشکیل دادند. استفاده از این استاندارد برای تمام کارخانجات تولید کننده لوازم خانگی آزاد خواهد بود و از استانداردهای مختلف دیگر هم (مانند وای فای و ZigBee) پشتیبانی می نماید. همچنین این استاندارد شامل پشتیبانی از اپلیکیشن هایی است که به ابزارها اجازه می دهند به صورت یکپارچه در سیستم اتوماسیون خانگی و کنترل هوشمند خانه مورد استفاده قرار گیرند.
 

بقیه در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...
تاریخ: چهار شنبه 8 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

چگونگی تصمیم گیری بهتر

هدف کاملاً ساده است: تصمیم‌گیری بهتر. تنها مسئله این است که دیدگاه‌های مختلفی درمورد منظور ما از «بهتر» وجود دارد. در هسته همه تصمیم‌گیری‌ها، نیاز به ایجاد تعادل بین قدرت و مسئولیت بعنوان وسیله حل پرسش «بهتر» وجود دارد. این مقاله به این می‌پردازد که چرا این کار تا این اندازه دشوار است. همچنین مطرح می‌کند که بررسی مفهوم عقلانیت می‌تواند بینش ارزشمندی در چگونگی ایجاد تعادل بین قدرت و مسئولیت و همچنین نحوه اعمال اخلاقیات در تصمیم‌گیری‌های ما ایجاد کند.



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 7 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

چگونگی ساخت PDF در مك

وقتی تعداد زیادی تصویر اسكن شده یا فایل PDF در اختیار داشته باشید و بخواهید آنها را مرتب كنید، بهترین راه‌حل ادغام فایل‌ها یا تصاویر مرتبط با یكدیگر و تبدیل آنها به یك فایل است. برای انجام این كار نیز نرم‌افزارها و روش‌های مختلفی وجود دارد؛ اما اگر از كاربران سیستم‌عامل مك هستید و می‌خواهید بدون نیاز به هیچ نرم‌افزار اضافه‌ای این كار را به انجام برسانید، می‌توانید این مراحل را دنبال كنید:

بقیه در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 7 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

گزارش سالم بودن ویندوز 7 را اینگونه بگیرید

همان‌طور که می‌دانید نرم‌افزارهای مختلفی برای تست سلامت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری سیستم وجود دارند. اما بسیاری از کاربران از این موضوع بی‌‌اطلاع‌اند که در ویندوز 7 ابزاری برای گرفتن گزارش از سلامت سیستم وجود دارد که به وسیله‌ی آن وضعیت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری سیستم و ویندوز اسکن شده و نتیجه در قالب یک گزارش‌گیری کامل همراه با ذکر جزئیات و مشکلات موجود نمایش داده می‌شود. در این ترفند به نحوه‌ی انجام این کار خواهیم پرداخت.



ادامه مطلب...
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۰
گویا تعریف از «دست فرمان» ویژگی همه رانندگان است فرقی نمی کند انسان یا رایانه، هر کس/چه پشت فرمان بنشیند خود را بهتر از دیگران می داند. خودروهای بدون راننده گوگل هم از این قاعده مستثنی نیستند.
 
کریس اورمسان، مدیر خودروهای بدون راننده گوگل در همایش رباتیک RoboBusiness از آماری سخن گفت که نشان از برتری این خودروها بر رانندگان انسانی دارد. او چندی پیش اعلام کرده بود که خودروهای (به معنای واقعی کلمه) بدون راننده گوگل بیش از ۴۸۲،۷۰۰ کیلومتر را بدون حتی یک برخورد پیموده اند.
 
بر اساس آخرین اطلاعات، این خودروها وقتی با راننده انسانی هدایت می شوند گاز و ترمز شدیدتری نسبت به حالت خودکار دارند و نرم افزار خودرو فاصله مناسب با خودرو جلویی را بهتر حفظ می کند. «خودروهای ما خیلی نرم تر و ایمن تر از رانندگان حرفه ای و آموزش دیده می رانند.»
 
تا حالا دو بار تصادف از خودروهای بدون راننده گوگل گزارش شده: یکی در مرداد ۱۳۹۰ که خودروی گوگل از پشت به یک ماشین زد؛ یک بار هم قبل از آن در سال ۱۳۸۹ یک ماشین دیگر از پشت سر چراغ قرمز با گوگلی بی راننده برخورد کرد؛ در هر دوی موارد مقصر راننده انسانی شناخته شد.
 
با این اوصاف آینده کم خطرتری در سفرهای جاده ای، پیش رو داریم؛ شما چطور فکر می کنید؟




تاریخ: دو شنبه 6 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
امروز شرکت ال جی تلفن خمیده و از پیش لو رفته جی فلکس را رسما معرفی کرد تا لااقل ذکر فضای ذخیره سازی ۳۲ گیگابایتی آن را خودش بر عهده بگیرد. هر چند هنوز اظهار نظری درباره اینکه آیا مدل بین المللی این دستگاه هم مشخصات مشابه خواهد داشت نشده ولی آنچه به دست کره ای ها می رسد از اندروید ۴.۲.۲ جیلی بیلی استفاده می کند.
 
اما شاید از نظر خیلی ها ارزشمندترین ویژگی این تلفن، خمیده بودنِ آن نباشد؛ ال جی در اعلامیه معرفی جی فلکس به قابلیتی اشاره کرده که سال ها است آرزوی کاربران است: بدنه این دستگاه نیز مثل هر بدنه دیگری خط و خش می افتد ولی خودش ظرف چند دقیقه بافت آسیب دیده را ترمیم کرده و به روز اول بر می گردد.
 
ال جی نام این فناوری را به تقلید از فیلم X-Men، وُلورین (Wolverin) اسم گذاشته تا همان حس را القا کند. نظر شما درباره این قابلیت جدید چیست؟




تاریخ: دو شنبه 6 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

ساخت اتاق فاقد نویز توسط IBM برای تحقیقات نانو
 
 
عباس‌ واحدی
یکشنبه ۵ آبان ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۰
برای ساکنان شهر زوریخ اکنون دیگر لرزشهای کف اتاق به هنگام عبور ترن مترو از زیر زمین به امری عادی تبدیل شده است. اما برای یک محقق نانوتکنولوژی که سعی می کند ذرات زیراتمی را به دقت مورد بررسی قرار دهد، نویزهای این چنینی می توانند کار را غیر ممکن سازند.
 
و این تنها دلیلی است که IBM به تازگی در مرکز نانوتکنولوژی Binnig and Rohrer خود دست به ساخت یک آزمایشگاه فاقد نویز زده است. آبی بزرگ این آزمایشگاه را چهارشنبه گذشته طی یک تور رسانه ای از مراکز تحقیقاتی اش در زوریخ، رونمایی کرد.
 
این آزمایشگاه به گونه ای ساخته شده که جلوی هرگونه اختلال و مزاحمت در کار میکروسکوپ های فوق العاده دقیق IBM را خواهد گرفت. این اختلالات می توانند شامل لرزشها، صداها، نویزهای رادیویی، میادین مغناطیسی و حتی بادهای شدید باشند. 
 
البته انجام چنین کاری برای آی بی ام ارزان تمام نشده. به گفته محققان آی بی ام، ساخت چنین اتاق هایی تقریبا ۵۰۰۰ دلار به ازای هر متر مربع خرج روی دست آبی بزرگ گذارده است.
 
اگرچه اختلالات انواع مختلفی دارند، اما لرزشها بیشترین تاثیر را بر آزمایشگاه آی بی ام دارند. حتی اگر منبع این لرزش، عبور یک قطار مسافربری زوریخ از فاصله ای به اندازه ۵ زمین فوتبال آنطرف تر باشد. لذا برای اجتناب از تاثیر چنین لرزشهایی روی میکروسکوپ های الکترونی دقیق و غول پیکر، معمولا آنها را روی بلوک های بتنی فشرده شده با هوا نصب می کنند که ۳۰ تا ۷۰ تن وزن دارند.
 

در این آزمایشگاه دمای هوا هم با دقت فراوان کنترل می شود. دمای هر اتاق معمولا روی ۲۰ درجه سانتی گراد ثابت نگه داشته می شود و میزان تغییر آن هیچگاه بیش از ۰.۰۳ درجه نخواهد بود. حرکت هوا هم در این اتاق ها تحت کنترل است و هیچگاه شاهد جریان تند هوا نخواهید بود. و البته برای کنترل حرارت به جای لامپ های حبابی سیم تاب یا فلوئورسنت، تنها از لامپ های LED استفاده می شود.
 
و طبیعی است که مزاحمت های انسانی توسط محققان و کسانی که با میکروسکوپ ها کار می کنند هم کنترل شود. آنها معمولا همیشه در اتاقی جدا از میکروسکوپ مشغول کارند تا گرمای بدن و لرزشهای حاصل از حرکت شان دستگاه ها را تحت تاثیر قرار ندهد. 
 
برای مقابله با نویزهای الکترومغناطیسی هم دیوارهای اتاق های IBM با لایه ای از آلیاژ آهن-نیکل پوشانده شده اند. علاوه بر این با استفاده از سیم پیچ های Helmholtz  به طور فعال جلوی نفوذ هر گونه میدان الکترومغناطیسی مزاحم گرفته می شود.
 
و لذا مطمئن باشید که موبایل شما در این اتاق های فوق پیشرفته آنتن نخواهد داد. البته اگر آنتن بدهند، صدای مکالمه شما (و یا صحبت تان با همکاران) می تواند باعث تولید نویز صوتی شود، لذا دیواره ها از یک لایه ضخیم جاذب صدا پوشانده شده اند تا اکوی صوت را به حداقل برسانند.




تاریخ: یک شنبه 5 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

ماژیک فنا ناپذیر، محصولی غیر قابل تخریب تا پایان دنیا
 

 

 
عباس‌ واحدی
یکشنبه ۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۰
اگر چه دنیا به شکلی که ما می شناسیم، دیر یا زود به پایان خواهد رسید، اما این دلیل نمی شود که مردم قبل و بعد از آن، به دنبال سرگرمی هایی چون نوشتن شعرها و جملات جالب روی در و دیوار حمام و دستشویی و دیگر مکان های عمومی نباشند.
 
لذا فقط با پرداختی کمتر از ۵ پوند، می توانید این ماژیک  Pocket Shark Tactical را خریداری کنید و خاطر جمع باشید که از پس بدترین شرایط و حوادث هم بر می آید. اگر چه ضخامتی همانند ماژیک های معمولی دارد، اما تا ابد با شما خواهد بود و به این راحتی ها از باد و باران گزندی نخواهد یافت.
 
راز Pocket Shark برای چنین مقاومت بالایی، استفاده از پلاستیک فوق فشرده ای است که چهار برابر ضخیم تر از ماژیک های مشابه معمولی است. لذا می توانید با یک چکش به جان آن بیفتید. یا اینکه با ماشین از روی آن عبور نمایید. سر محافظ این ماژیک هم به صورت پیچی طراحی شده و به همین دلیل هیچگاه به طور اتفاقی جدا نشده و گم نمی شود. 

به نظرتان چنین قلم قرص و محکمی کجاها به کار می آید؟




تاریخ: یک شنبه 5 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 
محمد زرین صدف
یکشنبه ۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰
یو اس بی ها در سال های اخیر از محبوبیت ویژه ای برخوردار بوده اند. توانایی آن ها در انتقال داده ها و برق شاید از عمده ترین عوامل محبوبیت این ابزار باشد. اما گویی خبرهایی در راه است. شایعات از پایان دوران یو اس بی های معمولی تا اواخر سال ۲۰۱۳ و آغاز اوج گرفتن نسل بعدی آنها خبر می دهد.
 
استاندارد بعدی که احتمالاً یو اس بی پی دی(USB PD) خوانده خواهد شد، شیوه رساندن جریان الکتریکی به دستگاه های ما را تغییر می دهد. سطح توان این استاندارد جدید به ۱۰۰ وات، یعنی ۱۰ برابر توان بهترین یو اس بی های امروزی، خواهد رسید.
 
یو اس بی ها در ابتدا برای شارژ باتری ها ابداع نشده بودند. آجای بات(Ajay Bhat)، رهبری تیمی را در اینتل بر عهده داشت که بر روی یک درگاه ارتباطی منحصر به فرد کار می کرد، درگاهی که شیوه های مختلف اتصالات کابلی را کنار زده، و یک راهکار یکپارچه، همه گیر و سریع برای اتصال انواع دستگاه ها ارائه دهد. یو اس بی معمولی محصول این تلاش بود. یو اس بی های مورد استفاده در کیبوردها و موس ها از این دسته اند.
 
گرچه یو اس بی های استاندارد امروزی برای شارژ بعضی دستگاه ها هم کاربرد دارند، اما با ورود یو اس بی پی دی به صحنه، توان برق رسانی این درگاه ها تا ۱۰ برابر افزایش می یابد، آن هم در هر دو جهت. این بدان معنا است که نه تنها شما قادر خواهید بود موبایل را با لپ تاپ تان شارژ کنید، بلکه امکان شارژ لپ تاپ به کمک تلفن هم وجود خواهد داشت (گرچه شاید این کار تا حدی غیر منطقی به نظر بیاید!).

در گذشته ای نه چندان دور، در نبرد جانانه ای که مابین طرفداران استفاده از جریان های متناوب (AC) و مستقیم(DC) برای استفاده در دستگاه های الکترونیکی روی داد، جریان مستقیم پیروز شد و یو اس بی هم در این میان متولد گردید. گرچه جریان های الکتریکی متناوب(AC) کاربردهای بسیاری دارند و در آینده هم خواهند داشت، اما امروزه ما بسیاری از دستگاه های الکترونیک خود را از طریق یک مبدل، به برق شهر وصل می کنیم. از طریق این مبدل جریان متناوب به مستقیم تبدیل می شود.
 
این سیستم های مبدل، بسیار ناکارا هستند. به طور مثال آداپتور لپ تاپتان را در نظر بگیرید. بعد از مدت کمی داغ می شود و انرژی زیادی را تلف می کند. اتفاقی که با استفاده از یو اس بی پی دی هرگز پیش نخواهد آمد، و این فرایند تبدیل، بسیار بهینه تر صورت خواهد گرفت.
 
در روزها و ماه های آینده از این کابل ها و مبدل های یو اس پی دی، بیشتر و بیشتر خواهیم شنید. نظر شما در مورد استفاده گسترده از نسل جدید یو اس بی ها به عنوان خروجی برق و جایگزینی آن ها با دوشاخه های معمول چیست؟




تاریخ: یک شنبه 5 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
محمد زرین صدف
جمعه ۳ آبان ۱۳۹۲ - ۰۳:۳۰
اکثر شهرهای امروزی برای وسایل نقلیه موتوری طراحی شده اند، به طوری که دوچرخه سواری در بسیاری از معابر به کار دشواری تبدیل شده. یک استارتاپ مقیم بوستون آمریکا راه حلی بکر برای این مشکل پیدا کرده. شرکت نوپای سوپرپِدِستریَن (Superpedestrian) با کسب 2.1 میلیون دلار سرمایه گذاری، چرخی را اختراع کرده که دوچرخه های معمولی را به دوچرخه های هیبریدی تبدیل می کند.
 
این محصول جالب، که "چرخ کپنهاگ" لقب گرفته، به کمک یک موتور کوچک، افراد بیشتری را به استفاده از دوچرخه در شهرهای بزرگ ترغیب می کند. این چرخ از نظر ظاهری تفاوت چندانی با چرخ های دوچرخه های معمولی ندارد، جز این که در آن از یک موتور با باتری داخلی، و مجموعه ای از سنسورها استفاده شده.
 
چرخ کپنهاک، در حقیقت، جایگزین چرخ عقب یک دوچرخه معمولی می شود. حال وقتی فرد پدال می زند، دوچرخه از سنسورهای چرخ عقب و همچنین اپلیکیشن روی تلفن هوشمند کمک گرفته و میزان فشاری که شخص راکب بر روی هر یک از پدال ها وارد کرده را محاسبه می کند. سپس هر وقت که لازم بود کمبود انرژی راکب را جبران می کند.
 
جالب ترین نکته این ماجرا این است که به هیچ وجه لازم نیست شخص راکب به دوچرخه بگوید که چه زمانی به کمک نیاز دارد. خود چرخ عقب به کمک سنسورهایی که دارد، این قضیه را می فهمد و به یاری دوچرخه سوار می شتابد. شاید مهمترین تفاوتی که با سوار شدن بر چنین دوچرخه ای حس خواهیم کرد این است که دیگر دوچرخه سواری بر روی سطح صاف و سربالایی، هر دو برای دوچرخه سوار مشابه خواهند بود.
 
چرخ کپنهاگ نیازی به شارژ شدن ندارد. در واقع، چرخ، انرژی خود را هنگام حرکت و همچنین از ترمزهای دوچرخه سوار در مسیرهای سرپایینی کسب می کند، و سپس آن انرژی را در باتری لیتیومی ظرفیت بالای خود ذخیره می نماید. سوار شدن بر چنین دوچرخه ای به طور حتم تجربه متفاوتی را در بر خواهد داشت. شما چه فکر می کنید؟




تاریخ: جمعه 3 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

پتنت طراحی عینک هوشمند سامسونگ لو رفت
 

 

 
نیما دادگستر
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۰
آن طور که وال استریت ژورنال گزارش داده، سامسونگ پتنت های مربوط به طراحی یک عینک هوشمند را در کره جنوبی ثبت کرده که کاربرد ورزشی نیز خواهد داشت و دارای فریم های شفاف و غیرشفاف، دکمه هایی در کناره ها، و پنلی در جلو برای نگه داشتن دوربین است.
 
این عینک طبق توضیحات پتنت لو رفته می تواند با تلفن هوشمند همگام شده و اطلاعات یا کنترل های لازم را در اختیار کاربر قرار دهد. یک جفت ایرفون داخلی امکان شنیدن موسیقی و پاسخ دادن به مکالمات تلفنی را میسر می کند و بر خلاف گوگل گلس، در دو طرف این عینک دو رشته سیم مشاهده می شود که در پشت به هم می رسند و یک فیش به انتهای آنها متصل است.

این طرح ها به نوعی مفهومی و اولیه حساب می شوند و هنوز زود است که پیش بینی کنیم شکل نهایی عینک سامسونگ چگونه خواهد بود، چراکه از ثبت یک پتنت تا ساخت آن، تغییرات زیادی در طراحی به وجود می آید.

در حالی که سامسونگ یکی از دو بازیگر اصلی صحنه تلفن های هوشمند است، در تولید گجت های پوشیدنی فعلا با ساعت هوشمند Galaxy Gear نام خوبی از خود به جا نگذاشته. حالا باید دید در گام دوم که ساخت عینک هوشمند باشد چه می کند.
 
نظر شما درباره این طرح مفهومی چیست؟




تاریخ: پنج شنبه 2 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 
علیرضا برادران
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۰
اگر پی سی شما چند سالی از عمرش می گذرد و از پردازنده AMD در آن استفاده شده احتمالاً موقع نصب نسخه آزمایشی ویندوز ۸.۱ متوجه عدم پشتیبانی سیستم عامل از پردازنده خود شده اید.
 
این مشکل بارها گزارش شده بود ولی اطلاع دقیقی از چند و چون آن نداشتیم تا اینکه بالاخره مایکروسافت تایید کرد که در ویندوز ۸.۱ تعدادی از تراشه های قدیمی AMD پشتیبانی نمی شود.
 
مایکروسافت گفته این عمل به خاطر ناتوانی آن دسته از پردازنده ها در بر آورده کردن نیازهای امنیتی سیستم عامل، سلبِ پشتیبانی شده اند و ظاهراً طبق آمار این شرکت، تعدادشان هم بسیار اندک است. البته با بررسی های بیشتر مشخص شده که نسخه ۳۲ بیت ویندوز ۸.۱ کماکان امکان نصب روی این پردازنده های قدیمی را دارد.

فکر می کنید ارتقای سیستم عامل در یک پی سی قدیمی چقدر معقول است؟




تاریخ: پنج شنبه 2 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
محمد زرین صدف
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰
بالاخره بعد از روزها گمانه زنی، دیروز، چشممان به جمال نسل جدید آیپد شرکت اپل، تحت عنوان آیپد اِیر ، روشن شد. اما ظاهرا یکی از آخرین استانداردهای وایرلس، یعنی 802.11ac، راه خود را هنوز به این محصول پیشرو باز نکرده. 802.11ac از خانواده استانداردهای 802.11 (با نام تجاری وای-فای) است. این استاندارد، یک شبکه گیگابیتی را در اختیار ما قرار می دهد.
 
به طور حتم، آیپد اِیر نسبت به پیشینیان خود از وای-فای سریع تری برخوردار خواهد بود، ولی احتمالا به آن سرعتی که بسیاری انتظارش را داشتند، نخواهد رسید. با وجود اینکه سایر محصولات اپل از جمله روترها، پی سی ها، و لپ تاپ های این شرکت با استاندارد 802.11ac تطبیق پیدا کرده اند، تبلت جدید اپل از این استاندارد بهره نخواهد برد.
 
این اقدام اپل آن قدرها هم تعجب آور نیست. اپل ذاتاً در مورد استفاده از استانداردهای جدید در دستگاه های همراه خود، یعنی آیفون و آیپد، محافظه کارانه عمل می کند. اگر یادتان باشد، اپل، در گذشته، همین رویکرد را در برابر بلوتوث و 3G برگزیده بود. اپل همواره سعی کرده فرصتی دهد تا فناوری های نو به پختگی و بلوغ برسند، و سپس به طور گسترده از آن ها بهره ببرد.
 
با همه این ها، اپل توانسته به کمک استاندارد قبلی و تثبیت شده 802.11n، سرعت وای-فای را تا حد قابل توجهی افزایش دهد. برای این کار از آنتن هوشمند MIMO استفاده شده. بنا به گفته اپل، این فناوری، سرعت استفاده از شبکه های وای-فای را در آیپد تا دو برابر افزایش خواهد داد.
 
به نظر نمی رسد IEEE تا 2014 استاندارد جدید 802.11ac را نهایی کند، بنابراین باید یک سال دیگر برای اضافه شدن فناوری 802.11ac در آیفون و آیپد شرکت اپل صبر کرد، به علاوه این که تا آن موقع بسیاری از هات اسپات ها و اکسس پوینت ها نیز خود را با این استاندارد نو تطبیق خواهند داد.




تاریخ: چهار شنبه 1 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

شایعه عرضه اندروید 4.3 ویژه اکسپریا زد سونی از آبان
 
 
عباس‌ واحدی
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰
از زمان عرضه اندروید 4.3 گوگل در تیرماه، اچ تی سی و سامسونگ برنامه زمانی تقریبا مشخصی را (اگرچه کمی دیر) برای آپدیت پرچمداران خود اعلام نمودند. به گونه ای که دارندگان اچ تی سی وان تحت قرارداد تی موبایل و ورایزن اکنون پیام آپدیت اندروید ۴.۳ را دریافت کرده اند و سامسونگ هم از روز جمعه آپدیت گلکسی اس ۴ به این نسخه جیلی بیلی را شروع کرده است.
 
اما در این میان سونی کمی تنبلی به خرج داده و ضعیف تر ظاهر شده است. تازه ترین شنیده ها حاکی از آن است که این شرکت هنوز مشغول آماده سازی اندروید ۴.۳ برای آپدیت اکسپریا زد است و از آبان ماه آن را عرضه خواهد کرد.
 
به گفته برخی شایعه پردازان، Xperia Z سونی در اواخر آبان یا اوایل آذرماه به اندروید ۴.۳ ارتقاء خواهد یافت و آپدیت آن برای کاربران عرضه می شود. البته سونی جزو اولین شرکتهایی بود که در تیرماه لیست موبایلهای قابل ارتقاء خود را اعلام نمود . در این میان نامهایی همچون اکسپریا ZL، اکسپریا ZR، اکسپریا SP، تبلت اکسپریا زد و همچنین اکسپریا زد اولترا به چشم می خوردند. 
 
هرچند که گفته می شود این لیست طی ماه های نوامبر و دسامبر (آبان و آذر) آپدیت اندروید ۴.۳ را دریافت می کند. و به شکل تعجب بر انگیزی، هنوز چیزی درباره آپدیت اکسپریا Z1 به اندروید ۴.۳ شنیده نشده است. البته برخی از آپدیت مستقیم این اسمارت فون به اندروید 4.4 کیت کت سخن می گویند. 




تاریخ: یک شنبه 28 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 
مرضیه موسی زاده
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۵:۰۰
در راستاى توسعه و همه گير شدن استفاده از انرژى سبز و جايگزين نمودن آن با سوخت هاى فسيلى، نمونه هاى مختلف پنل هاى خورشيدى و فوتوولتاييك در طرح ها و اندازه هاى متنوع ساخته شده. سطوحى كه برای دریافت نور تابشی خورشيد طراحى مى شوند تا بتوانند با تبديل انرژى خورشيدی، انرژى برق سالم برای مصارف خانگى و صنعتى فراهم كنند.

يك تيم از دانشگاه جورج واشينگتن ادعا می کنند كه اولين پنل خورشيدى با قابليت راه رفتن بر روى آن را ساخته اند که می تواند در پوشش پياده روها استفاده شود. اين پنل مستطيل شكل با مساحت ۹.۳ مترمربع به گونه اى طراحى شده كه راه رفتن بر روى آن امكان پذير است و آسيبى به جداره حساس آن وارد نخواهد كرد.

اين پنل فوتو ولتاييك با كمك كمپانى اسپانيايى Onyx SOlar ساخته خواهد شد. هر كدام از اين پنل ها داراى يك لايه غير قابل شكسته شدن و سر خوردن است كه مى تواند تا ۴۰۰ كيلو گرم بار را تحمل كند.

در مرحله آزمایشی، طرح ساخت ۲۷ پنل نيمه شفاف با قابليت توليد ۴۰۰ وات برق طرح ريزى شده. اين برق براى روشن كردن آرايه اى شامل ۴۵۰ لامپ LED كه در شب مى تواند مسيرى از پياده رو را روشن كند، كافى است.

به نظر مى رسد خلاقيت ها و تنوع طراحى، امکان گسترش استفاده از انرژى سبز را روز به روز بیشتر می کند. هم مسير شدن شهرسازى با تكنولوژى روز مى تواند در كشورهايى كه بهره مند از اندوخته وسيعى از انرژى نور خورشيد هستند، تاثير شگرفى در بهينه سازى انرژى هاى مورد نياز داشته باشد.




تاریخ: جمعه 19 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
نیما دادگستر
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰
یکی از چیزهایی که در مورد نکسوس ۵ چندان مورد استقبال قرار نگرفته، ظرفیت باتری احتمالی آن است. اما یکی از لودهندگان امروز خبر داده که این محصول دارای دو مدل با حافظه متفاوت ۱۶ و ۳۲ گیگابایت است که ظرفیت باتری آنها با هم فرق دارد.
 
طبق ادعای مطرح شده، مدل ۱۶ گیگابایتی نکسوس ۵ دارای باتری ۲۳۰۰ میلی آمپر و برچسب قیمت ۲۹۹ دلار است. اما مدل ۳۲ گیگابایتی، باتری ۳۰۰۰ میلی آمپری دارد و با قیمت ۳۹۹ دلار نیز به فروش گذاشته خواهد شد.
 
با توجه به مشخصاتی نظیر نمایشگر تمام اچ دی، پردازنده اسنپدرگون ۸۰۰، و دوربین ۸ مگاپیکسلی، به نظر چنین قیمت هایی مناسب می آید. شما موافق نیستید؟




تاریخ: سه شنبه 16 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اولین پای مصنوعی رباتیک که کاملا خودکار عمل می کند
 
 
نیما دادگستر
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۵:۰۰
زک واتر که بخش بیشتر پای راستش را در تصادف موتورسیکلت به سال ۲۰۰۹ از دست داده، حالا با یک پای بیونیک می تواند بدون دردسر از پله ها بالا-و-پایین برود. این، تنها به خاطر دستاورد جدیدی است که امکان می دهد این پای رباتیک، فرمان های مغز او را دریافت کرده و به شکل مناسب با حرکات بدنش تغییر حالت دهد، چیزی که سایر پاهای مصنوعی از آن بی بهره اند.
 
پای زک از بالای زانوی قطع شده، در نتیجه سیگنال های کنترل ماهیچه ها که از مغز ارسال می شوند به مقصد نمی رسند. کاری که پزشکان و مهندسین کرده اند انتقال این سیگنال ها به ران او و سپس تغذیه سنسورهای متصل به ریزپردازنده بوده. متخصصین با ضبط الگوهای مختلف سیگنال ها، امکان دسته بندی و تشخیص آنها، و سپس شبیه سازی حرکت های فیزیکی توسط پای مصنوعی را به دست آوردند.

تا پیش از این کار کنترل ذهنی دست های مصنوعی صورت گرفته بود، ولی رسیدن به این کارکرد در پاهای مصنوعی بسیار سخت تر بوده. حالا پای رباتیک زک واتر با استفاده از ریزپردازنده و سنسورهایی که به قسمت ران او متصل شده اند، می تواند از قصد او برای پیاده روی، یا بالا-پایین رفتن از پله ها آگاه شود و به خوبی از خود تحرک مناسب را نشان دهد.




ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 
نیما دادگستر
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۰
حساب توییتر evleaks دقایقی قبل تصویری واضح از نمای جلوی لومیا ۱۵۲۰ را منتشر کرد. فبلتی که طبق شنیده ها دارای یک نمایشگر ۶ اینچی خواهد بود و اولین فبلت مبتنی بر ویندوز فون هم به شمار می رود (و البته اولین و آخرین فبلت نوکیا). انتظار داریم این محصول با پردازنده اسنپدرگون ۸۰۰، ۲ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی عرضه شود و نمایشگر آن نیز 1080p باشد.




تاریخ: جمعه 12 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۰۳:۰۰
یک سکوت داریم و یک جنجال لو دهندگان؛ گاهی جار و جنجال برای هیچ است و گاهی هم رونمایی غیر رسمی از محصولات جدید و جذاب. محصول جدید و جذاب وقتی سر گرم کننده هم باشد همه چیز تمام می شود.
 
چند ساعت پیش حساب توییتر evleaks عکسی از یک گیم پد مخصوص آیفون منتشر کرد که در بالا مشاهده می کنید. بعد از اعلام پشتیبانی سیستم عامل iOS 7 از کنترلرهای بازی تولید کنندگان بسیاری به صرافت ساخت دستگاه هایی برای استفاده از APIهای جدید افتادند.

در همین راستا چندی پیش شرکت ClamCase از محصول خود با نام GameCase پرده برداشت که یک کنترلر برای آیپد و آیفون بود. حالا هم عکس این گیم پد از شرکت Logitech، که فعلاً اطلاع دیگری از آن نداریم و معلوم نیست کی و با چه قیمتی به بازار خواهد آمد.
 
چقدر دستگاه هایی مثل این را کاربردی می دانید؟ کنترل بازی با لمس را ترجیح می دهید یا دکمه های فیزیکی؟




تاریخ: چهار شنبه 10 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اولین تلفن های هوشمند با نمایشگر منطعف، LG Z و گلکسی نوت ۳ اکتیو به زودی
 
 
نیما دادگستر
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
گویا مرز بعدی که تلفن های هوشمند پشت سر خواهند گذاشت، انعطاف پذیری نمایشگر است و اگر از زمانش می پرسید، مدیران سامسونگ تایید کرده اند که هفته آینده گلکسی نوت ۳ اکتیو را با نمایشگر منعطف رونمایی خواهند کرد.
 
در آن سو ال جی هم که نمی خواهد قافیه را به رقیب هم وطنش ببازد اطلاعاتی را درباره LG Z منتشر کرده، از جمله اینکه تلفنی دارای نمایشگر منعطف و مقعر خواهد بود. نامگذاری آن با حرف Z نیز اشاره به محور Z در جدول مختصات و اضافه شدن یک بعد جدید به تلفن های ال جی دارد.
 
LG Z هم مثل گلکسی نوت ۳ منعطف در دست تولید است و در همین ماه میلادی معرفی خواهد شد، ولی احتمالا رقابت بر سر مقام اولین تلفن با نمایشگر منعطف را سامسونگ خواهد برد.

اگر می پرسید غیر از سبک و نشکن بودن نمایشگرهای جدید، دیگر چه مزیتی می توان برای شان بر شمرد، باید به کاهش هر چه بیشتر حاشیه نمایشگر ها، کاهش ضخامت دستگاه ها، و بالارفتن دوام قسمت جلوی آنها اشاره کرد. هر چند فعلا، تنها همین دو محصول آن هم در مقادیر کم به بازار عرضه خواهند شد، ولی به زودی سایر تولیدکنندگان هم از این نوآوری بهره خواهند گرفت. 




تاریخ: چهار شنبه 10 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۹۲ - ۰۱:۰۰
تا کنون چندین شرکت در زمینه خودروهای تمام برقی یا هیبریدی فعالیت کرده اند که از موفق ترین آنها شرکت آمریکایی تسلا موتورز بوده. این شرکت سه نوع خودرو در رده های کوپه، سواری خانواده و اس یو وی تولید می کند و توانسته تا حد زیادی بر مشکل نیروی محرکه کم و طول عمر باتری فائق بیاید.
 
اما تا حالا شرکتی نتوانسته بود موفقیت تسلا را در دسته موتور سیکلت ها تکرار کند، البته قبل از معرفی مدل R ساخت شرکت Mission Motorcycles . اگر به عشق در یک نگاه اعتقاد هم نداشته باشید با دیدن این وسیله ایمان می آورید. جالب است بدانید که خودروهای تسلا به سرعت بالایشان در بین دیگر نمونه های برقی شهره اند ولی این موتور سیکلت از آنها هم سریعتر است. موتوری که تنها طی ۳ ثانیه از صفر به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می رسد.
 
کافی است کمی دسته گاز را بچرخانید تا با گشتاوری بیش از ۱۷۸ کیلوگرم بر متر پرواز کنید؛ این گشتاور ۲۰ درصد از سریعترین موتور سیکلت ها بیشتر است. از دنده هم خبری نیست فقط یک رابطه خطی بین حد چرخش دسته گاز و سرعت وسیله (البته رایانه داخلی اجازه سرعت بیستر از ۲۲۵ کیلومتر بر ساعت را نمی دهد تا باتری زود تخلیه نشود).
 

r-features-performance-bike-b5a14759e8ce5a34493389be61f102ef_n.png

با سرعت ۲۲۵ کیلومتر بر ساعت، باتری ۱۷ کیلو وات ساعتی Mission R می تواند حتی از موتور سیکلت های بنزینی هم بیشتر همراهی تان کند. زمان شارژ موتور حدود یک ساعت است و با برق ۲۲۰ ولت خانگی شارژ می شود. این مشکلِ زمان نسبتاً طولانی شارژ در گجت هایی مثل تلفن و تبلت چندان به چشم نمی آید اما مطمئناً برای وسایل نقلیه معضل مهمی است.
 
پیش بینی شما درباره وسایل نقلیه برقی چیست؟ به زودی شاهد گسترش استفاده از آنها خواهیم بود یا تا سوخت های فسیلی هستند خبری از چنین اتفاقی نخواهد بود؟ البته تا زمانی که قیمت چنین موتوری ۴۲۰۰۰ دلار باشد نمی توان به داشتن اش فکر کرد.




تاریخ: دو شنبه 8 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۹
روزگاری داشت برای خودش واکمنِ سونی ؛ آن وقت ها که آیپادی در کنار نبود همه، تنها و تنها واکمن را می شناختند، یعنی کلاً فقط واکمن را می شناختند؛ هر وسیله ای که کوچک بود و نوار کاست را پخش می کرد واکمن بود، حالا ساخت هر شرکتی می خواست باشد!
 
دنیای موسیقی بود و این برند سونی؛ هنوز هم هست ولی شهرت سابقش را از دست داده. حالا سونی در پی آن است که از ظرفیت بالای این برند بهره ببرد و دوباره روزهای خوش گذشته را در قالبی نو احیا کند.
 
این شرکت دو مدل جدید از سری واکمن های خود را با نام های ZX1 و F880 به نمایش گذاشته. ZX1 مدل لوکس این سری به حساب می آید و با حافظه فلش ۱۲۸ گیگابایتی عرضه می شود. همچنین می تواند صدای ۲۴ بیت/۱۹۶ کیلوهرتز را در فرمت های مختلف پخش کند که فرمت های FLAC و ALAC هم جزو آنها هستند. به علاوه یک تقویت کننده S-Master HX جدید برای خرجی صدای با کیفیت آن در نظر گرفته شده.
 
در جلوی دستگاه یک صفحه نمایش ۴ اینچی با رزولوشن ۸۵۴ در ۴۸۰ قرار دارد و مهم تر از همه به سیستم عامل اندروید ۴.۱ مجهز است. بلوتوث، NFC، وای-فای و پشتیبانی از گوگل پلی استور هم از دیگر مشخصات قابل ذکر آن است.

مدل F880 کمی سطح پایین تر است ولی با این حال بیشترِ قابلیت های ZX1 را دارد. نمایشگرش کوچکتر و ۳.۵ اینچی است، در ظرفیت های ۱۶/۳۲/۶۴ گیگابایتی و ۴ رنگ آبی، سپید، صورتی و مشکی عرضه می شود.
 
قیمت واکمن ZX1 حدود ۷۶۰ دلار و مدل F880 به ترتیبِ حجمِ حافظه ۲۷۵، ۳۰۵ و ۴۰۵ دلار خواهد بود که از ۲۷ مهر ماه روی ویترین فروشگاه ها قرار می گیرد. با توجه به مشخصات و قیمت های این دستگاه ها ترجیح می دهید یک تلفن هوشمند همه کاره داشته باشید یا فکر می کنید هر گلی بویی دارد و هر چیز جایگاهی؟




تاریخ: دو شنبه 8 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

تصمیم شورای شهر پالو آلتو: نصب اجباری شارژر الکتریکی در گاراژ خانه های نوساز

 

 
علی اصغر هنرمند
یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۲
پالو آلتو شهری در ایالت کالیفرنیا آمریکا است که به داشتن شهروندانی ثروتمند و البته علاقمند به تکنولوژی مشهور است. اگر می خواهید میزان علاقه این شهر به فناوری های نوین را بدانید، کافی است از مصوبه جدید شورای شهرشان اطلاع پیدا کنید.
 
بر اساس مقرراتی که در این شهر تصویب شده. از این پس تمام خانه های نوساز باید دارای شارژر برقی برای اتومبیل های الکتریکی در گاراژ خانه باشند. 
 
شورای شهر، استاندارد شارژر به کار رفته را نیز مشخص نموده که باید از نوع Level 2 باشند. این شارژرهای جدید سبب می شوند که اتومبیل الکتریکی ظرف ۳ الی ۴ ساعت شارژ بشوند.
 
آنها می گویند نصب شارژر الکتریکی روی خانه های نوساز تنها حدود ۲۰۰ دلار به قیمت خانه اضافه می کند و این عدد کوچکی است. اما این کار سبب می شود که خریداران خانه های نوساز به داشتن اتومبیل الکتریکی ترغیب شوند.
 
در طرف دیگر نصب شارژر الکتریکی و کابل کشی آن برای خانه های قدیمی هزینه ای حدود ۴ برابر این هزینه را در بر خواهد داشت. بنابراین منطقی است که تمام خانه های نوساز دارای شارژر الکتریکی باشند.
 
شاید این تصمیم شورای شهر به نظرتان عجیب بیاید. اما لازم است بدانید که میانگین قیمت خانه ها در پالو آلتو حدود ۱ میلیون دلار است. بنابراین اضافه شدن هزینه ای ۲۰۰ دلاری به آنها عملا عدد بزرگی به حساب نمی آید. در طرف دیگر دفتر مرکزی شرکت تسلا نیز که مشهور ترین خودروهای الکتریکی دنیا را تولید می کند در این شهر قرار دارد. 
 
بنابراین همه شرایط در پالو آلتو مهیا است تا این شهر یک پیشرو در داشتن خودروهای الکتریکی در جهان باشد.
 




تاریخ: یک شنبه 7 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

نقشه های زیبایی از الگوی حرکتی بادها
 
علیرضا برادران
یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰
نقشه ها (اینترنتی و چاپی) مثل نقشه گوگل ، مدام پر کاربردتر می شوند. در باب کاربردهای روزمره آنها به حد کافی صحبت شده ولی استفاده هنری از این نقشه ها از جمله نمونه های نادر است.
 
از قرار معلوم حدود یک سال پیش، دو پژوهشگر از شرکت گوگل، الگوی حرکت بادها در ایالات متحده را به تصویر کشیدند. نقشه تعاملی آنها  جهت حرکت و قدرت بادها را در آمریکا و البته به صورت لحظه به لحظه نشان می داد. دو خالق اثر در این باره می گویند: «الگوها علیٔ رغم زیبایی، خیلی سریع حرکت می کنند»
به خاطر ماهیت همیشه در حرکت باد، این نقشه بارها و بارها در طول روز تغییر می کرد که این پویایی مداوم باعث مشکل شدن عکس گرفتن از آن می شد. به همین دلیل این دو نفر که الان یک گروه تحقیقاتی گوگل، موسوم به عکس بزرگ، را هم رهبری می کنند تصمیم گرفتند با یک استودیوی بزرگ عکاسی همکاری کنند تا یک تصویر چاپی سیال و ارزشمند هنری بیافرینند.
 
«ما می خواستیم زیبایی را به تصویر بکشیم... و نسخه چاپی این تصاویر جزئیاتی را برای مان مشخص می کند که روی نمایشگرها قابل تشخیص نیست» هنرمند عکاسی که به تیم آنها کمک کرده می گوید: «تبدیل پیکسل به پیکسل نقشه بادها فرآیندی کاملاً مشترک بود. این طور نبود که همیشه کارها خوب پیش بروند. هر روز کلی داده وجود داشت که باید در همان روز آماده می شدند تا بتوانیم یک تصویر هیجان انگیز داشته باشیم... فکر کنم هشت تصویر هم از طوفان سندی تهیه شد که بسیار تاسف برانگبز بود»
همه اطلاعات این نقشه از سازمان آب و هوای ملی آمریکا و به صورت پیش بینی های دیجیتال دریافت شده. هر کدام از عکس های چاپ شده، سرعت و جهت حرکت باد را با نازک و کلفت کردن خطوط سپید به تصویر می کشند. «روزهای پر کار اغلب ترسناک هم بودند... اگر فقط یک کشف مهم داشته باشیم آن کشف این است که بادها همه روزه چقدر تغییر می کنند»

به سایت نقشه بادها مراجعه کنید. تا آنها را بهتر ببینید.




تاریخ: یک شنبه 7 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

رونمایی از کارت های گرافیک سری رادئون R9 و R7 توسط AMD
 
عباس واحدی
شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۸
هنگام صحبت از پردازش های صوتی معمولا کارت های گرافیک اهمیت چندانی در انتخاب سیستم نداشته و محلی از اعراب ندارند. اما به نظر می رسد با سری جدید رادئون های AMD، علاوه بر یکسان سازی هر چه بیشتر دنیای کنسول ها و PCها، داستان درباره پردازش صدا هم تغییر کرده است.
 
کارت های گرافیک R9 290X و R9 290 و R7 260X قرار است از تکنولوژی TrueAudio پشتیبانی کنند. این سری محصولات تازه، استفاده از افکتهای پیشرفته صوتی را بدون تحمیل بار اضافی بر پردازنده اصلی دستگاه یا خرید کارت صدای مجزا، امکان پذیر می سازند.
 
اگر چه AMD در مراسم رونمایی خود در هونولولو مشخصات فنی کامل این کارت های گرافیک را اعلام نکرد، اما حداقل می دانیم که مدل پرچمدار R9 290X قدرت پردازشی ۵ ترافلاپ را فراهم می آورد. این در حالی است که نسل قبلی تنها ۴ ترافلاپ قدرت پردازش داشت.
 
در خصوص زمان عرضه این کارت های گرافیک به بازار، AMD تنها به عبارت «آینده نزدیک» اکتفا کرده است. قرار است قیمت این سری کارتهای گرافیک از ۸۹ دلار برای مدل ارزان قیمت R7 250 آغاز شده و در R9 280X به ۲۹۹ دلار برسد. البته این شرکت در خصوص قیمت R9 290X هنوز چیزی اعلام نکرده است. پیش فروش کارت های گرافیک سری R9 و R7 از یازدهم مهر آغاز می شود.
 
این شرکت همچنین در کنار کارتهای گرافیک تازه اش، از رابط کاربری برنامه نویسی جدیدش با نام Mantle هم پرده برداری کرد. با استفاده از این رابط کاربری، استفاده از نسل جدید معماری Graphics Core Next ویژه AMD که در اغلب کارت های گرافیک و پردازنده های این شرکت مورد استفاده قرار گرفته، بسیار آسان تر می شود.
 
برنامه نویسانی هم که از کدهای سطح پایین در بازی های شان استفاده می کنند، می توانند بسیار بهتر از مزایای ابزارهای بر پایه GCN بهره مند شوند. زیرا دیگر نیازی نیست که اپلیکیشن شان را برای هر پلتفرم جداگانه از ابتدا بهینه سازی کنند. و به این صورت گام مهم دیگری در یکسان سازی دنیای کنسول ها و پی سی ها برداشته شده است.
Mantle فعلا قرار است نسخه تحت ویندوز خود را از آذرماه و همراه با آپدیت  Battlefield 4 عرضه نماید و پس از آن به دیگر پلتفرم ها گسترش خواهد یافت.




تاریخ: شنبه 6 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اینتلِ عقب مانده از قافله، روی رقبای عینک هوشمند گوگل سرمایه گذاری می کند
 
علیرضا برادران
شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲ - ۰۳:۰۰
پیشروی افسار گسیخته گجت های همراه و پوشیدنی که اغلب پردازنده های ARM را در دل خود دارند آینده شرکت بزرگ اینتل را شدیداً به خطر انداخته و باعث شده نتواند سلطه خود بر سرزمین پی سی ها را در دنیای دستگاه های همراه و پوشیدنی تکرار کند.
 
اما هنوز برای اعلام شکست بزرگ ترین تراشه ساز جهان خیلی زود است. اینتل در راستای کوشش های چند وقت اخیر خود، چهارشنبه گذشته اظهار داشت که روی شرکت Recon Instruments سرمایه گذاری خواهد کرد. ریکان یک شرکت کانادایی فعال در زمینه دستگاه های پوشیدنی ست و عینک هوشمندش رقیب عینک گوگل گلس محسوب می شود.
 
بنا بر اعلام این شرکت کانادایی، کمک های اینتل صرف توسعه، بازار یابی و فروش جهانی تولیدات آنها خواهد شد. همچنین اینتل از در اختیار قرار دادن تخصص خود در تولید، عملیات و فناوری نیز دریغ نخواهد کرد.
 
مایک بل، مدیر گروه دستگاه های جدید اینتل در این باره می گوید: «ما در این شرکت یک راهبرد قوی در کنار فناوری رو به رشد دیدیم و فکر می کنیم ارزش سرمایه گذاری برای رسیدن به انقلابی در زمینه گجت های پوشیدنی را دارد». ریکان یکی از شرکت های پیشرو در زمینه نمایشگرهای پوشیدنی برای ورزش است که عینک ریکان جت (عکس مطلب) یکی از آنهاست؛ جالب است بدانید خود این شرکت ادعا کرده که تا الآن بیش از ۵۰،۰۰۰ نمایشگر پوشیدنی در سراسر جهان فروخته.

همان طور که گفتیم این نخستین سرمایه گذاری اینتل نبوده و نخواهد بود. در واقع اگر کمی به عقب بر گردیم می بینیم که شرکت ریکان اینسترومنت در ادامه سرمایه گذاری روی Thalmic Labs و Quark line of chips قرار می گیرد که همگی از فعالان فناوری های پوشیدنی هستند.

البته اینتل آنقدر دیر وارد عمل شده که امروزه هر چند نه به طور رسمی اما در حقیقت معماری آرم به استانداردی برای دستگاه های کوچک الکترونیک تبدیل شده و این کار تراشه ساز بزرگ را دو چندان دشوار می کند.




تاریخ: شنبه 6 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

فناوری های پوشیدنی پا را فراتر از عینک و ساعت هوشمند خواهند گذاشت

 

 
محمد زرین صدف
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۲:۳۰
گرچه شرکت های بزرگی نظیر گوگل، سامسونگ و اپل تمام سرخط های خبری مربوط به ابزار های هوشمند را اشغال کرده اند، اما پتانسیل این حوزه بیش از این چند محصول پر سر و صداست، و این سه غول بزرگ تنها بازیگران این عرصه نیستند. باید باور داشت که آینده متعلق به ابزار های پوشیدنی متنوع تر، کاربردی تر و ارزان تر است.
 
کریستین دیفئو (Christian Defeo) یکی از مدیران ارشد شرکت Newark اعتقاد دارد، ابزار های پوشیدنی ساده تر، روز به روز رواج بیشتری پیدا می کنند. او به حلقه ای اشاره می کند که مصرف کننده، آن را در دست خود کرده و قفل در خودرو را با آن باز می کند، از آن در انتقال اطلاعاتش کمک گرفته و بسیاری از کار های روزمره دیگر خود را توسط آن انجام می دهد. ابزاری که به مراتب کاربردی تر و ارزان تر از عینک گوگل است، و فناوری های ساده تری در آن به کار رفته. یکی از دغدغه های عصر حاضر در عرصه فناوری های هوشمند، شارژ دستگاه هاست. بسیاری از نوآوری های این روز ها نظیر شارژ وایرلس در ابتدای راه هستند. اکثر تلفن های هوشمند ما بیش از یکی دو روز شارژ در خود نگه نمی دارند، چه برسد به ساعت های هوشمند که اساسا فضای لازم برای داشتن یک باتری، مشابه آنچه در تلفن ها استفاده می شود را ندارند.
 
جالب اینجاست که از این ابزار ها، انتظار همان سرویس هایی را داریم که سایر دستگاه های هوشمندمان ارائه می دهند. به نظر نمی رسد مصرف کنندگان تمایلی داشته باشند که عینک یا ساعت هوشمند خود را چندین بار در روز شارژ کنند. البته این مشکل مصرف انرژی در ابزار های پوشیدنی، تا حدی به کمک دستگاه های دیگر نظیر تلفن های هوشمند قابل حل است، به طوری که این دستگاه ها با ارتباط پی در پی با ابزار های پوشیدنی از طریق بلوتوث، قسمتی از بار مصرفی آن ها را بکاهند. کریستین دیفئو معتقد است یکی دیگر از چالش های این عرصه، ورود ابزار های پوشیدنی مانند عینک گوگل و ساعت هوشمند سامسونگ به قلمروی مد است. نظر او این است که فناوری های پوشیدنی ماهیت کاملا متفاوتی با صنعت مد دارند و در صورتی که در سلطه صنعت مد قرار گیرند، از میزان موفقیت شان کاسته می شود. زیرا مد زودگذر است، اما فناوری با ابعاد کاربردی خود با زندگی روزمره افراد مرتبط است. بنابراین بهتر آنکه این فناوری ها تا جای ممکن از صنعت مد فاصله بگیرند و دنیای مد را به گوچی و ورساچی بسپارند!
 
شرکت Newark به عنوان یکی از قطب های تحقیقاتی دنیای الکترونیک، رقابتی را در میان مخترعین فعال در زمینه فناوری های پوشیدنی به راه انداخته است. در این میان برخی از این نوآوری ها بیش از بقیه قابل توجه است. به عنوان مثال لباسی را در نظر بگیرید که به سرعت سنج و سنسور صدا مجهز است و به هنگام حرکت یا گریه نوزاد از خود نور صادر می کند. یا کلاهی را تجسم کنید که با استفاده از قطب نما و جی پی اس تعبیه شده در آن، به جهت یابی آسان تر کمک می کنند.




تاریخ: چهار شنبه 3 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

غذاهای پرینت شده به صورت سه بعدی: آینده صنایع غذایی

 

 
محمد زرین صدف
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۳:۳۰
همانطور که می دانید، چاپ سه بعدی، به ساخت یک جسم فیزیکی، نظیر قطعات هواپیما یا بافت های بدن انسان، از روی یک مدل دیجیتالی اطلاق می شود و این کار هم از طریق قرار دادن لایه های مختلف یک ماده به صورت پی در پی و بر روی هم صورت می گیرد. شاید از هیجان انگیز ترین حرکت های اخیر در این حوزه بتوان به تولید مواد غذایی با استفاده از این تکنولوژی اشاره کرد.
 
پابلوس هولمن پژوهشگر و مخترع یک مرکز تحقیقاتی معتبر است که بر روی پروژه های پیشرو، نظیر غذاهای پرینت شده کار می کند. به عقیده او به زودی روزی خواهد رسید که بشقاب غذای مان را از غذا های پرینت شده پر کنیم. اما او تنها فردی نیست که چنین سودایی به سر دارد. شرکت های دیگری هستند که در حال حاضر قادر به تحقق چنین رویایی اند.
 
3D Systems از جمله شرکت هایی است که موفقیت چشمگیری در این زمینه به دست آورده و توانسته توسط دستگاه های سه بعدی خود به خلق انواع کیک و شیرینی دست بزند. مدیر عامل این شرکت اعتقاد دارد که باید به جایی رسید که هر فردی در کنار دستگاه قهوه جوش خود در آشپزخانه، یک پرینتر سه بعدی مخصوص شیرینی جات و شکلات داشته باشد. او تاکید می کند این مسئله یک رویای دور از دسترس نیست و این محصولات به زودی به بازار راه پیدا می کنند. در حالی که 3D systems بر روی دسر تمرکز کرده، بسیاری از محققان دیگر بر روی سایر غذا ها کار می کنند. آزمایشگاهی که پابلوس هولمن در آن به کار مشغول است، به هموژنیزه کننده های فشار بالا، منجمد کننده ها، سانتریفیوژ ها و تبخیرکننده های گردنده مجهز است. او اشاره می کند که نتایج تلاش های او و همکارانش در حال حاضر در حد پرینتر های سوزنی دهه 80 میلادی است و مسیر طولانی پیش روی آنها ست.
 
او مراحل ایجاد غذا در این پرینتر های سه بعدی را اینگونه توصیف می کند. پرینتر هایی را تصور کنید که مجهز به کارتریج های حاوی مواد غذایی منجمد و بسیار ریز هستند، در مرحله خروج ذرات غذا، آب به آنها اضافه می شود. همچنین به منظور بالاتر بردن سلامت غذا مقادیر ناچیزی از ریزمغذی ها، مواد اشتها آور و حتی دارو های روزمره افزوده می گردد. سپس پرینتر های سه بعدی غذا ها را در شکل ها و رنگ های معمول خلق می کنند.
 
دلایل زیادی برای روی آوردن به چنین فناوری هایی وجود دارد؛ شاید مهمترین آن ها مشکل فرایند ناکارامد تولید، عرضه و مصرف باشد. به طور مثال، اکثر افراد برای خرید مواد غذایی مسافتی را تا فروشگاه پیموده و سپس مواد غذایی را به خانه آورده و در یخچال یا فریزر نگهداری می کنند، و در نهایت بیش از یک سوم غذای خریداری شده را دور می ریزند. خود فروشگاه ها هم هر چند وقت، خود را از دست مقادیر زیادی از مواد غذایی منقضی شده راحت می کنند.
 
فناوری تولید مواد غذایی در منزل، آن هم با فشار چند دکمه، می تواند ورق را به نفع تولید غذای کافی و استفاده بهینه از آن برگرداند. تصور کنید که با فشار یک دکمه، هد پرینتر در هر لحظه یک پیکسل از ماده غذایی را آماده کرده، توسط یک سوزن به آن آب رسانی و توسط لیزر پخته شود و این فرایند برای تک تک پیکسل ها صورت گیرد تا کل غذا آماده گردد.




تاریخ: سه شنبه 2 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

سنسور اثرانگشت Touch ID آیفون 5S چطور کار می کند؟
 
نیما دادگستر
چهارشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۶:۳۰
اولین آیفون، با جادوی معرفی استیو جابز، این ایده را از اعماق بالا آورد که «لمسی بودن دستگاه ها» آینده دنیای دیجیتال است، و حالا نسل هفتم آیفون، این ایده را به سطحی دیگر برده.
 
همه انسان ها اثر انگشت منحصر به فرد خودشان را دارند. حال چه می شود اگر برای استفاده از دستگاهی که هر روز چندین بار باید آن را روشن و خاموش کرد، دیگر نیازی به وارد کردن رمز نباشد و بتوان از لمس سر انگشت استفاده کرد؟
 
لمس کنید تا عکسی گرفته شود. لمس کنید تا به مرورگر بروید. همه چیز با انگشت شما شروع می شود. چیزی ساده ولی در عین حال کامل. انگشت شما بهترین رمز است. همیشه همراه تان است. و هرگز کسی نمی تواند آن را حدس بزند! فراتر اینکه تلفن شما، می تواند با خصیصه ای منحصر به خود شما، شناسایی تان کند، به خاطر بسپاردتان، و از تان بیاموزد؛ و همه اینها بدون نیاز به حفظ کردن رمز.

در این راستا، اپل تاچ آی دی را که یک سنسور جدید اثر انگشت است برای بر عهده گرفتن این وظیفه طراحی کرده.  در درون و زیر دکمه Home آیفون 5S، چهار قطعه مختلف قرار دارد که در کنار هم ایفاگر نقش حسگر اثرانگشت هستند.
در بخش زیرین، یک سوییچ لمسی قرار دارد. یک لایه بالاتر از آن یعنی نزدیک به سطح، سنسور خازنی Touch ID با ضخامت ۱۷۰ میکرون، رزولوشن ۵۰۰ ppi و قابلیت اسکن لایه های رویی پوست دست، و خوانش ۳۶۰ درجه، قرار گرفته. دور تا دور دکمه Home، یک حلقه فلزی ضدزنگ قرار دارد که جلوتر به نقش آن اشاره می کنیم. سطح روی دکمه هوم نیز از جنس کریستال یاقوت با برش الماس است که نقش لنز را ایفا می کند.
 
وقتی انگشت خود را روی دکمه هوم می گذارید، لنز یاقوت تصویر آن را به سمت تاچ آی دی هدایت می کند و سنسور نیز لایه پوست سر انگشت شما را مورد اسکن و خوانش قرار می دهد تا یک پرینت مجازی دقیق تهیه شود. کار بیدار کردن سنسور از خواب ناز را، حلقه فلزی بر عهده دارد. این حلقه علاوه بر تشخیص حضور انگشت شما و بیدار کردن سنسور، وظیفه بهبود نسبت سیگنال-به-نویز را نیز ایفا می کند.
 
پس از اسکن انگشت تان، نرم افزار مخصوصی آن را با نمونه های از پیش ذخیره شده مقایسه کرده و قفل تلفن را باز می کند.
 
تاچ آی دی یک فناوری بسیار پیشرفته است که به محض ایفای نقش خود از سر راه تان کنار می رود تا به کارهای اصلی بپردازید. این کارها می توانند خرید از آیتونز، اپ استور، یا آیبوکز استور باشند. اینها همگی با اثر انگشت شدنی اند.
 
نکته بسیار جالب قابلیت خوانش ۳۶۰ درجه سنسور تاچ آی دی است. یعنی مهم نیست که زاویه انگشت شما با سطح رویی دکمه هوم چیست. عمودی، افقی، یا هر چیزی در این بین. اینها همه برای سنسور قابل تشخیص هستند و تاچ آی دی در هر حالتی، سر انگشت شما را به درستی خوانش می کند.
 
ضمنا از آنجایی که امکان ثبت چندین اثر انگشت در آیفون 5S وجود دارد، تلفن تان افرادی را که مورد اعتماد هستند نیز می شناسد.
 
نظر شما درباره این فناوری جدید که حالا واقعا کاربردی شده چیست؟




تاریخ: چهار شنبه 20 شهريور 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

رویترز: سهامداران عمده مایکروسافت خواهان انتخاب مدیرعامل فورد برای جانشینی بالمر هستند

 

 
عباس واحدی
سه شنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۰
بنابر گزارش رویترز، سه تن از ۲۰ سرمایه گذار اصلی مایکروسافت خواهان این هستند که پس از بازنشستگی استیو بالمر در سال آینده، آلان مولالی مدیرعامل فورد یا مایک لاوری مدیرعامل کامپیوتر ساینسز جانشین وی گردند.
 
رویترز در گزارش خود آورده سهامداران عمده ممکن است تاثیراتی در انتخاب مدیر عامل بعدی داشته باشند. زیرا گفته می شود کمیته ویژه ای تحت نظر مدیرعامل فعلی مشغول جستجوی جانشینان بالقوه است و در این میان نظرات سرمایه گذاران ارشد را هم دریافت نموده. البته مایکروسافت هیچ تعهدی بابت اعمال نظر و پیشنهاد سهامداران در این زمینه نداده است.
 
مولالی کسی است که اعتبار پیشرفت های فورد از زمان مدیرعاملی در سال ۲۰۰۶ را بر جبین دارد. البته وی هیچ تجربه ای در صنایع تکنولوژی نداشته است. اما قبل از این مدتی مهندس بوینگ بوده و پس از آن مدیر اجرایی یکی از زیرمجموعه های هواپیماهای تجاری این شرکت شده است. 
 
نام این مهندس سابق پیش از این هم توسط چندین تحلیلگر مطرح شده بود و آن را به عنوان نخستین انتخابی می دانستند که می تواند به صورت بالقوه نیروی تازه ای در شریان های مایکروسافت بدمد. شرکتی که همچنان بسیار سود ده است. اما در مدت زمان رهبری بالمر به نظر می رسد که به شکل تراژیکی در حال از دست دادن بازار بود.
 
مولالی روز جمعه به بلومبرگ گفته که «حداقل تا پایان ۲۰۱۴ مدیرعامل فورد باقی خواهم ماند». اما رویترز با تکیه بر منابعش، معتقد است که وی زودتر از این هم حاضر است فورد را ترک کند، تنها باید «نقشی جدید و به اندازه کافی جذاب» به وی پیشنهاد شود.
 
لاوری از سال ۲۰۱۲ مدیرعامل کامپیوتر ساینسز است و می تواند کاندیدایی باشد که در عین ناشناختگی، در کمال ناباوری به یک باره جایگاه ارشد مایکروسافت را به چنگ آوَرَد. به هر صورت وی پس زمینه و تجربه تکنولوژی دارد و نزدیک به ۳۰ سال کارمند IBM بوده است.
 
وی قبل از پیوستن به کامپیوتر ساینسز تقریبا یک سال هم با ValueAct Capital همکاری داشت. این همان گروه سرمایه گذاری عملگرایی است که آوریل سال گذشته ۲ میلیارد دلار در مایکروسافت سرمایه گذاری کردند. مایکروسافت به تازگی اعلام کرده ماسون مورفیت مدیرعامل ValueAct در صورت تایید نشست نوامبر سهامداران، به عضویت هیئت رئیسه این شرکت در خواهد آمد.
 
البته پیش از این هم شرکت های تکنولوژی مدیرعامل هایی بدون تجربه صنعتی را به خدمت گرفته اند، و نتایج مختلفی به بار آمده است. شاید مشهورترین شکست در این زمینه را بتوان تصمیم اپل برای به خدمت گرفتن جان اسکالی از پپسی دانست. شهرت اسکالی بیش از همه مدیون اخراج استیو جابز از شرکتی است که خودش از موسسان آن بود.
 
البته استفان الوپ هم که قرار است پس از اتمام قرارداد خرید کار و کسب موبایل نوکیا در اوایل سال ۲۰۱۴، دوباره به مایکروسافت برگردد؛ یکی از نامزدهای اصلی جانشینی بالمر است که گفته می شود شانس بالایی هم دارد.
 
الوپ پیش از اینکه در سال ۲۰۱۰ به سراغ پست مدیرعاملی نوکیا برود، مسئول بخش آفیس مایکروسافت بود. و البته پس از اعلام معامله مایکروسافت-نوکیا هم این پست را رها کرده و به نایب رئیسی موقت در نوکیا رضایت داده است.




تاریخ: سه شنبه 19 شهريور 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
در حال حاضر کسی چندان ساعت های هوشمند را جدی نمی گیرد و حتی شاید با عینک بدبینی به آنها نگاه شود. ولی بد نیست کم کم آنها را در زندگی خود بپذیریم و بدون آن عینک، به این گجت های پوشیدنی جدید بنگریم.
 
به عنوان نمونه، سامسونگ یکی از شرکت هایی است که با Galaxy Gear که می شود گفت اولین ساعت هوشمند مدرن است، ما را به بازنگری دعوت می کند. ما هم در اینجا ۵ فایده را برای ساعت های هوشمند بر می شماریم و باشد که فواید بیشترشان را هم در آینده کشف کنیم.
 
۱. مرکز کنترل تبلت و تلفن شما. چه کسی گفته که ساعت های هوشمند قرار است گجت هایی مستقل باشند؟ (خودت را نشان بده!) واقعیت این است که اسمارت واچ ها چنین قراری با کسی نگذاشته اند. به آنها این طوری فکر کنید: یک مرکز کنترل و مکملی برای استفاده راحت تر از تبلت و تلفن هوشمند، یا حتی کامپیوتر و سایر دستگاه ها.
 
ساعت های هوشمند طوری طراحی می شوند تا با اتصال به تلفن هوشمند و تبلت، بسیاری از اپلیکیشن های نصب شده روی آنها را کنترل نمایند. با Google Now و Siri که می روند تا در آینده دستیارهای شخصی کاربران شوند، ساعت ها هم وسیله کنترل دستگاه ها خواهند شد.
 
۲. بهترین وسیله برای دریافت اعلان ها. آیا شما هم از سندروم عصبی تلفن همراه رنج می برید و هر بار صدا یا ویبره ای از دستگاه تان صادر می شود، دست در جیب فرو می برید تا پیام، اعلام یا ایمیلی را چک کنید؟ کمی آرام تر، آنها خبری از عالم دیگر نمی آورند. هر چه هست همین خبرهای هر روزی است.
 
وابستگی به تلفن علاوه بر اینکه دوستان، خانواده و همکاران را اذیت می کند، وقت و انرژی زیادی را هم از خود شما تلف می نماید. اما با یک ساعت هوشمند، دوباره ارباب دست های خود هستید و نیازی نیست مثل کابوی ها همیشه آماده هفت تیر کشیدن باشید. با یک نگاه سریع، که یکی دو ثانیه بیشتر وقت نمی گیرد، اعلان ها و هشدارها را می بینید و اگر مهم بودند، تازه آن وقت به سوی تلفن شیرجه می زنید.
 
۳. عالی برای جلسات و ملاقات ها. این دو رویداد هر روزی زندگی ما اغلب وقت زیادی می کشند و اعصاب آدم را مثل سیم گیتار به ارتعاش در می آورند. ولی با ساعت هوشمند می توانید در حین جلسات دردناک کاری، لااقل از ایمیل ها و پیام های مهم مطلع شوید و همچنان عامل اخلال در تمرکز جلسه نیز نباشید.
 
شاید در جلسه، انتظار کنار گذاشتن تلفن هوشمند از شما برود ولی کسی به شما نخواهد گفت «ساعت را از مچت باز کن!» بنابراین موارد مهم و حیاتی را از دست نخواهید داد.
 
۴. جایگزینی واقعی برای پیجرها. زمانی بود که افراد با خودشان پیجر حمل می کردند، به خصوص پزشک ها و اهالی رسانه که باید همیشه آماده بر هم خوردن آرامش زندگی شخصی شان می بودند. در حالی که این وظیفه پلید(!) اینک به تلفن های هوشمند محول شده. ولی بی انصافی است که نگوییم بهترین ایفاگر چنین نقشی، می تواند ساعت هوشمند باشد. بالاخره روزی ساعت ها هم سیم کارت خور خواهند شد و پیجرهایی بی نیاز از تلفن هوشمند.
 
۵. وسیله ای برای ارتقا سطح زندگی شخصی. زندگی شخصی و کار آنقدر دست در گردن هم شده اند که نمی توان آنها را به این راحتی از هم جدا کرد. بنابراین، آن چیزی که زندگی شما را ارتقا دهد، کیفیت کار شما را نیز بالا می برد، و البته بالعکس.
 
انتظار می رود ساعت های هوشمند با تعداد زیادی اپلیکیشن در زمینه سلامت و فعالیت های بدنی و ورزشی به بازار بیایند که این، کمک حال خوبی برای آنهایی است که به وضع سلامت و آمادگی بدنی شان اهمیت می دهند. هر چه سلامت تر، بیماری از شما دورتر و کیفیت کارتان هم بالاتر.
 
می توانید چیزی به این فهرست اضافه کنید؟




تاریخ: یک شنبه 17 شهريور 1392برچسب:Galaxy Gear smart watch Smartwatch 2 ساعت هوشمند,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

محققین به رایانش کوانتومی "تقریبا آنی" دست یافتند
 
نیما دادگستر
پنجشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۰
سیلیکون عالی است، ولی ما دیگر به سر حدات سرعت آن رسیده ایم و به همین دلیل پژوهشگران دانشگاه ایالت اورگان در سه سال اخیر دنبال یافتن راهکاری ارزان قیمت و سریع به عنوان جایگزین بوده اند و حالا به این رسیده اند:

دستگاه های بسیار ریز کوانتومی با نام «دیودهای فلز-عایق-فلز»
(metal-insulator-metal diode یا MIM diode)
چیپ های سیلیکونی بستری برای ترانزیستورها هستند تا الکترون ها در آنها حرکت کنند. دیودهای میم هم که نوعی دیود تونلی هستند، نیمه رسانا به شمار می روند با این تفاوت که الکترون ها را به شکلی کوانتومی از طریق یک عایق ارسال می کنند، طوری که انگار الکترون در یک سو غیب شده و "تقریبا به صورت آنی" در سمت دیگر پدیدار می گردد.
 
تا پیش از این استفاده از دیودهای فلز-عایق-فلز بسیار محدود مانده بود زیرا تولید آنها سخت بود و در نتیجه رد پای شان فقط در فعالیت های تحقیقاتی دیده می شد. اما حالا اوضاع فرق کرده و در پژوهش اخیر شاهد تبدیل دیودهای MIM به MIIM هستیم که عکس آن را در بالا می بینید.
 
پژوهشگران امریکایی موفق به یافتن روشی جدید برای تونل سازی کوانتومی شده اند و با MIIM ها یا به عبارتی «دیودهای فلز-عایق-عایق-فلز» امکان ساخت کامپیوترهایی بی نیاز از ترانزیستور را فراهم خواهند آورد، به عبارت دیگر گامی مهم در تحقق رویای رایانش کوانتومی را شاهد هستیم.
 
محققان دانشگاه اورگان هنوز مایل به اعلام تاریخی برای صنعتی شدن این دستاورد نیستند ولی قول داده اند که در سال های آینده صنایعی کاملا نوین از دل این پیشرفت مهم بیرون خواهند آمد، و دانش ما آنقدر نیست که بخواهیم در این ادعا تشکیک کنیم!




ارسال توسط محمدرضا مهدوی

گالری عکس کامل Xperia Z1
 
نیما دادگستر
چهارشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۷
دقایقی قبل مراسم سونی در برلین به پایان رسید و این شرکت محصولات مختلف و متعددی را معرفی کرد که در این بین Xperia Z1 را باید گل سر سبد آنها دانست.
 
حتما علاوه بر دنبال کردن وبلاگ نویسی زنده ما، مشخصات کامل آن را در نارنجی خوانده اید و ویدیوی آن را هم تماشا کرده اید. در اینجا نوبت می رسد به گالری تصاویر از نزدیک.
 
در ادامه مطلب با بیش از ۴۰ عکس، همراه مان باشید.



ادامه مطلب...
تاریخ: چهار شنبه 13 شهريور 1392برچسب:ifa2013 Sony Xperia Z1 Xperia Z1 اکسپریا زد وان اکسپریا زد ,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اسلایدر

eshterakiha