پلاستیک گرانبها و ایده خط بازیافت خانگی

پلاستیک گرانبها و ایده خط بازیافت خانگی


 
 
فرشید اسکندری
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰
با یکی از طرح های دیو هاکنز (Dave Hakkens) با عنوان Phonebloks تلفنی ماژولار با قابلیت ارتقاء قطعات، در پست‏های قبلی نارنجی آشنا شده اید؛ حالا این طراح هلندی در حوزه ای متفاوت از ایده قبلی اش طرحی را ارائه کرده.
فارغ التحصیل آکادمی طراحی آیندهون، برای بازیافت زباله های پلاستیکی، دستگاهی شخصی ساخته تا از این طریق بتواند لوازم دست ساز جدید تولید کنید. او قصد دارد طرح خود را به اشتراک گذارد تا سایر مردم نیز همین عمل را انجام دهند.
 
دستگاه او شامل یک خردکن، اکسترودر (دستگاه شکل دهی به پلیمرها با استفاده از مارپیچ)، الگوساز تزریقی و الگوساز دَورانی که همگی بر اساس مدل های صنعتی ولی با پیچیدگی های کمتر و انعطاف پذیری بیشتر، طراحی و ساخته شده اند.
 
هاکنز می گوید: «من متوجه شدم که از تمام زباله های پلاستیکی که دور انداخته می‏شود، تنها 10 درصد آن بازیافت می شود و متعجب شدم که چرا ما سهم کمی از آن را بازیافت می کنیم.»
 
یکی از دلایل آشکار شده برای این موضوع، درخواست کم کارخانجات برای استفاده از این نوع مواد بازیافتی است. بنابراین او تصمیم گرفت تعدادی از کارخانه ها را از نزدیک دیده و به پاسخ این سوال که چرا از پلاستیک بازیافتی استفاده نمی کنند، برسد. او متوجه شد که مشکلات جداسازی و دسته بندی زباله های پلاستیکی برای بازیافت، سبب می شود نهایتاً محصولات بازیافتی نسبت به پلاستیک نو، کمتر قابل اعتماد باشند.
 
او توضیح می دهد: «من به تمام این شرکت ها رفتم و متوجه شدم ماشین هایی که برای تولید انواع پلاستیک استفاده می کنند بسیار گران، دقیق و ارزشمند هستند؛ پس آنها از پلاستیک بازیافتی به خاطر اینکه خالص نیست و ممکن است باعث صدمه به دستگاه ها یا کم شدن سرعت تولید شود، استفاده نمی کنند.»
 
هاکنز در ادامه می گوید: «اما من می خواهم لوازم شخصی خودم را بسازم، پس می توانم از پلاستیک بازیافتی استفاده کنم.»

او ابتدا یک خردکن را بهینه سازی کرد و سپس به جمع آوری پلاستیک از دوستان، افراد فامیل و همسایگانش پرداخت. با اینکار او توانست از بطری ها و ظروف خالی، تراشه های پلاستیکی کوچکی در رنگ های مختلف ایجاد کند.
 
سپس او سه ماشین مختلف الگوساز را با استفاده از ترکیب اجزای دست ساز و قطعاتی از یک اجاق گاز قدیمی، به منظور ذوب پلاستیک و خلق محصولات جدید، ساخت.
 
او در نمایشگاه آکادمی طراحی، یک فرفره با الگوساز تزریقی، یک حباب چراغ ساخته شده با اسکترودر که به صورت یک نوار پلاستیکی به دور قالب آن تنیده شده، و یک سطل زباله با دستگاه الگوساز دَورانی به نمایش گذارده و تاکید دارد که این فرآیندها برای تولید بخش وسیعی از محصولات مختلف، می توانند سازگار شوند.

هاکنز قصد دارد نقشه های طراحی دستگاه بازیافت را به صورت آنلاین انتشار داده تا از این طریق مردم در سراسر دنیا بتوانند مراکز ساخت و بازیافت شخصی داشته و حتی طرح ها را با توجه به محصولاتی که نیاز دارند، تغییر دهند.
 
او همچنین پیشنهاد می کند به افرادی که زباله های پلاستیکی را جمع آوری و به کارگاه‏ ها تحویل دهند، مقادیری پول بر اساس وزن مواد خامی که تحویل داده اند، پرداخت شود؛ ضمنان پیش‏بینی می کند که سیستم او این قابلیت را دارد که در ساخت فیلامنت (ماده خام اولیه برای پرینترهای سه بعدی) نیز مورد استفاده قرار گیرد.




تاریخ: جمعه 24 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
فرشید اسکندری
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۰
همه ما روزانه مجبور هستیم ساعت‏های زیادی را در مقابل کامپیوترهای مان روی صندلی سپری کنیم. زاویه قرارگیری نامناسب خصوصاً روی یک صندلی غیر استاندارد، علاوه بر خستگی زودرس باعث عوارضی برای ستون فقرات و برخی از مفاصل می‏شود.
راه حلی که لابراتور MWE ارائه داده مدل های مختلفی از ایستگاه های کاری برای کار با کامپیوتر است. ابزاری برای انجام تکالیف کاری، بازی های کامپیوتری یا فقط وبگردی که با استفاده از این ایستگاه کامپیوتر، هیچگاه به این راحتی نبوده اند؛ و البته تمام این امکانات با یک صفحه لمسی توسط شما قابل کنترل است!
 
این آزمایشگاه کانادایی در سال 2008 توسط مارتین کارپنتیر (Martin Carpentier) و پاتریک لافلام دُوال (Patrick Laflamme Duval) برپا شده. ماموریت اول آنها طراحی و توسعه مدل اصلی و اولیه Emperor 200 به عنوان یک محیط کار کامپیوتری، توسط مارتین کارپنتیر بوده.
 
بعد از یک سال کار متمرکز و تست های مختلف، مدل امپراطور 200 توسط این آزمایشگاه برای اولین بار در نمایشگاه CES در لس آنجلس به نمایش گذاشته شد و چند ماه بعد مدل تجاری آن توسط NovelQuest Enterprises ارائه شد. به دنبال موفقیت های این مدل، کار بر روی توسعه ایستگاه‏ کاری Tiberian باز هم توسط مارتین در ژانویه 2010 آغاز شد که امروزه با نام Emperor 1510 شناخته می شود.
 
مشتریان حال حاضر امپراطور، افراد و کمپانی های مرتبط با تکنولوژی، مهندسین و صنایع مرتبط با بخش های پزشکی، نظامی و بازی هستند.

حال نگاهی دقیق‏تر داشته باشیم بر اجزای مجهز‏ترین ساخته این آزمایشگاه، یعنی The Emperor 200:
 
• سیستم کنترل الکترونیکی برای تنظیم ارتفاع محل قرارگیری دست ها، بخش صندلی، قسمت پشتی، محل قرارگیری پاها و همچنین تغییر ارتفاع و زاویه مانیتورها به همراه قابلیت تنظیم زاویه برای کل ایستگاه به میزان 17 درجه به منظور کاهش فشار به قسمت پشت بدن (با تنظیم صندلی این مقدار نهایتاً به 27 درجه خواهد رسید)
• صفحه لمسی 10 اینچی برای کنترل تنظیمات ایستگاه، با سیستم عامل اندروید
 سیستم تصفیه هوا (هِپا) و تنظیم دمای صندلی
• مجهز به سیستم روشنایی با ال.ای.دی و همچنین بهره گیری از سیستم goLITE BLU Energy light (چراغ هایی که با تولید نور آبی همانند نور طبیعی روز در تابستان، باعث افزایش سطح انرژی کاربر شده و به عنوان یک منبع نور-درمانی شناخته می شوند)
• سیستم صوتی با بلندگوهای Bose با پخش صدای دالبی 5.1
• قابلیت نصب تا حداکثر سه مانیتور با رزولوشن نهایی 7680 در 1440 و همچنین نصب کامپیوتر داخلی بنا به سفارش مشتری
 جنس فریم از آلومینیوم و پی.وی.سی با رنگ درخواستی به سفارش مشتری
• وزن کل 170 کیلوگرم در ابعاد 160 سانتی‏متر طول، 117 سانتی‏متر عرض و حداکثر ارتفاع 193 سانتی‏متر
• با قابلیت چرخش 360 درجه ای لژ به صورت امکان ویژه و سفارشی
• قیمت: فقط 49150 دلار آمریکا! (به نظر این قیمت دلیلی برای گذاشتن نام امپراطور برای این دستگاه است!)

اگر چه توانایی خرید این وسیله از عهده بسیاری خارج است ولی می‏توان حتی با ایده هایی ساده، شرایطی را فراهم ساخت که هدف اصلی، یعنی حفاظت از بدن در مقابل کارهای طولانی مدت با کامپیوتر، توسط آن برآورده شود.
 
شما چه امکانات خلاقانه‏ای را برای ایستگاه کامپیوتری خود در منزل یا محّل کار فراهم کرده‏اید؟




تاریخ: چهار شنبه 22 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
نیما دادگستر
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
تصور کنید که بشود در آن واحد هم خوش تیپ و جذاب به نظر رسید، و هم از شارژ بی سیم و ارتباط 4G برخوردار شد، و در نتیجه از حمل شارژر و هات اسپات موبایل خلاص شد.
 
این ایده ای است که پشت طراحی کت بارانی هوشمندی با نام M ساخت Motiif بوده تا یک گجت (؟) جدید و فوق العاده به دنیای فناوری های پوشیدنی گام بگذارد.

خود کت ۱۰۰ درصد ضد آب و دوخته شده از پارچه پنبه ای با فناوری نانو است. شما می توانید با خیال راحت آن را به خشک شویی بدهید تا تمیز شود. پس از بابت اینکه یک کت واقعی و خوش جنس می خرید، خیال تان راحت.

اما با استفاده از فناوری ارتباطی 4G، این کت می تواند نقش یک هات اسپات وای-فای را در شبکه PAYG شرکت Karma (ارائه کننده خدمات اینترنت همراه در امریکا) ایفا کند. این شرکت با اسپرینت همکاری دارد و در ۸۰ شهر در دسترس ۱۳۵ میلیون نفر است.
 
دارنده کت جادویی با استفاده از یک کابل میکرو یو اس بی از هر مارکی، می تواند کت را به منظور استفاده از 4G شارژ کند و سپس M بین ۶ تا ۸ ساعت برای او اینترنت تامین می کند.

دست آخر می رسیم به جیب جادویی این کت هوشمند. کافی است تلفن هوشمند (فعلا آیفون 4 و 4s، آیفون 5 و 5s، گلکسی S3 و S4 پشتیبانی می شوند) در داخل جیب مخصوص این کت قرار بگیرد تا شارژ بی سیم بدون هیچ زحمت اضافه ای شروع شود.
 
Motiif M فعلا در مرحله تست آلفا است و قرار است ۳۰۰ نفر آن را در زندگی روزمره استفاده کنند تا ایرادات احتمالی کشف و رفع شوند. بنابراین از قیمت آن هم چیزی نپرسید که معلوم نیست.
 
اینگونه است که دنیای گجت های پوشیدنی جدی تر می شود. شما این طور فکر نمی کنید؟



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 21 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
عباس‌ واحدی
یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۱
ساخت مدل از ابزارها و اشیاء مختلف یکی از سرگرمی هایی است که افراد زیادی در دنیا مشغول آن هستند و جالب اینکه آن را با مواد اولیه بسیار متفاوتی هم انجام می دهند. اما اگر بخواهید چیزی را به طور کامل از قطعات بیرون آمده از شکم کامپیوترهای شخصی بسازید، داستان چگونه پیش می رود؟
 
این کاری است که راب ریان، یکی از کارشناسان شرکت وسترن دیجیتال به تازگی آن را انجام داده و به کمک اعضای خانواده اش، با قطعات هارد دیسک ها دست به تولید یک مدل زده است.
 
طبق گزارشات موجود، ریان و خانواده اش، یک ماشین مدل F1 RC مسابقه ای ساخته اند که در آن از قطعات ۲۵۰ هارد دیسک وسترن دیجیتال استفاده شده است. این پروژه طی ۴۰۰ ساعت کار به اتمام رسیده و نتیجه کار عکس زیبا و خارق العاده ابتدای مطلب است.
 
در این ماشین می توانید بخش های مختلف هارد دیسکها را مشاهده کنید. برای مثال در بال جلویی ماشین از سر هم کردن فعال کننده های هارد Red وسترن دیجیتال استفاده شده است. و البته همین طور که می بینید، جلوی این ماشین فرمول یک به گونه ای طراحی شده که هر اتومبیل بدشانسی را که سد راه شود، در هم خواهد کوبید.
 
برای مونتاژ موتور هم از فعال کننده هارد دیسک Scorpio وسترن دیجیتال استفاده شده. او در طرفین ماشین هم از صفحات anti-disk هاردهای وسترن دیجیتال Red بهره برده است.
 
این پروژه منحصر به فرد و البته کمی دیوانه وار نشان می دهد که قطعات کامپیوتری تنها به درد محاسبات نمی خورند. و می توان استفاده های کاملا خلاقانه و جدیدی را هم برای شان متصور بود. شاید بد نباشد و منتظر غافلگیری بعدی ریان و خانواده اش باشیم.
 
تصاویر این ماشین جذاب در ادامه مطلب:



ادامه مطلب...
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
عباس‌ واحدی
یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۵
دو کیهان نورد روس، روز شنبه مشعل المپیک را با مراقبت فراوان در فضا حمل کردند. 
 
تیم مهندسین پرواز شماره ۳۷، Oleg Kotov و Sergey Ryazanskiy در یک راهپیمایی فضایی ۶ ساعته بیرون از ایستگاه فضایی بین المللی، مشعل خاموش المپیک را با خود حمل کردند. این مشعل قرار است سر انجام به روسیه رسیده و مشعل اصلی المپیک زمستانی ۲۰۱۴ را روشن کند.
 
بنا بر گفته ناسا، این دو مهندس پرواز پس از آنکه عکسهای جذابی از مشعل المپیک در اطراف ایستگاه فضایی بین المللی در ارتفاع ۴۲۰ کیلومتری از سطح زمین گرفتند، به اتاقک تنظیم فشار برگشتند تا با امنیت کامل به درون ایستگاه بیایند.
 
مشعل المپیک روز ۵ شنبه با یک فضاپیمای Soyuz به ایستگاه فضایی فرستاده شد. البته این فضاپیما علاوه بر مشعل سه عضو جدید را هم به ایستگاه فضایی بین المللی منتقل نمود. مشعل تا عصر یکشنبه در میان ستارگان به گردش خواهد پرداخت و آنگاه با یک فضاپیمای Soyuz دیگر به روسیه برگردد. 
 
البته این اولین بار نیست که یک مشعل المپیک به فضا سفر می کند. قبل از این در سال ۱۹۹۶ شاتل فضایی آتلانتیس آمریکا مشعل المپیک تابستانی آتلانتا را به فضا برده و آن را برگرداند. البته مشعل المپیک زمستانی ۲۰۱۴، اولین موردی است که پیاده روی فضایی را هم تجربه کرده است.




تاریخ: یک شنبه 19 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
مرضیه موسی زاده
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۰
ساعتی پیش در نارنجی از چاپ سه بعدی یک اسلحه فلزی صحبت کردیم. اما اين روزها پرينتر هاى سه بعدى توانايى ساختن خيلى چيزها را پيدا كرده اند. از كيف و كفش و مجسمه هاى كوچك گرفته تا گوش هاى بيونيكى. اما اخيرا يك گروه از محققين دانشگاه سن دیگو، به كمك يك پرينتر سه بعدى و لايه هايى از سلول هاى زنده يك كبد، قطعه اى كبد با قابليت عملكرد صحيح آن تهيه كرده اند.

محققين Organovo اين كار را با تحت كنترل در آوردن توانايى طبيعى يك كبد سالم انجام دادند و آن را وادار به توليد مجدد خود كردند. اين قطعه توليد شده جديد همانند سلول هاى سالم يك كبد مى تواند كار فيلتر كردن، سم زدايى و تعيين تكليف مواد مغذى و داروهاى مصرفى در بدن را به مدت ٤٠ روز انجام دهد. اين رقم توانست بر تلاش قبل شرکت ها در گذشته كه قطعه كبد ايجاد شده تنها مى توانست به مدت ٥ روز فعاليت طبيعى خود را داشته باشد، غلبه كند. و اين يعنى يك رشد ٧٠٠درصدى! هر چند هنوز با طول عمر طبیعی یک کبد فاصله زیادی دارد.

كبد پرينت شده توانست واكنشى طبيعى نسبت به مصرف استامينوفن از خود نشان دهد. اگرچه اين موفقيت هنوز نمى تواند به معنى امكان پرينت كامل يك اندام توسط پرينتر طبيعى تعبير شود، اما به نوبه خود پيشرفت بسيار بزرگى محسوب مى شود.

براى انجام يك پرينت كامل يك اندام نياز به داشتن شبكه خونى بسيار ظريفى است. اين امر مى تواند در اين فرايند همانند سازى، بين پرينتر هاى سه بعدى چالشى جديد ايجاد كند.

اين طور به نظر مى رسد كه تا كنون از بين همه سلول هاى بدن انسان تنها سلول هاى كبد است كه پرينت كردن سه بعدى آن آسان است و در آينده نيز كبد اولين عضوی خواهد بود كه به صورت كامل توسط پرينتر ها توليد مى شود. تنها يك قطعه سالم از كبد يك بيمار حتى با ضخامت چند ميليمتر و يك پرينتر سه بعدى مى تواند كبدى جديد حتى براى چند روز به وى هديه كند. اين در حالى است كه در صورت محقق شدن این موضوع ديگر احتياج به جراحى هاى پيوند عضو وجود ندارد.

اين پروژه در حال بررسى هاى بيشتر است تا محققين بتوانند نتايج دقيق ترى از واكنش آن نسبت به داروهاى مختلف به دست آورند. ضمن اینکه شرکت های دارو سازی می توانند از این کبدهای پرینت شده جهت آزمایش تاثیر و عوارض داروها روی کبد استفاده کنند.




تاریخ: شنبه 18 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
محمد زرین صدف
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۰
چند ماه پیش از اولین اسلحه ای خبر دادیم که کاملاً با چاپ سه بعدی ساخته شده بود. این اسلحه لیبِرِیتور(Liberator) نام داشت و همه اجزای تشکیل دهنده اش از جنس پلاستیک بود. اما این بار صحبت از یک اسلحه کاملاً واقعی است. تمام اجزای فلزی این اسلحه، توسط چاپ سه بعدی، و به روش تف جوشی لیزری و شکل دادن پودر فلزات ساخته شده. این اسلحه که یک کپی از سلاح کمری 1911 است، درست مانند یک اسلحه نیمه اتوماتیک شلیک می کند.
 
این اسلحه توسط شرکت سالید کانسِپتس (Solid Concepts) به صورت کاملاً قانونی ساخته شده. این شرکت در ابتدا یک مدل سه بعدی از سلاح کمری 1911 تهیه کرد، سپس طی مکانیزمی به کمک لیزر، پودر فلز را حرارت داد تا گداخته شود، در نهایت پس از حذف یک سری مواد زائد از روی قطعات، به محصول نهایی خود رسید.
 
مک گوان، یکی از مدیران ارشد این شرکت، در این باره گفته: «ما اقدام به ساخت این اسلحه کرده ایم تا ثابت کنیم فناوری تف جوشی لیزری بر روی فلزات امکان پذیر است... ما با ساخت این اسلحه، از لیبِرِیتور فاصله زیادی گرفته ایم. پرینت سه بعدی دیگر تنها یک سرگرمی نیست». به نظر او سازندگان اسلحه به زودی از این فناوری، به ویژه، برای ساخت قطعات پیچیده و یا سفارشی اسلحه ها، استقبال خواهند کرد.
 
این چاپگرهای حرفه ای در حال حاضر 500 هزار دلار قیمت دارند، و به طور حتم در آینده نزدیک مورد توجه بسیاری از کارخانجات اسلحه سازی قرار می گیرند. به نظر می رسد سرعت پیشرفت فناوری چاپ سه بعدی برق آسا است، رسیدن از اسلحه پلاستیکی با ظاهری شبیه اسباب بازی، به این اسلحه واقعی و فلزی، آن هم در عرض چند ماه، جدی بودن این صنعت نو را نشان می دهد.




تاریخ: شنبه 18 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

تبلت ۲۰ اینچی 4K پاناسونیک با قیمت ۶۰۰۰ دلار به بازار می آید
 
 
علی اصغر هنرمند
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰
تبلت ۲۰ اینچی 4K پاناسونیک را به خاطر دارید؟ این تبلت را از نزدیک در نمایشگاه جیتکس ۲۰۱۳ دبی هم دیده بودیم. حالا شرکت پاناسونیک قیمت و زمان ورود به بازار تبلت Toughpad 4K UT-MB5 را اعلام کرده است.
 
اگر دوست دارید تبلتی با رزولوشن ۳۸۴۰ در ۲۵۶۰ پیکسل داشته باشید، باید ۶۰۰۰ دلار ناقابل پرداخت کنید تا این غول ۲۰ اینچی را در دست بگیرید. 
 
این تبلت با سیستم عامل ویندوز 8.1 و از دی ماه وارد بازار خواهد شد. دیگر مشخصات سخت افزاری نیز شامل ۸ گیگابایت رم و حافظه SSD با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت است.
 
پردازشگر نیز اینتل Core i5 خواهد بود. اما از آنجایی که این تبلت با این پردازشگر و سیستم عامل پرمصرف ارایه می شود، نباید روی باتری آن حساب باز کنید و پاناسونیک اعلام کرده که باتری آن تنها برای ۲ ساعت دوام خواهد آورد.
 

البته بازار هدف این تبلت با وزن ۲۳۹۰ گرم کاربران عادی نیست و پاناسونیک می گوید تدوین گران ویدیویی، معماران، عکاس ها و طراحان جزو مشتریان این محصول به حساب می آیند.
 
شما فکر می کنید این تبلت با قیمت ۶۰۰۰ دلاری برای این تخصص ها آنقدر کارایی و مزیت به همراه دارد که آنها به خریدش فکر کنند؟




تاریخ: جمعه 17 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
محمد زرین صدف
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۹۲ - ۰۲:۳۰
همه طرفداران گوگل، لری پیج را می شناسند. مرد عجیبی که در 40 سالگی، همچنان به بلندپروازی های بی حد و حصر خود ادامه می دهد، گویی حقیقتاً ناممکنی برای او وجود ندارد. بسیاری از ما تا حد زیادی مثل هم هستیم، اما برخی افراد بر حسب اتفاق، اکتساب یا استعداد، نسخه های منحصر به فردی می شوند که بی مثال باقی می مانند. لری پیج هم از آن دسته است.
 
لری پیج به اتفاق سرگی برین، گوگل را بنیان نهاد و هم اکنون، نه تنها بنیانگذار این امپراطوری محسوب می شود، مالک بخشی بزرگ از آن و مدیرعامل فعلی اش هم هست و قدرت این را دارد تا پول شرکتش را خرج بلندپروازی های خود کند. شاید قدرت لری پیج را بتوان در موارد زیر به صورت خلاصه جمع بندی کرد:
 
• هنر پول درآوردن از تبلیغات، گوگل را تبدیل به یک ماشین پولساز جادویی کرده.
• گوگل 54 میلیارد دلار در بانک دارد. تنها در 12 ماه گذشته گوگل 18 میلیارد دلار سود کرده.
• لری پیج همراه با سرگی برین، اکثریت حق رای را در گوگل در اختیار دارد.
• سرگی برین همواره برای رهبری لری پیج احترام خاصی قائل بوده.
• به خاطر موارد ذکر شده در بالا لری پیج هر کاری که بخواهد می تواند با پول های گوگل انجام دهد.
• او می تواند، کسی هم نیست که جلوی او را بگیرد، پس به بلندپروازی هایش پر و بال می دهد.
برخی از پروژه های گوگل جنبه استراتژیک بارزی داشته اند، از جمله تصاحب موتورولا یا تولید رده جدیدی از محصولات نظیر گوگل گلس، و یا پروژه فیبر نوری گوگل، موسوم به گوگل فایبر.
 
برخی از این پروژه ها ربط کمتری به کسب و کار اصلی گوگل، یعنی فناوری های اینترنتی دارند، مانند خودوری بدون راننده گوگل یا پروژه کالیکو برای افزایش طول عمر انسان، و یا فعالیت های گوگل در زمینه کامپیوترهای کوانتومی.
 
همانطور که می دانید این پروژه های بلندپروازانه گوگل، به مون شات (Moonshot) معروف شده اند. این نام اشاره ظریفی به برنامه آپولوی ناسا دارد. پروژه ای که از 1961 تا 1969 به طول انجامید و با حساب و کتاب امروزی، 160 میلیارد دلار هزینه برداشت، یعنی سالی 20 میلیارد دلار.
 
شاید لری پیج هنوز آن پول را نداشته باشد، و یا کسی را تا به حال به ماه نفرستاده باشد، ولی موتور جستجوگر گوگل را راه انداخته و اندروید را به یکی از محبوب ترین سیستم عامل های جهان تبدیل کرده، این ها شاهکارهای بی نظیری به حساب می آیند که تاثیراتشان کمتر از پا گذاشتن انسان بر روی کره ماه نیست.
 
به طور حتم لری پیج طی سال های آینده به بلندپروازی های خود ادامه خواهد داد و سالیان سال (اگر بیماری هنجره اش عود نکند) ما را با رهبری خاص خود شگفت زده خواهد کرد. شما در دنیای فناوری شخصیت چه کسانی را منحصر به فرد می یابید و انتظار دارید که از چه کسانی در سال های آینده خبرهای بیشتری بشنوید؟




تاریخ: جمعه 17 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
نیما دادگستر
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰
از صبح خبرهای مخلتفی درباره نمایشگرهای قابل انعطاف سامسونگ برای سال ۲۰۱۵ و تمرکز تجاری شرکت در سال ۲۰۱۴ خوانده اید، پس خودتان را برای این یکی هم حاضر کنید چون در کنفرانس تحلیلی این شرکت موارد دیگری هم بیان شده.
 
نه اینکه این روزها پیکسل ها از فرط درشتی در چشمان کاربران فرو می روند، سامسونگ می خواهد آنها را بیش از هر آنچه در تصورتان می آید کوچک کند. این نقشه راه دو سال آینده است.

بله قرار است نمایشگر آمولد تولیدی برای پرچمدار سال آینده سامسونگ، رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ (WQHD یا 2K HD) و تراکمی در حدود ۵۶۰ پیکسل در هر اینچ (احتمالا در قطری ۵.۲ اینچی) داشته باشند و اگر این کافی نیست در سال ۲۰۱۵ به سمت 4K یا Ultra HD خواهیم رفت، یعنی رزولوشن ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ پیکسل.

در بالا هم نقشه راه تولید رم، چیپ پردازشی، سنسور دوربین و نمایشگر محصولات آینده را مشاهده می کنید. بله برای گلکسی S5 باید علاوه بر نمایشگر ذکر شده، سنسور ۱۶ مگاپیکسلی، چیپ ۶۴ بیتی با معماری ARM اختصاصی، و حداقل ۴ گیگابایت رم را پیش بینی کرد.
 
نمایشگرهای قابل انعطاف برای سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ به کنار، سامسونگ در نظر دارد در سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ نمایشگرهای قابل لوله کردن را هم به تلفن های هوشمند ارزانی دارد.
 
مشخصات فنی همه چیز نیست، ولی در دنیایی با این سطح از رقابت مردم به سمت برندی می روند که به قدرت تکنولوژیک آن اعتماد پیدا کرده باشند. به نظر می رسد سامسونگ چیزی از این بابت کم نداشته باشد.
 
راستی سامسونگ با کنفرانس امروزش دست لودهندگان را از پشت بسته! تقریبا تمام چیزی که لازم است را درباره گلکسی S5 می دانیم.




تاریخ: چهار شنبه 15 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

Display Mate تایید کرد: تکنولوژی نمایشگر آیپد ایر IGZO و ۵۷ درصد کم مصرف تر است
 
 
نیما دادگستر
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
آیپد ایر فشرده تر، باریک تر و سبک تر از دو آیپد رتینای قبل از خود شده ولی در عین حال تمام قابلیت های خوب نظیر عمر باتری ۱۰ ساعته و نمایشگر رتینا را حفظ کرده و شما می دانید که اینها بدون کاهش چشمگیر در مصرف انرژی قطعات مختلف میسر نبوده.
 
یکی از پر مصرف ترین قطعات به کار رفته در تبلت ها، پنل نمایشی آنها است و حالا سایت تخصصی Display Mate تایید کرده که نمایشگر آیپد ایر با استفاده از تکنولوژی IGZO که اختراع شرکت شارپ است، ۵۷ درصد نسبت به نمایشگر آیپد ۳ و ۴ کم مصرف تر شده.
 
علاوه بر این، حالا نمایشگر ۲۳ درصد انعکاس نور کمتر و ۷ درصد شدت روشنایی بیشتری را نسبت به نسل قبلی رقم می زند و در شرایط نور محیطی بالا هم کنتراست آن ۳۲ درصد بهبود یافته.
 
با مراجعه به تست دیسپلی میت بر روی کیندل فایر HDX 8.9، آیپد ایر و نکسوس ۱۰ خواهید دید که فعلا کیندل فایر HDX بهترین نمایشگر را در بین تبلت ها دارد و آیپد ایر با تراکم پیکسل کمتر، پایین تر از آن قرار گرفته.
 
گویا هنوز آیپد مینی رتینا به دست دیسپلی میت نرسیده ولی با تایید استفاده از این فناوری در آیپد ایر می توان مطمئن بود که آن محصول نیز از پنل IGZO برخوردار است. به خصوص که بعضی منابع خبری تاخیر در عرضه آیپد مینی رتینا به بازار را ظرفیت تولید پایین شارپ و سختی تولید پنل IGZO با تراکم مورد نیاز آیپد مینی رتینا ذکر کرده اند و شایعات با واقعیت همخوانی دارد.
 
با این اوصاف، اپل و شارپ بالاخره راهی برای استفاده از IGZO در آیپدها یافته اند و سال آینده باید منتظر گسترش آن به سایر محصولات اپل نیز باشیم.




تاریخ: سه شنبه 14 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

خودروهای بدون راننده‌ای که توسط یک برنامه کاربردی تلفن هوشمند کنترل می‌شوند، برای اولین بار در انگلیس بکار خواهند افتاد.

بقیه در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 12 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی


چگونگی داشتن یک رویکرد مثبت

مقاله امروزمان برای آنهایی است که صبح از خواب بیدار می‌شوند و با خودشان می‌گویند، «وای! اصلاً دوست ندارم امروز برم سر کار.» ممکن است گاهی‌اوقات کار چندان لذت‌بخش به نظر نرسد اما داشتن رویکرد مثبت در محل‌کار، فواید بسیار زیادی دارد که اینجا به شش مورد آن اشاره می‌کنیم.

 

بقیه در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 12 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

فراتر از ماشین های بدون راننده، اتومبیل رانی با قدرت ذهن
 
 
به لطف پیشرفت های خارق العاده علمی و سنسورهای EEG ، اکنون دیگر کنترل اشیاء با قدرت ذهن کم کم پا را فراتر از داستان های علمی- تخیلی گذارده و در حال تبدیل به یکی از واقعیات روزمره است. تا کنون مطالب زیادی درباره کنترل ذهنی بازوهای مصنوعی ، ربات های پرنده  و موارد اینچنین خوانده اید. 

و حالا آلیجو برنال، یکی از فارغ التحصیلان آکادمی طراحی Eindhoven پروژه مشابهی را در زمینه کنترل با ذهن در پی گرفته است که این بار به شما اجازه رانندگی با یک ماشین اسباب بازی را می دهد. و برای این کار تنها لازم است کاربر یک هدست EEG ساخت شرکت NeuroSky را بپوشد.
 
اگرچه تصور یک ماشین کنترل از راه دور که با نیروی ذهن در سطح صافی به حرکت در می آید، سرگرمی جذابی است، اما آقای برنال آن را برای سرگرمی و بازی طراحی نکرده. بلکه هدف اصلی وی بهبود توانایی های تمرکزی است. به خصوص در کسانی که از اختلالات عدم توانایی تمرکز رنج می برند. در حقیقت هنگامی که کاربران بر حرکت ماشین متمرکز می شوند، شدت نور اتومبیل نمایان کننده فعالیت های سیستم عصبی آنها است.
 
برنال می گوید: «هر میزان که شما تلاش کنید روی ماشین متمرکز شوید، میزان شدت نور اتومبیل، نشان دهنده سطح تمرکزی است که شما به آن دست یافته اید. هنگامی که بتوانید به حداکثر تمرکز دست یافته و برای ۷ ثانیه آن را حفظ کنید، ماشین شروع به حرکت می کند. این پروژه به کاربران کمک می کند تا برای تمرکز عمیق تر و طولانی تر تمرین کنند و مغزشان را آماده نمایند. افراد می توانند با سعی و کوشش ذهن خودشان را توانمند سازند و برای این کار نیازی به درمان های دارویی و روش های پزشکی نیست.»




تاریخ: شنبه 11 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹
سازمان ثبت پتنت ها و علائم تجاری آمریکا پتنتی از اپل با عنوان «سیستم های مدیریت انرژی برای دریافت از آداپتور و انرژی خورشیدی در دستگاه های الکترونیک» را منتشر کرده. در این پتنت شارژ لپتاپ و دیگر دستگاه ها با انرژی خورشیدی و بدون نیاز به مبدل بیرونی مطرح شده.
 
استفاده از انرژی خورشیدی برای شارژ دستگاه های موبایل ایده جدیدی نیست؛ ولی ابداع اپل منجر به حذف واسط های درد سر ساز در روش های قبلی می شود. در واقع به جای اتکا به مبدل بیرونی برای تبدیل انرژی خورشیدی، فناوری اپل باعث تجهیز دستگاه ها به شارژر و میکروکنترلر روی خودشان می گردد.
 
این طوری عملیات تبدیل شکل انرژی از خورشیدی به الکتریکی توسط خود دستگاه انجام خواهد گرفت. میکروکنترلر سیستم هم وظیفه نظارت و تنظیم عملیات تبدیل را بر عهده خواهد داشت. انرژی اولیه نیز می تواند از پنل های خورشیدی یا آداپتورهای برق متناوب به مستقیم، تأمین شود.
 
اپل ایده خود را این گونه توضیح داده:
 
«سیستم مدیریت انرژی شامل یک میکروکنترلر سیستم (SMC) و یک شارژر می شود. حین عملیات، سیستم مدیریت انرژی، نیرو را از یکی از دو گزینه آداپتور یا پنل خورشیدی دریافت می کند. سپس این سیستم انرژی مورد نیاز در دستگاه الکترونیک را بدون استفاده از مدار مبدل میان پنل خورشیدی و سیستم مدیریت انرژی توزیع می کند.»
البته مثل همیشه ثبت یک پتنت تضمینی بر ساخته شدن آن نخواهد بود، با این حال تمام این پتنت ها ما را امیدوار می کند که بالاخره یکی شان به ثمر بنشینند و مشکل زود تمام شدن شارژ دستگاه ها را حل کند.




تاریخ: جمعه 10 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
محمد زرین صدف
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۰
استیو جابز همیشه رویای ساخت آیکار (iCar) را در سر می پروراند. گرچه پس از درگذشت استیو جابز این اتفاق ممکن است کمی غیر محتمل به نظر بیاید، ولی شاید تصاحب یک شرکت خودروساز توسط اپل باعث شود این رویا به واقعیت نزدیک تر گردد.
 
گویی پیشنهاد موتور جستجوگر گوگل برای اپل، پر بیراه نبوده، و خرید تسلا موتورز برای اپل یکی از بهترین گزینه های احتمالی است. این روزها فشار به اپل، برای تصاحب این شرکت خودروساز، روز به روز زیادتر می شود. کارل ایکان (Carl Icahn) سرمایه گذار مطرح آمریکایی در نامه ای سرگشاده از مدیران اپل خواسته تا نسبت به خرید تسلا، این خودروساز نوپا و فعال در زمینه خودروهای الکتریکی، اقدام کند.
 
به اعتقاد کارل ایکان، اپل به کمک تسلا می تواند موتور صنعت خودروسازی آمریکا را مجدداً، قوی تر از گذشته، روشن کند و به تحقق انقلاب خودروهای الکتریکی و هیبریدی سرعت بیشتری ببخشد. به نظر او در آینده، تلفن های هوشمند و سایر دستگاه های الکترونیکی همراه نمی توانند درآمد لازم برای حفظ این شرکت بزرگ را تامین کنند، و در نتیجه اپل حتما می بایست به سمت رده های کاملاً متفاوتی از محصولات جدید حرکت کند.
 
کارل ایکان، این میلیاردر و سرمایه گذار بزرگ آمریکایی، ایلان ماسک، مدیر عامل کنونی تسلا، را فردی بسیار نوآور می داند، که حضورش در اپل می تواند یادآور استیو جابز باشد. او تاکید می کند که خرید تسلا مزایای فراوانی را برای اپل به همراه خواهد داشت.
 
به طور حتم خودروهای الکتریکی پرقدرت با طراحی های بی نظیر اپل در کنار دستگاه های همراه هوشمند این شرکت، سبک زندگی منحصر به فردی را برای طرفداران این برند خلق می کنند. واضح است که اگر نسل آینده قرار باشد بین خودروهای بدون راننده نیسان و اپل، یکی را انتخاب کنند، به احتمال زیاد، دومی را برمی گزینند.
 
تصمیماتی این چنینی برای بسیاری از کسب و کارهای بزرگ، گاه تبدیل به یک موفقیت رویایی می شود و گاه هم به فاجعه ای جبران ناپذیر. نظر شما در این مورد چیست؟




تاریخ: پنج شنبه 9 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

راهنمای ویژه خرید میز و صندلی برای  کامپیوتر

برای استفاده از رایانه، نیازمند استفاده از میز و صندلی مخصوص آن هم هستیم. هر چند شاید بتوان رایانه را روی هر میزی قرار داد و از آن استفاده کرد؛ ولی مسلما استفاده از میز و صندلی‌های مخصوصی که متناسب با این کار طراحی و ساخته شده‌اند، کار را برای کاربر خیلی ساده‌تر و ایمن‌تر خواهد کرد و از بروز مشکلات جسمی و عوارض و درد‌هایی که ممکن است در آینده با هیچ هزینه‌ای التیام پیدا نکنند، پیشگیری می‌کند.

 



ادامه مطلب...
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

پیشگامی ال جی، بوش، سیسکو و ABB برای خلق استاندارد «خانه هوشمند»
 
 
عباس‌ واحدی
چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰
چهار شرکت بزرگ تکنولوژی گرد هم آمدند و با امضای یادداشت تفاهمی، کنسرسیومی را جهت توسعه یک استاندارد باز برای نرم افزارهای کنترل لوازم خانگی هوشمند تشکیل دادند. استفاده از این استاندارد برای تمام کارخانجات تولید کننده لوازم خانگی آزاد خواهد بود و از استانداردهای مختلف دیگر هم (مانند وای فای و ZigBee) پشتیبانی می نماید. همچنین این استاندارد شامل پشتیبانی از اپلیکیشن هایی است که به ابزارها اجازه می دهند به صورت یکپارچه در سیستم اتوماسیون خانگی و کنترل هوشمند خانه مورد استفاده قرار گیرند.
 

بقیه در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...
تاریخ: چهار شنبه 8 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

چگونگی تصمیم گیری بهتر

هدف کاملاً ساده است: تصمیم‌گیری بهتر. تنها مسئله این است که دیدگاه‌های مختلفی درمورد منظور ما از «بهتر» وجود دارد. در هسته همه تصمیم‌گیری‌ها، نیاز به ایجاد تعادل بین قدرت و مسئولیت بعنوان وسیله حل پرسش «بهتر» وجود دارد. این مقاله به این می‌پردازد که چرا این کار تا این اندازه دشوار است. همچنین مطرح می‌کند که بررسی مفهوم عقلانیت می‌تواند بینش ارزشمندی در چگونگی ایجاد تعادل بین قدرت و مسئولیت و همچنین نحوه اعمال اخلاقیات در تصمیم‌گیری‌های ما ایجاد کند.



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 7 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

چگونگی ساخت PDF در مك

وقتی تعداد زیادی تصویر اسكن شده یا فایل PDF در اختیار داشته باشید و بخواهید آنها را مرتب كنید، بهترین راه‌حل ادغام فایل‌ها یا تصاویر مرتبط با یكدیگر و تبدیل آنها به یك فایل است. برای انجام این كار نیز نرم‌افزارها و روش‌های مختلفی وجود دارد؛ اما اگر از كاربران سیستم‌عامل مك هستید و می‌خواهید بدون نیاز به هیچ نرم‌افزار اضافه‌ای این كار را به انجام برسانید، می‌توانید این مراحل را دنبال كنید:

بقیه در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 7 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

گزارش سالم بودن ویندوز 7 را اینگونه بگیرید

همان‌طور که می‌دانید نرم‌افزارهای مختلفی برای تست سلامت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری سیستم وجود دارند. اما بسیاری از کاربران از این موضوع بی‌‌اطلاع‌اند که در ویندوز 7 ابزاری برای گرفتن گزارش از سلامت سیستم وجود دارد که به وسیله‌ی آن وضعیت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری سیستم و ویندوز اسکن شده و نتیجه در قالب یک گزارش‌گیری کامل همراه با ذکر جزئیات و مشکلات موجود نمایش داده می‌شود. در این ترفند به نحوه‌ی انجام این کار خواهیم پرداخت.



ادامه مطلب...
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۰
گویا تعریف از «دست فرمان» ویژگی همه رانندگان است فرقی نمی کند انسان یا رایانه، هر کس/چه پشت فرمان بنشیند خود را بهتر از دیگران می داند. خودروهای بدون راننده گوگل هم از این قاعده مستثنی نیستند.
 
کریس اورمسان، مدیر خودروهای بدون راننده گوگل در همایش رباتیک RoboBusiness از آماری سخن گفت که نشان از برتری این خودروها بر رانندگان انسانی دارد. او چندی پیش اعلام کرده بود که خودروهای (به معنای واقعی کلمه) بدون راننده گوگل بیش از ۴۸۲،۷۰۰ کیلومتر را بدون حتی یک برخورد پیموده اند.
 
بر اساس آخرین اطلاعات، این خودروها وقتی با راننده انسانی هدایت می شوند گاز و ترمز شدیدتری نسبت به حالت خودکار دارند و نرم افزار خودرو فاصله مناسب با خودرو جلویی را بهتر حفظ می کند. «خودروهای ما خیلی نرم تر و ایمن تر از رانندگان حرفه ای و آموزش دیده می رانند.»
 
تا حالا دو بار تصادف از خودروهای بدون راننده گوگل گزارش شده: یکی در مرداد ۱۳۹۰ که خودروی گوگل از پشت به یک ماشین زد؛ یک بار هم قبل از آن در سال ۱۳۸۹ یک ماشین دیگر از پشت سر چراغ قرمز با گوگلی بی راننده برخورد کرد؛ در هر دوی موارد مقصر راننده انسانی شناخته شد.
 
با این اوصاف آینده کم خطرتری در سفرهای جاده ای، پیش رو داریم؛ شما چطور فکر می کنید؟




تاریخ: دو شنبه 6 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
امروز شرکت ال جی تلفن خمیده و از پیش لو رفته جی فلکس را رسما معرفی کرد تا لااقل ذکر فضای ذخیره سازی ۳۲ گیگابایتی آن را خودش بر عهده بگیرد. هر چند هنوز اظهار نظری درباره اینکه آیا مدل بین المللی این دستگاه هم مشخصات مشابه خواهد داشت نشده ولی آنچه به دست کره ای ها می رسد از اندروید ۴.۲.۲ جیلی بیلی استفاده می کند.
 
اما شاید از نظر خیلی ها ارزشمندترین ویژگی این تلفن، خمیده بودنِ آن نباشد؛ ال جی در اعلامیه معرفی جی فلکس به قابلیتی اشاره کرده که سال ها است آرزوی کاربران است: بدنه این دستگاه نیز مثل هر بدنه دیگری خط و خش می افتد ولی خودش ظرف چند دقیقه بافت آسیب دیده را ترمیم کرده و به روز اول بر می گردد.
 
ال جی نام این فناوری را به تقلید از فیلم X-Men، وُلورین (Wolverin) اسم گذاشته تا همان حس را القا کند. نظر شما درباره این قابلیت جدید چیست؟




تاریخ: دو شنبه 6 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

ساخت اتاق فاقد نویز توسط IBM برای تحقیقات نانو
 
 
عباس‌ واحدی
یکشنبه ۵ آبان ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۰
برای ساکنان شهر زوریخ اکنون دیگر لرزشهای کف اتاق به هنگام عبور ترن مترو از زیر زمین به امری عادی تبدیل شده است. اما برای یک محقق نانوتکنولوژی که سعی می کند ذرات زیراتمی را به دقت مورد بررسی قرار دهد، نویزهای این چنینی می توانند کار را غیر ممکن سازند.
 
و این تنها دلیلی است که IBM به تازگی در مرکز نانوتکنولوژی Binnig and Rohrer خود دست به ساخت یک آزمایشگاه فاقد نویز زده است. آبی بزرگ این آزمایشگاه را چهارشنبه گذشته طی یک تور رسانه ای از مراکز تحقیقاتی اش در زوریخ، رونمایی کرد.
 
این آزمایشگاه به گونه ای ساخته شده که جلوی هرگونه اختلال و مزاحمت در کار میکروسکوپ های فوق العاده دقیق IBM را خواهد گرفت. این اختلالات می توانند شامل لرزشها، صداها، نویزهای رادیویی، میادین مغناطیسی و حتی بادهای شدید باشند. 
 
البته انجام چنین کاری برای آی بی ام ارزان تمام نشده. به گفته محققان آی بی ام، ساخت چنین اتاق هایی تقریبا ۵۰۰۰ دلار به ازای هر متر مربع خرج روی دست آبی بزرگ گذارده است.
 
اگرچه اختلالات انواع مختلفی دارند، اما لرزشها بیشترین تاثیر را بر آزمایشگاه آی بی ام دارند. حتی اگر منبع این لرزش، عبور یک قطار مسافربری زوریخ از فاصله ای به اندازه ۵ زمین فوتبال آنطرف تر باشد. لذا برای اجتناب از تاثیر چنین لرزشهایی روی میکروسکوپ های الکترونی دقیق و غول پیکر، معمولا آنها را روی بلوک های بتنی فشرده شده با هوا نصب می کنند که ۳۰ تا ۷۰ تن وزن دارند.
 

در این آزمایشگاه دمای هوا هم با دقت فراوان کنترل می شود. دمای هر اتاق معمولا روی ۲۰ درجه سانتی گراد ثابت نگه داشته می شود و میزان تغییر آن هیچگاه بیش از ۰.۰۳ درجه نخواهد بود. حرکت هوا هم در این اتاق ها تحت کنترل است و هیچگاه شاهد جریان تند هوا نخواهید بود. و البته برای کنترل حرارت به جای لامپ های حبابی سیم تاب یا فلوئورسنت، تنها از لامپ های LED استفاده می شود.
 
و طبیعی است که مزاحمت های انسانی توسط محققان و کسانی که با میکروسکوپ ها کار می کنند هم کنترل شود. آنها معمولا همیشه در اتاقی جدا از میکروسکوپ مشغول کارند تا گرمای بدن و لرزشهای حاصل از حرکت شان دستگاه ها را تحت تاثیر قرار ندهد. 
 
برای مقابله با نویزهای الکترومغناطیسی هم دیوارهای اتاق های IBM با لایه ای از آلیاژ آهن-نیکل پوشانده شده اند. علاوه بر این با استفاده از سیم پیچ های Helmholtz  به طور فعال جلوی نفوذ هر گونه میدان الکترومغناطیسی مزاحم گرفته می شود.
 
و لذا مطمئن باشید که موبایل شما در این اتاق های فوق پیشرفته آنتن نخواهد داد. البته اگر آنتن بدهند، صدای مکالمه شما (و یا صحبت تان با همکاران) می تواند باعث تولید نویز صوتی شود، لذا دیواره ها از یک لایه ضخیم جاذب صدا پوشانده شده اند تا اکوی صوت را به حداقل برسانند.




تاریخ: یک شنبه 5 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

ماژیک فنا ناپذیر، محصولی غیر قابل تخریب تا پایان دنیا
 

 

 
عباس‌ واحدی
یکشنبه ۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۰
اگر چه دنیا به شکلی که ما می شناسیم، دیر یا زود به پایان خواهد رسید، اما این دلیل نمی شود که مردم قبل و بعد از آن، به دنبال سرگرمی هایی چون نوشتن شعرها و جملات جالب روی در و دیوار حمام و دستشویی و دیگر مکان های عمومی نباشند.
 
لذا فقط با پرداختی کمتر از ۵ پوند، می توانید این ماژیک  Pocket Shark Tactical را خریداری کنید و خاطر جمع باشید که از پس بدترین شرایط و حوادث هم بر می آید. اگر چه ضخامتی همانند ماژیک های معمولی دارد، اما تا ابد با شما خواهد بود و به این راحتی ها از باد و باران گزندی نخواهد یافت.
 
راز Pocket Shark برای چنین مقاومت بالایی، استفاده از پلاستیک فوق فشرده ای است که چهار برابر ضخیم تر از ماژیک های مشابه معمولی است. لذا می توانید با یک چکش به جان آن بیفتید. یا اینکه با ماشین از روی آن عبور نمایید. سر محافظ این ماژیک هم به صورت پیچی طراحی شده و به همین دلیل هیچگاه به طور اتفاقی جدا نشده و گم نمی شود. 

به نظرتان چنین قلم قرص و محکمی کجاها به کار می آید؟




تاریخ: یک شنبه 5 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 
محمد زرین صدف
یکشنبه ۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰
یو اس بی ها در سال های اخیر از محبوبیت ویژه ای برخوردار بوده اند. توانایی آن ها در انتقال داده ها و برق شاید از عمده ترین عوامل محبوبیت این ابزار باشد. اما گویی خبرهایی در راه است. شایعات از پایان دوران یو اس بی های معمولی تا اواخر سال ۲۰۱۳ و آغاز اوج گرفتن نسل بعدی آنها خبر می دهد.
 
استاندارد بعدی که احتمالاً یو اس بی پی دی(USB PD) خوانده خواهد شد، شیوه رساندن جریان الکتریکی به دستگاه های ما را تغییر می دهد. سطح توان این استاندارد جدید به ۱۰۰ وات، یعنی ۱۰ برابر توان بهترین یو اس بی های امروزی، خواهد رسید.
 
یو اس بی ها در ابتدا برای شارژ باتری ها ابداع نشده بودند. آجای بات(Ajay Bhat)، رهبری تیمی را در اینتل بر عهده داشت که بر روی یک درگاه ارتباطی منحصر به فرد کار می کرد، درگاهی که شیوه های مختلف اتصالات کابلی را کنار زده، و یک راهکار یکپارچه، همه گیر و سریع برای اتصال انواع دستگاه ها ارائه دهد. یو اس بی معمولی محصول این تلاش بود. یو اس بی های مورد استفاده در کیبوردها و موس ها از این دسته اند.
 
گرچه یو اس بی های استاندارد امروزی برای شارژ بعضی دستگاه ها هم کاربرد دارند، اما با ورود یو اس بی پی دی به صحنه، توان برق رسانی این درگاه ها تا ۱۰ برابر افزایش می یابد، آن هم در هر دو جهت. این بدان معنا است که نه تنها شما قادر خواهید بود موبایل را با لپ تاپ تان شارژ کنید، بلکه امکان شارژ لپ تاپ به کمک تلفن هم وجود خواهد داشت (گرچه شاید این کار تا حدی غیر منطقی به نظر بیاید!).

در گذشته ای نه چندان دور، در نبرد جانانه ای که مابین طرفداران استفاده از جریان های متناوب (AC) و مستقیم(DC) برای استفاده در دستگاه های الکترونیکی روی داد، جریان مستقیم پیروز شد و یو اس بی هم در این میان متولد گردید. گرچه جریان های الکتریکی متناوب(AC) کاربردهای بسیاری دارند و در آینده هم خواهند داشت، اما امروزه ما بسیاری از دستگاه های الکترونیک خود را از طریق یک مبدل، به برق شهر وصل می کنیم. از طریق این مبدل جریان متناوب به مستقیم تبدیل می شود.
 
این سیستم های مبدل، بسیار ناکارا هستند. به طور مثال آداپتور لپ تاپتان را در نظر بگیرید. بعد از مدت کمی داغ می شود و انرژی زیادی را تلف می کند. اتفاقی که با استفاده از یو اس بی پی دی هرگز پیش نخواهد آمد، و این فرایند تبدیل، بسیار بهینه تر صورت خواهد گرفت.
 
در روزها و ماه های آینده از این کابل ها و مبدل های یو اس پی دی، بیشتر و بیشتر خواهیم شنید. نظر شما در مورد استفاده گسترده از نسل جدید یو اس بی ها به عنوان خروجی برق و جایگزینی آن ها با دوشاخه های معمول چیست؟




تاریخ: یک شنبه 5 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
محمد زرین صدف
جمعه ۳ آبان ۱۳۹۲ - ۰۳:۳۰
اکثر شهرهای امروزی برای وسایل نقلیه موتوری طراحی شده اند، به طوری که دوچرخه سواری در بسیاری از معابر به کار دشواری تبدیل شده. یک استارتاپ مقیم بوستون آمریکا راه حلی بکر برای این مشکل پیدا کرده. شرکت نوپای سوپرپِدِستریَن (Superpedestrian) با کسب 2.1 میلیون دلار سرمایه گذاری، چرخی را اختراع کرده که دوچرخه های معمولی را به دوچرخه های هیبریدی تبدیل می کند.
 
این محصول جالب، که "چرخ کپنهاگ" لقب گرفته، به کمک یک موتور کوچک، افراد بیشتری را به استفاده از دوچرخه در شهرهای بزرگ ترغیب می کند. این چرخ از نظر ظاهری تفاوت چندانی با چرخ های دوچرخه های معمولی ندارد، جز این که در آن از یک موتور با باتری داخلی، و مجموعه ای از سنسورها استفاده شده.
 
چرخ کپنهاک، در حقیقت، جایگزین چرخ عقب یک دوچرخه معمولی می شود. حال وقتی فرد پدال می زند، دوچرخه از سنسورهای چرخ عقب و همچنین اپلیکیشن روی تلفن هوشمند کمک گرفته و میزان فشاری که شخص راکب بر روی هر یک از پدال ها وارد کرده را محاسبه می کند. سپس هر وقت که لازم بود کمبود انرژی راکب را جبران می کند.
 
جالب ترین نکته این ماجرا این است که به هیچ وجه لازم نیست شخص راکب به دوچرخه بگوید که چه زمانی به کمک نیاز دارد. خود چرخ عقب به کمک سنسورهایی که دارد، این قضیه را می فهمد و به یاری دوچرخه سوار می شتابد. شاید مهمترین تفاوتی که با سوار شدن بر چنین دوچرخه ای حس خواهیم کرد این است که دیگر دوچرخه سواری بر روی سطح صاف و سربالایی، هر دو برای دوچرخه سوار مشابه خواهند بود.
 
چرخ کپنهاگ نیازی به شارژ شدن ندارد. در واقع، چرخ، انرژی خود را هنگام حرکت و همچنین از ترمزهای دوچرخه سوار در مسیرهای سرپایینی کسب می کند، و سپس آن انرژی را در باتری لیتیومی ظرفیت بالای خود ذخیره می نماید. سوار شدن بر چنین دوچرخه ای به طور حتم تجربه متفاوتی را در بر خواهد داشت. شما چه فکر می کنید؟




تاریخ: جمعه 3 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

پتنت طراحی عینک هوشمند سامسونگ لو رفت
 

 

 
نیما دادگستر
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۰
آن طور که وال استریت ژورنال گزارش داده، سامسونگ پتنت های مربوط به طراحی یک عینک هوشمند را در کره جنوبی ثبت کرده که کاربرد ورزشی نیز خواهد داشت و دارای فریم های شفاف و غیرشفاف، دکمه هایی در کناره ها، و پنلی در جلو برای نگه داشتن دوربین است.
 
این عینک طبق توضیحات پتنت لو رفته می تواند با تلفن هوشمند همگام شده و اطلاعات یا کنترل های لازم را در اختیار کاربر قرار دهد. یک جفت ایرفون داخلی امکان شنیدن موسیقی و پاسخ دادن به مکالمات تلفنی را میسر می کند و بر خلاف گوگل گلس، در دو طرف این عینک دو رشته سیم مشاهده می شود که در پشت به هم می رسند و یک فیش به انتهای آنها متصل است.

این طرح ها به نوعی مفهومی و اولیه حساب می شوند و هنوز زود است که پیش بینی کنیم شکل نهایی عینک سامسونگ چگونه خواهد بود، چراکه از ثبت یک پتنت تا ساخت آن، تغییرات زیادی در طراحی به وجود می آید.

در حالی که سامسونگ یکی از دو بازیگر اصلی صحنه تلفن های هوشمند است، در تولید گجت های پوشیدنی فعلا با ساعت هوشمند Galaxy Gear نام خوبی از خود به جا نگذاشته. حالا باید دید در گام دوم که ساخت عینک هوشمند باشد چه می کند.
 
نظر شما درباره این طرح مفهومی چیست؟




تاریخ: پنج شنبه 2 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 
علیرضا برادران
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۰
اگر پی سی شما چند سالی از عمرش می گذرد و از پردازنده AMD در آن استفاده شده احتمالاً موقع نصب نسخه آزمایشی ویندوز ۸.۱ متوجه عدم پشتیبانی سیستم عامل از پردازنده خود شده اید.
 
این مشکل بارها گزارش شده بود ولی اطلاع دقیقی از چند و چون آن نداشتیم تا اینکه بالاخره مایکروسافت تایید کرد که در ویندوز ۸.۱ تعدادی از تراشه های قدیمی AMD پشتیبانی نمی شود.
 
مایکروسافت گفته این عمل به خاطر ناتوانی آن دسته از پردازنده ها در بر آورده کردن نیازهای امنیتی سیستم عامل، سلبِ پشتیبانی شده اند و ظاهراً طبق آمار این شرکت، تعدادشان هم بسیار اندک است. البته با بررسی های بیشتر مشخص شده که نسخه ۳۲ بیت ویندوز ۸.۱ کماکان امکان نصب روی این پردازنده های قدیمی را دارد.

فکر می کنید ارتقای سیستم عامل در یک پی سی قدیمی چقدر معقول است؟




تاریخ: پنج شنبه 2 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
محمد زرین صدف
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰
بالاخره بعد از روزها گمانه زنی، دیروز، چشممان به جمال نسل جدید آیپد شرکت اپل، تحت عنوان آیپد اِیر ، روشن شد. اما ظاهرا یکی از آخرین استانداردهای وایرلس، یعنی 802.11ac، راه خود را هنوز به این محصول پیشرو باز نکرده. 802.11ac از خانواده استانداردهای 802.11 (با نام تجاری وای-فای) است. این استاندارد، یک شبکه گیگابیتی را در اختیار ما قرار می دهد.
 
به طور حتم، آیپد اِیر نسبت به پیشینیان خود از وای-فای سریع تری برخوردار خواهد بود، ولی احتمالا به آن سرعتی که بسیاری انتظارش را داشتند، نخواهد رسید. با وجود اینکه سایر محصولات اپل از جمله روترها، پی سی ها، و لپ تاپ های این شرکت با استاندارد 802.11ac تطبیق پیدا کرده اند، تبلت جدید اپل از این استاندارد بهره نخواهد برد.
 
این اقدام اپل آن قدرها هم تعجب آور نیست. اپل ذاتاً در مورد استفاده از استانداردهای جدید در دستگاه های همراه خود، یعنی آیفون و آیپد، محافظه کارانه عمل می کند. اگر یادتان باشد، اپل، در گذشته، همین رویکرد را در برابر بلوتوث و 3G برگزیده بود. اپل همواره سعی کرده فرصتی دهد تا فناوری های نو به پختگی و بلوغ برسند، و سپس به طور گسترده از آن ها بهره ببرد.
 
با همه این ها، اپل توانسته به کمک استاندارد قبلی و تثبیت شده 802.11n، سرعت وای-فای را تا حد قابل توجهی افزایش دهد. برای این کار از آنتن هوشمند MIMO استفاده شده. بنا به گفته اپل، این فناوری، سرعت استفاده از شبکه های وای-فای را در آیپد تا دو برابر افزایش خواهد داد.
 
به نظر نمی رسد IEEE تا 2014 استاندارد جدید 802.11ac را نهایی کند، بنابراین باید یک سال دیگر برای اضافه شدن فناوری 802.11ac در آیفون و آیپد شرکت اپل صبر کرد، به علاوه این که تا آن موقع بسیاری از هات اسپات ها و اکسس پوینت ها نیز خود را با این استاندارد نو تطبیق خواهند داد.




تاریخ: چهار شنبه 1 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

شایعه عرضه اندروید 4.3 ویژه اکسپریا زد سونی از آبان
 
 
عباس‌ واحدی
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰
از زمان عرضه اندروید 4.3 گوگل در تیرماه، اچ تی سی و سامسونگ برنامه زمانی تقریبا مشخصی را (اگرچه کمی دیر) برای آپدیت پرچمداران خود اعلام نمودند. به گونه ای که دارندگان اچ تی سی وان تحت قرارداد تی موبایل و ورایزن اکنون پیام آپدیت اندروید ۴.۳ را دریافت کرده اند و سامسونگ هم از روز جمعه آپدیت گلکسی اس ۴ به این نسخه جیلی بیلی را شروع کرده است.
 
اما در این میان سونی کمی تنبلی به خرج داده و ضعیف تر ظاهر شده است. تازه ترین شنیده ها حاکی از آن است که این شرکت هنوز مشغول آماده سازی اندروید ۴.۳ برای آپدیت اکسپریا زد است و از آبان ماه آن را عرضه خواهد کرد.
 
به گفته برخی شایعه پردازان، Xperia Z سونی در اواخر آبان یا اوایل آذرماه به اندروید ۴.۳ ارتقاء خواهد یافت و آپدیت آن برای کاربران عرضه می شود. البته سونی جزو اولین شرکتهایی بود که در تیرماه لیست موبایلهای قابل ارتقاء خود را اعلام نمود . در این میان نامهایی همچون اکسپریا ZL، اکسپریا ZR، اکسپریا SP، تبلت اکسپریا زد و همچنین اکسپریا زد اولترا به چشم می خوردند. 
 
هرچند که گفته می شود این لیست طی ماه های نوامبر و دسامبر (آبان و آذر) آپدیت اندروید ۴.۳ را دریافت می کند. و به شکل تعجب بر انگیزی، هنوز چیزی درباره آپدیت اکسپریا Z1 به اندروید ۴.۳ شنیده نشده است. البته برخی از آپدیت مستقیم این اسمارت فون به اندروید 4.4 کیت کت سخن می گویند. 




تاریخ: یک شنبه 28 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 
مرضیه موسی زاده
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۵:۰۰
در راستاى توسعه و همه گير شدن استفاده از انرژى سبز و جايگزين نمودن آن با سوخت هاى فسيلى، نمونه هاى مختلف پنل هاى خورشيدى و فوتوولتاييك در طرح ها و اندازه هاى متنوع ساخته شده. سطوحى كه برای دریافت نور تابشی خورشيد طراحى مى شوند تا بتوانند با تبديل انرژى خورشيدی، انرژى برق سالم برای مصارف خانگى و صنعتى فراهم كنند.

يك تيم از دانشگاه جورج واشينگتن ادعا می کنند كه اولين پنل خورشيدى با قابليت راه رفتن بر روى آن را ساخته اند که می تواند در پوشش پياده روها استفاده شود. اين پنل مستطيل شكل با مساحت ۹.۳ مترمربع به گونه اى طراحى شده كه راه رفتن بر روى آن امكان پذير است و آسيبى به جداره حساس آن وارد نخواهد كرد.

اين پنل فوتو ولتاييك با كمك كمپانى اسپانيايى Onyx SOlar ساخته خواهد شد. هر كدام از اين پنل ها داراى يك لايه غير قابل شكسته شدن و سر خوردن است كه مى تواند تا ۴۰۰ كيلو گرم بار را تحمل كند.

در مرحله آزمایشی، طرح ساخت ۲۷ پنل نيمه شفاف با قابليت توليد ۴۰۰ وات برق طرح ريزى شده. اين برق براى روشن كردن آرايه اى شامل ۴۵۰ لامپ LED كه در شب مى تواند مسيرى از پياده رو را روشن كند، كافى است.

به نظر مى رسد خلاقيت ها و تنوع طراحى، امکان گسترش استفاده از انرژى سبز را روز به روز بیشتر می کند. هم مسير شدن شهرسازى با تكنولوژى روز مى تواند در كشورهايى كه بهره مند از اندوخته وسيعى از انرژى نور خورشيد هستند، تاثير شگرفى در بهينه سازى انرژى هاى مورد نياز داشته باشد.




تاریخ: جمعه 19 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
نیما دادگستر
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰
یکی از چیزهایی که در مورد نکسوس ۵ چندان مورد استقبال قرار نگرفته، ظرفیت باتری احتمالی آن است. اما یکی از لودهندگان امروز خبر داده که این محصول دارای دو مدل با حافظه متفاوت ۱۶ و ۳۲ گیگابایت است که ظرفیت باتری آنها با هم فرق دارد.
 
طبق ادعای مطرح شده، مدل ۱۶ گیگابایتی نکسوس ۵ دارای باتری ۲۳۰۰ میلی آمپر و برچسب قیمت ۲۹۹ دلار است. اما مدل ۳۲ گیگابایتی، باتری ۳۰۰۰ میلی آمپری دارد و با قیمت ۳۹۹ دلار نیز به فروش گذاشته خواهد شد.
 
با توجه به مشخصاتی نظیر نمایشگر تمام اچ دی، پردازنده اسنپدرگون ۸۰۰، و دوربین ۸ مگاپیکسلی، به نظر چنین قیمت هایی مناسب می آید. شما موافق نیستید؟




تاریخ: سه شنبه 16 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اولین پای مصنوعی رباتیک که کاملا خودکار عمل می کند
 
 
نیما دادگستر
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۵:۰۰
زک واتر که بخش بیشتر پای راستش را در تصادف موتورسیکلت به سال ۲۰۰۹ از دست داده، حالا با یک پای بیونیک می تواند بدون دردسر از پله ها بالا-و-پایین برود. این، تنها به خاطر دستاورد جدیدی است که امکان می دهد این پای رباتیک، فرمان های مغز او را دریافت کرده و به شکل مناسب با حرکات بدنش تغییر حالت دهد، چیزی که سایر پاهای مصنوعی از آن بی بهره اند.
 
پای زک از بالای زانوی قطع شده، در نتیجه سیگنال های کنترل ماهیچه ها که از مغز ارسال می شوند به مقصد نمی رسند. کاری که پزشکان و مهندسین کرده اند انتقال این سیگنال ها به ران او و سپس تغذیه سنسورهای متصل به ریزپردازنده بوده. متخصصین با ضبط الگوهای مختلف سیگنال ها، امکان دسته بندی و تشخیص آنها، و سپس شبیه سازی حرکت های فیزیکی توسط پای مصنوعی را به دست آوردند.

تا پیش از این کار کنترل ذهنی دست های مصنوعی صورت گرفته بود، ولی رسیدن به این کارکرد در پاهای مصنوعی بسیار سخت تر بوده. حالا پای رباتیک زک واتر با استفاده از ریزپردازنده و سنسورهایی که به قسمت ران او متصل شده اند، می تواند از قصد او برای پیاده روی، یا بالا-پایین رفتن از پله ها آگاه شود و به خوبی از خود تحرک مناسب را نشان دهد.




ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 

 

 
نیما دادگستر
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۰
حساب توییتر evleaks دقایقی قبل تصویری واضح از نمای جلوی لومیا ۱۵۲۰ را منتشر کرد. فبلتی که طبق شنیده ها دارای یک نمایشگر ۶ اینچی خواهد بود و اولین فبلت مبتنی بر ویندوز فون هم به شمار می رود (و البته اولین و آخرین فبلت نوکیا). انتظار داریم این محصول با پردازنده اسنپدرگون ۸۰۰، ۲ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی عرضه شود و نمایشگر آن نیز 1080p باشد.




تاریخ: جمعه 12 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۰۳:۰۰
یک سکوت داریم و یک جنجال لو دهندگان؛ گاهی جار و جنجال برای هیچ است و گاهی هم رونمایی غیر رسمی از محصولات جدید و جذاب. محصول جدید و جذاب وقتی سر گرم کننده هم باشد همه چیز تمام می شود.
 
چند ساعت پیش حساب توییتر evleaks عکسی از یک گیم پد مخصوص آیفون منتشر کرد که در بالا مشاهده می کنید. بعد از اعلام پشتیبانی سیستم عامل iOS 7 از کنترلرهای بازی تولید کنندگان بسیاری به صرافت ساخت دستگاه هایی برای استفاده از APIهای جدید افتادند.

در همین راستا چندی پیش شرکت ClamCase از محصول خود با نام GameCase پرده برداشت که یک کنترلر برای آیپد و آیفون بود. حالا هم عکس این گیم پد از شرکت Logitech، که فعلاً اطلاع دیگری از آن نداریم و معلوم نیست کی و با چه قیمتی به بازار خواهد آمد.
 
چقدر دستگاه هایی مثل این را کاربردی می دانید؟ کنترل بازی با لمس را ترجیح می دهید یا دکمه های فیزیکی؟




تاریخ: چهار شنبه 10 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اولین تلفن های هوشمند با نمایشگر منطعف، LG Z و گلکسی نوت ۳ اکتیو به زودی
 
 
نیما دادگستر
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
گویا مرز بعدی که تلفن های هوشمند پشت سر خواهند گذاشت، انعطاف پذیری نمایشگر است و اگر از زمانش می پرسید، مدیران سامسونگ تایید کرده اند که هفته آینده گلکسی نوت ۳ اکتیو را با نمایشگر منعطف رونمایی خواهند کرد.
 
در آن سو ال جی هم که نمی خواهد قافیه را به رقیب هم وطنش ببازد اطلاعاتی را درباره LG Z منتشر کرده، از جمله اینکه تلفنی دارای نمایشگر منعطف و مقعر خواهد بود. نامگذاری آن با حرف Z نیز اشاره به محور Z در جدول مختصات و اضافه شدن یک بعد جدید به تلفن های ال جی دارد.
 
LG Z هم مثل گلکسی نوت ۳ منعطف در دست تولید است و در همین ماه میلادی معرفی خواهد شد، ولی احتمالا رقابت بر سر مقام اولین تلفن با نمایشگر منعطف را سامسونگ خواهد برد.

اگر می پرسید غیر از سبک و نشکن بودن نمایشگرهای جدید، دیگر چه مزیتی می توان برای شان بر شمرد، باید به کاهش هر چه بیشتر حاشیه نمایشگر ها، کاهش ضخامت دستگاه ها، و بالارفتن دوام قسمت جلوی آنها اشاره کرد. هر چند فعلا، تنها همین دو محصول آن هم در مقادیر کم به بازار عرضه خواهند شد، ولی به زودی سایر تولیدکنندگان هم از این نوآوری بهره خواهند گرفت. 




تاریخ: چهار شنبه 10 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۹۲ - ۰۱:۰۰
تا کنون چندین شرکت در زمینه خودروهای تمام برقی یا هیبریدی فعالیت کرده اند که از موفق ترین آنها شرکت آمریکایی تسلا موتورز بوده. این شرکت سه نوع خودرو در رده های کوپه، سواری خانواده و اس یو وی تولید می کند و توانسته تا حد زیادی بر مشکل نیروی محرکه کم و طول عمر باتری فائق بیاید.
 
اما تا حالا شرکتی نتوانسته بود موفقیت تسلا را در دسته موتور سیکلت ها تکرار کند، البته قبل از معرفی مدل R ساخت شرکت Mission Motorcycles . اگر به عشق در یک نگاه اعتقاد هم نداشته باشید با دیدن این وسیله ایمان می آورید. جالب است بدانید که خودروهای تسلا به سرعت بالایشان در بین دیگر نمونه های برقی شهره اند ولی این موتور سیکلت از آنها هم سریعتر است. موتوری که تنها طی ۳ ثانیه از صفر به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می رسد.
 
کافی است کمی دسته گاز را بچرخانید تا با گشتاوری بیش از ۱۷۸ کیلوگرم بر متر پرواز کنید؛ این گشتاور ۲۰ درصد از سریعترین موتور سیکلت ها بیشتر است. از دنده هم خبری نیست فقط یک رابطه خطی بین حد چرخش دسته گاز و سرعت وسیله (البته رایانه داخلی اجازه سرعت بیستر از ۲۲۵ کیلومتر بر ساعت را نمی دهد تا باتری زود تخلیه نشود).
 

r-features-performance-bike-b5a14759e8ce5a34493389be61f102ef_n.png

با سرعت ۲۲۵ کیلومتر بر ساعت، باتری ۱۷ کیلو وات ساعتی Mission R می تواند حتی از موتور سیکلت های بنزینی هم بیشتر همراهی تان کند. زمان شارژ موتور حدود یک ساعت است و با برق ۲۲۰ ولت خانگی شارژ می شود. این مشکلِ زمان نسبتاً طولانی شارژ در گجت هایی مثل تلفن و تبلت چندان به چشم نمی آید اما مطمئناً برای وسایل نقلیه معضل مهمی است.
 
پیش بینی شما درباره وسایل نقلیه برقی چیست؟ به زودی شاهد گسترش استفاده از آنها خواهیم بود یا تا سوخت های فسیلی هستند خبری از چنین اتفاقی نخواهد بود؟ البته تا زمانی که قیمت چنین موتوری ۴۲۰۰۰ دلار باشد نمی توان به داشتن اش فکر کرد.




تاریخ: دو شنبه 8 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

 
 
علیرضا برادران
یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۹
روزگاری داشت برای خودش واکمنِ سونی ؛ آن وقت ها که آیپادی در کنار نبود همه، تنها و تنها واکمن را می شناختند، یعنی کلاً فقط واکمن را می شناختند؛ هر وسیله ای که کوچک بود و نوار کاست را پخش می کرد واکمن بود، حالا ساخت هر شرکتی می خواست باشد!
 
دنیای موسیقی بود و این برند سونی؛ هنوز هم هست ولی شهرت سابقش را از دست داده. حالا سونی در پی آن است که از ظرفیت بالای این برند بهره ببرد و دوباره روزهای خوش گذشته را در قالبی نو احیا کند.
 
این شرکت دو مدل جدید از سری واکمن های خود را با نام های ZX1 و F880 به نمایش گذاشته. ZX1 مدل لوکس این سری به حساب می آید و با حافظه فلش ۱۲۸ گیگابایتی عرضه می شود. همچنین می تواند صدای ۲۴ بیت/۱۹۶ کیلوهرتز را در فرمت های مختلف پخش کند که فرمت های FLAC و ALAC هم جزو آنها هستند. به علاوه یک تقویت کننده S-Master HX جدید برای خرجی صدای با کیفیت آن در نظر گرفته شده.
 
در جلوی دستگاه یک صفحه نمایش ۴ اینچی با رزولوشن ۸۵۴ در ۴۸۰ قرار دارد و مهم تر از همه به سیستم عامل اندروید ۴.۱ مجهز است. بلوتوث، NFC، وای-فای و پشتیبانی از گوگل پلی استور هم از دیگر مشخصات قابل ذکر آن است.

مدل F880 کمی سطح پایین تر است ولی با این حال بیشترِ قابلیت های ZX1 را دارد. نمایشگرش کوچکتر و ۳.۵ اینچی است، در ظرفیت های ۱۶/۳۲/۶۴ گیگابایتی و ۴ رنگ آبی، سپید، صورتی و مشکی عرضه می شود.
 
قیمت واکمن ZX1 حدود ۷۶۰ دلار و مدل F880 به ترتیبِ حجمِ حافظه ۲۷۵، ۳۰۵ و ۴۰۵ دلار خواهد بود که از ۲۷ مهر ماه روی ویترین فروشگاه ها قرار می گیرد. با توجه به مشخصات و قیمت های این دستگاه ها ترجیح می دهید یک تلفن هوشمند همه کاره داشته باشید یا فکر می کنید هر گلی بویی دارد و هر چیز جایگاهی؟




تاریخ: دو شنبه 8 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

تصمیم شورای شهر پالو آلتو: نصب اجباری شارژر الکتریکی در گاراژ خانه های نوساز

 

 
علی اصغر هنرمند
یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۲
پالو آلتو شهری در ایالت کالیفرنیا آمریکا است که به داشتن شهروندانی ثروتمند و البته علاقمند به تکنولوژی مشهور است. اگر می خواهید میزان علاقه این شهر به فناوری های نوین را بدانید، کافی است از مصوبه جدید شورای شهرشان اطلاع پیدا کنید.
 
بر اساس مقرراتی که در این شهر تصویب شده. از این پس تمام خانه های نوساز باید دارای شارژر برقی برای اتومبیل های الکتریکی در گاراژ خانه باشند. 
 
شورای شهر، استاندارد شارژر به کار رفته را نیز مشخص نموده که باید از نوع Level 2 باشند. این شارژرهای جدید سبب می شوند که اتومبیل الکتریکی ظرف ۳ الی ۴ ساعت شارژ بشوند.
 
آنها می گویند نصب شارژر الکتریکی روی خانه های نوساز تنها حدود ۲۰۰ دلار به قیمت خانه اضافه می کند و این عدد کوچکی است. اما این کار سبب می شود که خریداران خانه های نوساز به داشتن اتومبیل الکتریکی ترغیب شوند.
 
در طرف دیگر نصب شارژر الکتریکی و کابل کشی آن برای خانه های قدیمی هزینه ای حدود ۴ برابر این هزینه را در بر خواهد داشت. بنابراین منطقی است که تمام خانه های نوساز دارای شارژر الکتریکی باشند.
 
شاید این تصمیم شورای شهر به نظرتان عجیب بیاید. اما لازم است بدانید که میانگین قیمت خانه ها در پالو آلتو حدود ۱ میلیون دلار است. بنابراین اضافه شدن هزینه ای ۲۰۰ دلاری به آنها عملا عدد بزرگی به حساب نمی آید. در طرف دیگر دفتر مرکزی شرکت تسلا نیز که مشهور ترین خودروهای الکتریکی دنیا را تولید می کند در این شهر قرار دارد. 
 
بنابراین همه شرایط در پالو آلتو مهیا است تا این شهر یک پیشرو در داشتن خودروهای الکتریکی در جهان باشد.
 




تاریخ: یک شنبه 7 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اسلایدر

eshterakiha